Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Rudbjerg Badminton Club

Om Rudbjerg Badminton Club

Klub alias: RBC

Klub CVR: 32484387

Rudbjerg Badminton Club er dannet i 1982. Sæsonen starter 1/9 og slutter 1/5. Vi spiller i Rudbjerghallen, Rudbjergvej 16B, 4983 Dannemare. Vi har i alle årene haft hold med i holdturneringen på Lolland- Falster. Holdspillerne træner hver mandag aften mellem kl. 19-21. Det er en slags fællestræning uden egl. træner på. Vi har også en del motionister som har deres "egen" bane. Vi har nogle få sociale arrangementer for vores seniorspillere. Klubben har også i alle årene haft ungdomstræning. Det forgår hver onsdag 16.15-17.30. Aldersgruppe 7-18 år. Alle kan være med. Der er træner tilknyttet. Der er en del sociale arrangementer for ungdomsspillere. Det er også muligt at deltage i stævner og arrangementer med andre klubber. Det sociale vægtes højt. Klubben deltager i Lolland Kommunes strandrensning.

En Lokal Styrkeposition i Dansk Badminton

Rudbjerg Badminton Club (RBC) er mere end blot en sportsklub; det er et samlingspunkt for lokalsamfundet, hvor badmintonentusiaster på alle niveauer kan dyrke deres passion i en støttende og engageret atmosfære. Beliggende i det naturskønne Rudbjerg, fungerer klubben som et vigtigt socialt og sportsligt knudepunkt, hvor mennesker i alle aldre og med forskellige baggrunde kommer sammen for at dele deres glæde ved badminton.

Klubbens Historie og Formål
Rudbjerg Badminton Club blev grundlagt med det formål at fremme badminton som en sund og sjov fritidsaktivitet i lokalområdet. Siden sin oprettelse har klubben haft en stærk tilknytning til samfundet, og det har været en prioritet at tilbyde et inkluderende miljø, hvor alle kan føle sig velkomne. Uanset om du er en erfaren spiller eller nybegynder, tilbyder RBC træning og kampe, der passer til dit niveau, hvilket gør det muligt for alle at udvikle sig både teknisk og socialt.

Klubbens mission er ikke kun at skabe dygtige badmintonspillere, men også at styrke fællesskabet gennem sport. Dette mål realiseres gennem forskellige aktiviteter, arrangementer og sociale sammenkomster, som binder medlemmerne tættere sammen. Gennem årene har RBC opbygget en solid medlemsbase, som er præget af både passionerede spillere og engagerede frivillige, der bidrager til klubbens daglige drift.

Faciliteter og Træningstilbud
Rudbjerg Badminton Club råder over moderne faciliteter, som er med til at skabe de optimale rammer for både træning og konkurrence. Klubbens hovedfacilitet består af en stor hal med flere baner, som er designet til at imødekomme behovene hos både individuelle spillere og hold. Hallen er udstyret med professionelt udstyr, hvilket sikrer en høj standard af spiloplevelsen.

Træningstilbuddene i RBC er varierede og tilpasset forskellige aldersgrupper og færdighedsniveauer. For børn og unge tilbyder klubben begynderhold, hvor fokus ligger på at introducere de grundlæggende teknikker og spilforståelse. Trænerne er dygtige til at skabe en positiv og lærerig atmosfære, hvor børnene kan udvikle deres færdigheder i deres eget tempo. For mere erfarne spillere findes der avancerede hold, hvor fokus er på taktisk forståelse, styrke og kondition, samt teknisk finpudsning.

Konkurrencer og Turneringsdeltagelse
Rudbjerg Badminton Club er aktiv på konkurrencefronten og deltager i både lokale og regionale turneringer. Klubben har et stærkt fokus på at fremme talentudvikling og støtter sine medlemmer i at deltage i diverse mesterskaber og ligaer. Dette engagement i konkurrencer er med til at styrke klubbens profil og giver medlemmerne mulighed for at måle sig mod andre spillere, hvilket er en væsentlig del af deres sportslige udvikling.

RBC har i årenes løb opnået flere bemærkelsesværdige resultater, og klubbens spillere har gjort sig gældende på både regionalt og nationalt plan. Denne succes er et resultat af det høje niveau af træning og den dedikation, som både spillere og trænere udviser.

Socialt Engagement og Fællesskab
En af de mest fremtrædende kvaliteter ved Rudbjerg Badminton Club er det stærke sociale engagement, der gennemtrænger alle aspekter af klubbens aktiviteter. Klubben organiserer regelmæssige sociale arrangementer, såsom fællesspisninger, klubdage og temaaftener, som alle bidrager til at styrke båndene mellem medlemmerne. Dette sociale aspekt er en central del af klubbens identitet og skaber en følelse af samhørighed, som rækker ud over badmintonbanen.

Rudbjerg Badminton Club er også involveret i lokale initiativer og samarbejder med andre sportsklubber og institutioner i området. Gennem disse partnerskaber arbejder klubben på at fremme sund livsstil og aktiv fritid blandt områdets beboere, især børn og unge.

Frivillighedens Rolle
Frivillighed spiller en afgørende rolle i Rudbjerg Badminton Clubs succes. Klubben er afhængig af det engagement og den tid, som medlemmer og forældre bidrager med for at sikre, at aktiviteterne kører gnidningsfrit. Frivillige hjælper med alt fra at organisere turneringer og sociale arrangementer til at vedligeholde faciliteterne og støtte trænerne under træningssessioner. Dette stærke frivillige engagement er med til at opretholde klubbens høje standarder og sikre, at alle medlemmer får en positiv oplevelse.

Rudbjerg Badminton Club er ikke blot en sportsklub; det er et vitalt centrum for fællesskab og sund livsstil i Rudbjerg-området. Med sine moderne faciliteter, engagerede trænere, talentfulde spillere og en stærk social struktur, repræsenterer RBC det bedste inden for lokal idrætsklubkultur. Klubben fortsætter med at vokse og udvikle sig, altid med fokus på at skabe en inkluderende, støttende og inspirerende atmosfære for alle sine medlemmer.

Badminton i Dannemare

Rudbjerg Badminton Club har aktive badminton hold her: Rudbjerghallen (Rudbjergvej 16B). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 7+ årige.

Rudbjerg Badminton Club har følgende badminton hold i Dannemare.

Rudbjerghallen (Rudbjergvej 16B):
Badminton for alle børn/unge 7-18 år | Onsdage, kl. 16:15-17:30
Fællestræning i Badminton | Mandage, kl. 19:00-21:00

Rudbjerg Badminton Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lolland kommune