Jægerspris Cykelartister tryout image
Jægerspris Cykelartister logo

Jægerspris Cykelartister

Book en gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

 • Kignæshallen

  Smedeengen 4, 3630 Jægerspris

 • Olympen, Frederikssund Private Realskole

  Tværstræde 16, 3600 Frederikssund

Om klubben

Klub alias: JCA

Vi cykler på ethjulede cykler for sjov og som seriøs sport.

Hos os er der plads til alle aldre og uanset om man vil cykle for sjov, have ekstra motion eller træne sig op til konkurrence. Der er også mulighed for at være kreativ i artistiske discipliner - lidt ligesom kunstskøjteløb, blot på ethjulet cykel.

Hvis du ikke kan cykle, lærer vi dig de grundlæggende færdigheder og det tekniske bag hurtigere læring. Hvis du allerede kan cykle, lærer vi dig gerne tricks og introducerer dig til en forunderlig verden med en sport med mange grene.

Klubbens sportsgren

Cykling - indendørs

Cykling indendørs:
Cykling indendørs kan være forskellige ting. De fleste forstiller sig nok at der er tale om Spinning, hvilket også er rigtigt. Men udover Spinning, har Motivu faktisk også gratis prøvetræninger til at køre et hjulet cykel.
Så uanset om du er til et eller to hjul, så har Motvi helt sikkert en indendørs cykeltræning, som passer lige til dit behov.


Træd i pedalerne og hold tungen lige munden.
Hos Motivu er der forskellige indendørs cykeltræninger. De træninger der bliver tilbudt flest af er Spinning.
Til Spinning cykler man på en motionscykel, og arbejder på at få pulsen op. En typisk spinning-træning foregår oftest med en instruktør, som også selv cykler. Spinning kan være meget eksoplosivt, med intavaller hvor man virkelig skal presse sig selv og træde alt hvad man kan i pedalerne. Derfor skal du altså ikke være bange for at svede eller få pulsen højt op, hvis du gerne vil prøve Indendørs cykling.
 
Spinning er en virkelig effektiv træning, når det kommer til at få pulsen op og øget sin kondition. Derudover er det også med til at forbedre og styrke kroppens kredsløb. En af fordelene ved Spinning er at man selv kan styre belastingen på sin motionscykel. Derfor er der altså mulighed for at tilpasse forskellige hold efter sit eget niveau. Derudover er det ikke en sportsgren der kræver utroligt meget udstyr. Men hvis du bliver bidt af det, kan et par spinningsko varmt anbefales på den lange bane.

Hvis du er mere til et roligere tempo, men tilgengæld gerne vil udfordre dig selv på ballance og fokus, så er Et hjulet cykel måske lige noget for dig. Et hjulet cykel er for alle uanset alder og køn, og der rig mulighed for at avancere når først du har lært at holde ballancen. 

Kom nemt og godt i gang med Cykling indendørs.
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til indendørs cykling, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis Cykling indendørs er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du tilmelde via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt informationen:

 • Navn
 • Efternavn
 • E-mail
 • Telefonnummer
 • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale Indendørs cykelklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
God fornøjelse!

Klubben er en del af

Frederikssund kommune

Frederikssund:

Frederikssund er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Frederikssund er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Frederikssund står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Slangerup, Frederikssund, Jægerspris, Skibby som har et centralt mødested for byens borgere i Frederikssund.

I Frederikssund findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Jægerspris Skole, Ådalens Skole Nord, Aerobicgården, Color Fitness, Fitness World Falkenborggården Frederikssund, Frederikssund Motioncenter, LOOP Fitness Østergade Frederikssund, Purple Fitness Hovedgade Frederikssund, Slangerup Idræts - og Kulturcenter, Ferslev Idrætsplads, Fjordlandsskolen, Afd. Skibby, Fjordlandsskolen, Afd. Skuldelev, Frederikssund Hallen, Kulhuse, Oppesundby Stadion, ORI Fodbold, Pedersholm Stadion, Skibby Idrætshal, Solbakkehallen, Frederikssund Golfklub, Byvangskolen, Ferslev Skole, Foreningscentret Pedersholm, Frederikssund Gymnasium, Græse gl. skole og forsamlingshus, Jægerspris Socialpædagogiske Seminarium, Kingoskolen, Lindegårdskolen, Skibby Fritidscenter, Slangerup Administrationscenter, Treklæverskolen, Afd. Græse Bakkeby, Trekløverskolen, Afd. Marienlyst, Bakkegaarden, Frederikssund Ridecenter, Mademosegaard, HorseSence, Jægerspris Ridecenter, Slangerup-Lynge Rideklub, Stutteri Mejerigården, Frederikssund IF 1864, IF 1864 Pistolskytteafdeling Banegraven, Jægerspris Skytteforening 200m, Jørlunde Skytteforening, Falkenborgskolen, Kignæshallen, Skolen ved Kæret, Dalby Idrætsforening, Purple Fitness Røgerupvej Frederikssund, Hornsherred Rideklub, Lotusgården, Metalskolen Jørlunde, Slangerup Jagtforening, Multi Fitness Hovedgaden Frederikssund, SATS Frederikssund, LOOP Fitness Kongensgade Frederikssund, Fair Fitness Hovedgaden Frederikssund, Frederikssund Private Realskole, Baunehøj, Sillebro Ådal, Grønlien, Grønlien Gusgrav, Frederikssund Skatepark, Klub Højen Skatepark, Slangerup Skatepark, Behandlingshjemmet Donekrogen, Frederikssund Svømmehal som ligger i Frederikssund.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk