Om Zwish Basketball

Klub alias: Zwish

Klub CVR: 37561045

Basketball for alle på tværs af klubber

Zwish basketball er en del af Playonkids og byder på flere forskellige tilbud og aktiviteter indenfor basketball. Vores formål er at inspirere, udbrede og kvalificere basketball tilbud for alle interesserede. Vi afholder holdtræning for begyndere og let øvede fra U5 til U13 I Ørestaden og U5 på Østerbro. Vi afholder en række camp koncepter i ferie og workshops for begyndere til elite. Vi afvikler større basketball events og turneringer i forskellige formater. Vores tiltag supplere klubber eller laves i samarbejde med klubber for det meste i Kbh. området.

Zwish Early Bird er et elite morgentræningsprogram for ambitiøse unge der ønsker at træne mere. Vores morgentræninger er baseret på udvikling af individuelle skills med fokus på skud, ball handling, passing og footwork. Forløbet er delt op i faser, hvor vi arbejder med de fire skills hen over en længere periode.
Alle vores trænere er enten professionelle elite spillere eller elite coaches. I fællesskab har vi udviklet et træningsprogram der kan udfordre de unge hvor de er, og sætte fokus på detaljerne. Træningstiderne ser således ud:

Zwish Early Bird Nørrebro
🗓tirs-ons-tors:
⌚️06.50-07.50 (08.00)
📍Nørrebrohallen

Zwish Early Bird Østerbro
🗓Man + Ons + Fre
⌚️06.45-07.45
📍Østerbrohuset

Basketball i København

Zwish Basketball har aktive basketball hold her: Nørrebrohallen (Bragesgade 5) og Østerbrohuset (Århusgade 103). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 10 - 17 årige.

Zwish Basketball har følgende basketball hold i København.

Nørrebrohallen (Bragesgade 5):
Zwish Early Bird - Nørrebro | Onsdage, kl. 06:50 - 07:50
Zwish Early Bird - Nørrebro | Torsdage, kl. 06:50 - 07:50
Zwish Early Bird - Nørrebro | Tirsdage, kl. 06:50 - 07:50

Østerbrohuset (Århusgade 103):
Zwish Early Bird - Østerbro | Mandage, kl. 06:45 - 07:45
Zwish Early Bird - Østerbro | Fredage, kl. 06:45 - 07:45

Zwish Basketball har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune