Kommunesamarbejder

Motivu samarbejder med en række danske kommuner om at rekruttere medlemmer til idrætsforeningerne i de respektive kommuner.

Et kommune samarbejde kan strække sig fra 3 måneder og op til flere år. Vi har samarbejdsmodeller som passer til alle kommuner, uanset størrelse og antallet af foreninger i kommunen.

Ønsker du en præsentation af vores model for kommunesamarbejde, så kontakt Morten Nørsten på morten@motivu.dk eller +45 30486347.

VI stiller garanti for effekten

I et kommunesamarbejde annoncerer vi foreningernes træninger i den aftalte periode på digitale medier som facebook, instragram, google og snapchat. Vi matcher foreningernes træninger med målgruppen, således at vi får flest mulige tilmeldte, til den lavest mulige pris. Vi er blevet så komfortable med processen, at vi endda stiller garanti for antallet af tilmeldinger.

Vi opretter også særskilte kommunesider, hvor borgerne kan søge på foreningernes holdtræninger, på tværs af foreningerne. Som borger kan man således nemt finde træninger til en 4-årig indenfor 3 km. radius på mandag og onsdage. Se eksempel på en kommuneside her: motivu.dk/frederiksberg

Med et enkelt klik kan borgeren tilmelde sig en gratis prøvetræning, hvilket er det første vigtige skridt til et nyt medlem i foreningen. Foreningen slipper for manuelt at skulle følge op, da både borgere og forening automatisk får tilsendt den relevante kommunikation, som sikrer at flest mulige af de tilmeldte fremmøder til prøvetræningen og efterfølgende bliver medlem i foreningen.