Tryout image

Sportsfægtning for børn begynder og letøvet 8 år - 12 år

Club logo

Vordingborg Fægtning og Multisport

Tilmeld gratis prøvetræning

Sportsfægtning for børn begynder og letøvet 8 år - 12 år
ledige pladser

  • Ons. 03.04.2024 kl. 17:00 - 18:00
  • Ons. 10.04.2024 kl. 17:00 - 18:00
  • Ons. 17.04.2024 kl. 17:00 - 18:00
  • Ons. 24.04.2024 kl. 17:00 - 18:00
  • Ons. 01.05.2024 kl. 17:00 - 18:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    Kom med indendørs idrætstøj og sko. Første gang du kommer er du med til en fælles opvarmning med stikbold og sjove opvarmnings øvelser .
    Du får din "egen" fægtelærer, der vil vise dig de vigtigste grundregler i fægte bevægelse og våbenteknik.

    Det vil den første gang også være med plast fægtevåben, der ikke er så tunge som de rigtige stålvåben.

    Du og din ledsager får nogle øvelser i benarbejde og et træningsvåben med hjem, så du kan øve stik mod en pude hjemme hos dig.

    Du får undervisning og træning i både kårde og fleuretteknik . Du får mange øvelser i korrekt benarbejdet, der er basis for god balance og hurtighed i fægtekampe. Du får sammen med en fægtelærer systematisk indlæring i våbenteknik med parader og angrebsformer. Du kan på en træningsaften få mange kampe med jævnaldrene på forskellige tekniske niveauer. I løbet af få måneder vil du være teknisk dygtig nok til at deltage i fægtestævner med kammeraterne fra klubben i individuelle og holdkonkurrencer. Stævner der foregår rundt på sjælland en lørdag eller søndag formiddag. Fægtestævner er meget hyggelige begivenheder, hvor dine forældre og søskende ser på og hjælper dig med det praktiske. Din fægtelærer er med og giver dig opvarmnings lektion og støtter dig før og efter dine kampe. I løbet af stævnet bliver der tid til at lege og møde nye venner i de andre klubber. Fægtesporten er en individuel idrætsgren men meget venlig og imødekommende sport overfor nye fægtere og deres forældre. Vor klub har præget dansk børne- og ungdomsfægtning med mange danske mesterskaber og stævnevindere både individuelt og på 4-mands hold. Vi har haft unge der har været på ungdomslandsholdet til VM og EM og som voksen og veteraner hører til i eliten af Dansk fægtesport.

    Næste gang finder vi noget fægtetøj, handske og maske til dig, som du tager med hjem hver gang, så det kan vaskes og være med til træningen.

    Derefter er du med i hele træningen sammen med de andre på holdet. Du får også en fægtelektion med din fægtelærer for at rette din teknik og få nye "tricks" til at bruge i fægtekampe mod dine nye venner..

    Husk vand i en drikkedunk.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    Nybegyndere

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Bad
    - Omklædningsfaciliteter
    - Fægtetøj og våben udlånes gratis

Tilmeld gratis prøvetræning