Default cover
Viby Badminton Klub logo

Viby Badminton Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Viby Badminton Klub

Viby Badminton Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Viby Badminton Klub

Klub CVR: 48745415

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Viby Badminton Klub.

"Klubben, der dyrker fairplay og sammenholdet med respekt for hinandens forskelligheder, og hvor både børn og forældre hjælper og deltager aktivt i klubbens aktiviteter".

I provilligerede omgivelser og med et velkvalificeret trænerteam kan Viby BK imødekomme ethvert behov for at slå til fjerbolden. Vi tror på, at det bliver sjovere at spille badminton i takt med, at man bliver dygtigere. Derfor har vi tilknyttet en trænerstab med stor teoretisk og praktisk erfaring samt en fantastisk evne til at omsætte viden til praktisk læring og trivsel.

Vi stræber efter et udviklingsorienteret træningsmiljø, som giver mulighed for, at børn og unge kan dyrke deres talenter og forfølge deres drømme - uanset om drømmen er at få sin første baghåndsserv over nettet, rykke op fra D- til C-rækken eller at stå øverst på podiet til DM og EM.

Vi rummer alt fra begyndere, veteraner og motionister til medaljetagere ved DM og EM. Vi bestræber os altid på at tilbyde de bedste forhold til vores medlemmer - uanset om du efterspørger intensive træningspas eller blot ønsker at leje en bane.

Vi lægger stor vægt på at dyrke holdånden, og vi afholder en række arrangementer i løbet af sæsonen, hvor vi mødes både inden- samt udenfor banen, og derved lærer hinanden bedre at kende.

Se mere på www.vibybk.dk og følg os på facebook "Viby Badmintonklub".

Læs mere om os på www.vibybk.dk

Viby Badminton Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aarhus kommune