Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Nibe og Omegns Skyttekreds

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Nibe og Omegns Skyttekreds

Klub alias: NO-SK

Klub CVR: 30250923

Velkommen til Nibe og Omegns Skyttekreds: Oplev Fællesskabet og Skydningens Glæde

Nibe og Omegns Skyttekreds byder dig velkommen til en unik oase af fællesskab og spænding, hvor skydning er mere end blot en sport - det er en passion, en tradition og en livsstil. Med en stolt historie, der strækker sig tilbage til 1866, har vores forening været en central aktør i det lokale samfund i mange år. Hvad gør os unikke? Lad os dykke ned i det.

Fællesskabets Styrke:

Vi tror på, at styrken i vores forening ligger i vores fællesskab. Fra den første dag, du træder ind i vores faciliteter på Lundevej 13, 9240 Nibe, vil du føle dig velkommen af vores dedikerede medlemmer og erfarne trænere. Vi er mere end bare en klub; vi er en familie, der deler en passion for skydning og støtter hinanden i alle aspekter af livet.

Skydning for Alle:

Vi tror på, at skydning er for alle, uanset alder eller erfaring. Derfor tilbyder vi et bredt udvalg af aktiviteter og træningsmuligheder, der passer til enhver. Fra vores riffelskydning, hvor børn så unge som 6 år kan deltage og lære de grundlæggende færdigheder, til pistolskydning, der henvender sig til teenagere og voksne på udkig efter en mere teknisk tilgang til sporten, er der noget for alle hos os.

Sikkerhed og Professionalisme:

Sikkerhed er vores højeste prioritet. Vores erfarne trænere står altid klar til at vejlede og inspirere dig til at opnå dine skydningsmål på en sikker og professionel måde. Fra den første dag vil du lære om sikkerhed og teknik, og vores trænere vil følge dig gennem hele din skydningserfaring, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Konkurrencer og Udfordringer:

Som medlem af Nibe og Omegns Skyttekreds får du også mulighed for at deltage i spændende konkurrencer, hvor din koncentration, nerver og fokus virkelig kommer på prøve. Vores årlige begivenheder som Skole DM i skydning tiltrækker talentfulde skytter fra hele landet, og vores medlemmer har mulighed for at vise deres færdigheder og konkurrere på højt niveau.

Mere end bare Skydning:

Men hos os handler det ikke kun om skydning. Det handler også om det sociale samvær og den gode stemning. Vores åbent hus arrangementer og foreningsfestivaler tiltrækker både skytter og lokale beboere, der ønsker at deltage i vores mangfoldige aktiviteter og nyde det fællesskab, vi har opbygget.

Bliv Medlem og Start din Skydeoplevelse:

Er du klar til at tage det første skridt mod at blive en dygtig skytte? Bliv medlem af Nibe og Omegns Skyttekreds i dag og oplev den spænding og fællesskab, som vores forening har at tilbyde. Kontakt os på 40 61 70 79 eller send os en e-mail på Nibe@no-sk.dk for at få mere at vide om vores aktiviteter, medlemskab og træningstider.

En Oplevelse, du aldrig vil Glemme:

Når du træder ind i Nibe og Omegns Skyttekreds, træder du ind i en verden af spænding, fællesskab og muligheder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren skytte, vil du finde en plads hos os. Kom og oplev skydningens glæde og opdag, hvorfor vores forening er så unik. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores skyttekreds!

Slutning:

Nibe og Omegns Skyttekreds er mere end bare en klub - vi er et fællesskab, der deler en passion for skydning og støtter hinanden i alle aspekter af livet. Med vores dedikerede trænere, spændende konkurrencer og sociale arrangementer er der altid noget at se frem til hos os. Bliv medlem i dag og oplev skydningens glæde hos Nibe og Omegns Skyttekreds.

Skydning med riffel i Nibe

Nibe og Omegns Skyttekreds har aktive skydning med riffel hold her: Nibe Skole (Lundevej 13). Holdene træner mandage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Nibe og Omegns Skyttekreds har følgende skydning med riffel hold i Nibe.

Nibe Skole (Lundevej 13):
Prøv at skyde salonriffel (6+ år) | Mandage, kl. 18:00 - 20:00

Skydning med pistol i Nibe

Nibe og Omegns Skyttekreds har aktive skydning med pistol hold her: Nibe Skole (Lundevej 13). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 18+ årige.

Nibe og Omegns Skyttekreds har følgende skydning med pistol hold i Nibe.

Nibe Skole (Lundevej 13):
Prøv at skyde pistol (+18 år) | Torsdage, kl. 19:00 - 21:00

Nibe og Omegns Skyttekreds har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aalborg kommune