Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Hillerød Floorball

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Hillerød Floorball

Klub CVR: 42253758

I Hillerød Floorball lægger vi fokus på fælleskabet og dyrker den gode oplevelse for alle.

I Hillerød Floorball lægger vi fokus på fælleskabet og dyrker den gode oplevelse for alle. Vi tror på, at holdet bliver bedst når vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Derfor vil der altid være stærkt fokus på integration af nye spillere, samt styrket sammenhold for alle spillere.

Det er en af de få sportsgrene, hvor piger og drenge træner og spiller sammen og hvor der er fokus på fællesskabet.
Hillerød floorball tilbyder breddeidræt og mulighed for bevægelse til de unge, som ikke går eliteidrætsvejen og vi favner alle unge som voksne.

Vi afvikler desuden løbende familiefloorball arrangementer, så hold øje med vores Facebook profil for, hvornår vi næste gang åbner hallen op med fri adgang for alle.

Floorball er en fantastisk sport som favner bredt. Alle spillere på banen får rig mulighed for at få indlydelse på spillet.

De fleste af os har prøvet at spille indehockey i skolen og ved, at det kan være en medrivende og sjov sport. Og det er lige præcis det floorball er - en sportsgren, hvor alle kan være med og få det sjovt hver gang de spiller.

I Hillerød Floorball er hyggen og fællesskabet i højsædet. Vi stiler efter at skabe et miljø, hvor ALLE kan være med og føler sig velkomne. Vi kærer for vores medlemmer og sætter en ære i at tage godt imod nye spillere.

Vi tilbyder 3 hold med niveauer, hvor alle kan følge med, med dygtige og passionerede trænere og et stærkt fælleskab.


Motionister Mandage fra 20:00 - 22:00
Vores motionist hold er floorball når det er aller bedst. Her skal det være sjovt og hyggeligt. Her er grundstenen at alle kan være med.
Du kan tilmed låne stave i hallen, så alt du skal gøre for at være med at vitterligt bare at møde op med et par indendørssko og måske en drikkedunk, for man kan godt få varmen.

Vi sætter normalt et par små baner op med små mål og spiller 3 mod 3. Og så handler det ellers bare om at få spillet en masse floorball.

Floorball er en sport, som er meget let at komme i gang med. Når vi spiller på små baner får alle en chance for at være med i kampen - også selvom man er helt ny og aldrig har prøvet det før.

Vi hjælper altid nye medlemmer i gang og viser lidt basal teknik. Og så kaster vi os ud i det sammen og får gang i spillet. Undervejs skal vores mere erfarne spillere nok hjælpe dig i gang og give dig lidt tips og tricks.


Senior Tirsdag & Torsdage fra 20:00 - 22:00
Hillerød Floorball stiller hold i Floorball Danmarks serie 1 turnering, hvor vi spiller 5 mod 5 på stor bane (håndboldbane), med keepere i begge ender. Men rolig nu, serie 1 floorball er altså absolut begynder niveau i Floorball Danmarks turneringer. Så det er altså bare hyggelig floorball, hvor vi mødes med et par andre Nordsjællandske klubber og spiller kampe.

I kampens hede spiller vi floorball for at vinde kampe - det er jo sjovest - men vi glemmer aldrig hyggen og den gode tone. Det er essentielt for Hillerød Floorball at alle er med og har det godt på vores floorball hold.

Vores træninger er fokuseret på teknik, taktik og en masse spil. Og kommer du som ny spiller hjælper vi dig godt i gang og har fokus på at hjælpe dig på det niveau du spiller på.

Vores trænere er Floorball Danmark uddannede og sikrer til hver en tid en god træning med lidt sved på panden og en god tone.

Floorball i Hillerød

Hillerød Floorball har aktive floorball hold her: Grønnevang Skole - Afd. Østervang (Østervang 124). Holdene træner mandage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Hillerød Floorball har følgende floorball hold i Hillerød.

Grønnevang Skole - Afd. Østervang (Østervang 124):
Motionist floorball | Mandage, kl. 20:00 - 22:00
Senior Floorball | Torsdage, kl. 12:00 - 14:00

Hillerød Floorball har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Hillerød kommune