Om klubben

I Hillerød Floorball lægger vi fokus på fælleskabet og dyrker den gode oplevelse for alle.

I Hillerød Floorball lægger vi fokus på fælleskabet og dyrker den gode oplevelse for alle. Vi tror på, at holdet bliver bedst når vi har det sjovt sammen og hjælper hinanden. Derfor vil der altid være stærkt fokus på integration af nye spillere, samt styrket sammenhold for alle spillere.

Det er en af de få sportsgrene, hvor piger og drenge træner og spiller sammen og hvor der er fokus på fællesskabet.
Hillerød floorball tilbyder breddeidræt og mulighed for bevægelse til de unge, som ikke går eliteidrætsvejen og vi favner alle unge som voksne.

Vi afvikler desuden løbende familiefloorball arrangementer, så hold øje med vores Facebook profil for, hvornår vi næste gang åbner hallen op med fri adgang for alle.

Floorball er en fantastisk sport som favner bredt. Alle spillere på banen får rig mulighed for at få indlydelse på spillet.

De fleste af os har prøvet at spille indehockey i skolen og ved, at det kan være en medrivende og sjov sport. Og det er lige præcis det floorball er - en sportsgren, hvor alle kan være med og få det sjovt hver gang de spiller.

I Hillerød Floorball er hyggen og fællesskabet i højsædet. Vi stiler efter at skabe et miljø, hvor ALLE kan være med og føler sig velkomne. Vi kærer for vores medlemmer og sætter en ære i at tage godt imod nye spillere.

Vi tilbyder 3 hold med niveauer, hvor alle kan følge med, med dygtige og passionerede trænere og et stærkt fælleskab.


Motionister Mandage fra 20:00 - 22:00
Vores motionist hold er floorball når det er aller bedst. Her skal det være sjovt og hyggeligt. Her er grundstenen at alle kan være med.
Du kan tilmed låne stave i hallen, så alt du skal gøre for at være med at vitterligt bare at møde op med et par indendørssko og måske en drikkedunk, for man kan godt få varmen.

Vi sætter normalt et par små baner op med små mål og spiller 3 mod 3. Og så handler det ellers bare om at få spillet en masse floorball.

Floorball er en sport, som er meget let at komme i gang med. Når vi spiller på små baner får alle en chance for at være med i kampen - også selvom man er helt ny og aldrig har prøvet det før.

Vi hjælper altid nye medlemmer i gang og viser lidt basal teknik. Og så kaster vi os ud i det sammen og får gang i spillet. Undervejs skal vores mere erfarne spillere nok hjælpe dig i gang og give dig lidt tips og tricks.


Senior Tirsdag & Torsdage fra 20:00 - 22:00
Hillerød Floorball stiller hold i Floorball Danmarks serie 1 turnering, hvor vi spiller 5 mod 5 på stor bane (håndboldbane), med keepere i begge ender. Men rolig nu, serie 1 floorball er altså absolut begynder niveau i Floorball Danmarks turneringer. Så det er altså bare hyggelig floorball, hvor vi mødes med et par andre Nordsjællandske klubber og spiller kampe.

I kampens hede spiller vi floorball for at vinde kampe - det er jo sjovest - men vi glemmer aldrig hyggen og den gode tone. Det er essentielt for Hillerød Floorball at alle er med og har det godt på vores floorball hold.

Vores træninger er fokuseret på teknik, taktik og en masse spil. Og kommer du som ny spiller hjælper vi dig godt i gang og har fokus på at hjælpe dig på det niveau du spiller på.

Vores trænere er Floorball Danmark uddannede og sikrer til hver en tid en god træning med lidt sved på panden og en god tone.

Klubbens sportsgren

Floorball

Du kender måske floorball fra idrætstimerne eller har måske hørt om det en gang eller to. Modsat andre sportsgrene er det en forholdsvis ny sport som stadig er i udvikling, og som bliver mere og mere populært. 
 

Hvad er floorball?
 
Floorball er en del af hockey familien (andre populær sport i denne genre er Ishockey og hockey), som er kendetegnet ved, at det spilles med en stav og bold. Floorball startede ikke som sig egen sportsgren, men var en træningsform for ishockeyspillere, når de ikke var på isen, det blev dog etableret som sin egen sportsgren og er mest populært i Europa specielt Sverige. 
 
Floorball er en mulighed for at dyrke motion i et holdfælleskab, der er fokus på sammenhold, teknik og træning. Det er sjovt og nemt at starte til, man kan starte med at spille stavsporten med det samme. 
 

Hvor kan jeg spille floorball?
 
På motivu kan du både finde floorball på motions niveau og mere seriøst med fokus på kampe, her kan du se, hvilke steder i landet, du kan melde dig til en gratis prøvetræning i floorball. Blandt andet kan man finde mange børne og ungdomshold hos Frederiksberg og Vanløse Floorballklubber, som danner en af landets største floorballklubber, flere af holdene deltager i Danmarksturneringen under Floorball Danmark. Her er træningen en god blanding af sjov og leg, såvel som fokus på teknik og performance. Hos Aalborg Flyers Floorball Club er det muligt at komme til prøvetræning på deres damehold, hvis man er let øvede inden for sportsgrenen, det er desuden den ældste registrerede Floorball klub i Danmark. Er man mere til motions floorball, er der diverse foreninger og klubber der tilbyder det, blandt andet Måløv Idræts Forening og Idræt i dagtimerne. Floorball er for alle, det er derfor muligt at finde holdet, der passer lige præcis dig eller dit barn. 
 
Kom nemt og godt i gang med floorball.
 
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til floorball, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning, så du kvit og frit, kan prøve om lige præcis floorball er det rette valg for dig eller dit barn.
For at gøre det nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Alt du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:

  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår
Hos Motivu har vi gjort det nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale floorball klub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk
 
God fornøjelse!

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk