Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Sakskøbing Tambourkorps & Brass Band

Klub CVR: 34547505

Vi har et super godt sammenhold. Nyder alle musikken. Elsker alle oplevelser, uanset om det er til træning, under koncerter, eller på diverse ture.

Vi er et korps hvor der er plads til alle. Ung som gammel. Blot du kan lide at spille musik. Vi er et stort korps hvor vi har det super godt socialt. Vi nyder at kunne være sammen alle, uanset alder og køn. Selv de helt små fra 1. klasse nyder at kunne færdes med de store og ældre. Vi har et juniororkester, som er for dem fra 1 klasse af. Der lærer man alt om musikken, noderne, diverse instrumenter, samt man begynder at få kendskab til hvilket instrument man gerne vil spille. Det er dog ikke et krav, at man skal starte fra så tidlig en alder. Vi har også flere som først er startet på musikken i en senere alder. Man behøver ikke kunne spille et instrument i forvejen, for at kunne spille hos/sammen med os. Det kan man lære når man starter. Vi har nogle gode og dygtige instruktører på de forskellige instrumenter.
Vi har fast træning for alle, hvor man lærer at spille instrument, samt at marchere. Vi nyder alle at være afsted og spille. Det er både til koncerter og marchturer. Men vi tager også div. ture rundt i landet og også til andre lande for at spille.
Sammenholdet er super godt, trods det store aldersspring. Alle hjælper hinanden og bakker hinanden op.

Klubben er en del af Guldborgsund kommune