Om Hjørring Badmintonklub

Klub alias: HBK

Hjørring badmintonklub træner i Hjørring badmintonhal og er for byens & landsdelens borgere

Hjørring Badminton(HBK) er en del af fællesskabet Vendsyssel Elite Badminton(VEB). Klubben træner i den gode gamle badmintonhal der er bygget kun til badminton. Badmintonhallen er selvejednde og derfor er medlemmernes trivsel meget vigtigt for at vi i Hjørring kan have sådan en unik hal.
I badmintonhallen er der omklædningsrum med badefaciliterer.
HBK er for byens borgere og arbejder for at alle målgrupper kan spille badminton efter hvilket behov de måtte have
Hjørring badminton har siden 2017 været nordjyllands største badmintonklub.
Klubbens trænere er uddannede og alle med badmintonerfaring og træneruddannelse.
Klubben tilbyder forskelllige målgrupper badminton.
- mandag og torsdag formiddag spiller pensionsisterne badminton og har social hygge efter træning.
-mandag aften spiller klubbens nye målgruppe "voksenfjer" hvor nybegynder voksne har træning med mange blandende spillerunder og derudover er en træner tilknyttet..

Hjørring badmintonklub blev grundlagt i 1944 og selve badmintonhallen blev opført i 1956 af medlemmerne. I 1992 blev bane 5-6 bygget til så hallen idag råder over 6 rene badmintonbaner.
Hallens historie er at man fik tilsendt byggepapirene fra Lillerød badmintonbklub hal og opførte derved en specialbygget hal til sporten.
Idag kan man som medlem af klubben gå ned og bruge banerne i ubenyttede tider i f.eks. weekender eller ferier hvor hallen står åben. Dvs hvis man er medlem kan man tage sin mor eller far med ned og spille.

Klubbens ungdomstræninger er opbygget efter koncept, hvor man kids holden er 6-10 år består af 1 & 2.
Nye medlemmer starter på 1 og bliver stå flyttet op på 2 efter typisk en sæson.
11-15 årige spiller på breddeholdene Teen eller på konkurrenceholdene BAME 1 eller 2.
For pigerne er der lavet rent pigehold så disse har mulighed for at hygge sig sammen uden drengenes indblanding:
For nybegynder voksne har klubben voksenfjer med træner hvor det sociale og det at få et spil igang er målet. Holdet er vokset kraftigt de seneste år og er idag er rigtigt godt breddesenior miljø med kvinder og mænd. Der spilles hovedsageligt double.


Badminton i Hjørring

Hjørring Badmintonklub har aktive badminton hold her: Hjørring Badmintonhal (Idræt alle 149 ). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage, torsdage og fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6 - 95 årige.

Hjørring Badmintonklub har følgende badminton hold i Hjørring.

Hjørring Badmintonhal (Idræt alle 149 ):
Studiebadminton 15-30 år | Mandage, kl. 19:05 - 20:05
Pigefjer Onsdag | Onsdage, kl. 16:45 - 18:15
Pensionister Mandag & Torsdag formiddag | Mandage, kl. 08:30 - 11:20
TEEN Badminton Fredag | Fredage, kl. 15:00 - 16:00
TEEN Badminton Tirsdag | Tirsdage, kl. 14:45 - 15:45
Kids 1 Mandag (nybegynder 6-10 år) | Mandage, kl. 14:15 - 15:15
VEB Talent Fredag | Fredage, kl. 17:30 - 19:00
Er du klar til badminton i Hjørring? | Fredage, kl. 09:00 - 14:00
Teen badminton torsdag | Torsdage, kl. 15:15 - 16:45

Klubben er en del af

Hjørring kommune

Hjørring:
Er du en sportsentusiast eller blot interesseret i at holde dig i form og leve en aktiv livsstil? Så er Hjørring kommune det perfekte sted for dig at udforske og opleve forskellige sportsgrene og aktiviteter.

Hvor ligger Hjørring?
Hjørring kommune ligger i den nordvestlige del af Jylland og har en befolkning på omkring 64.000 indbyggere. Kommunen dækker et område på mere end 930 kvadratkilometer og består af forskellige byer og landsbyer, herunder Hjørring, Løkken, Sindal, Tårs, Vrå og flere andre.

Sportsaktiviteter i Hjørring kommune
Hjørring kommune tilbyder et bredt udvalg af sportsaktiviteter og -faciliteter for børn, unge og voksne. Uanset om du er interesseret i boldspil, vandsport, fitness, dans eller kampsport, kan du finde en aktivitet, der passer til dine behov og ønsker.

Hvilke boldspil kan man gå til i Hjørring?
Boldspil er populære sportsgrene i Hjørring kommune, og der er mange muligheder for at deltage i både indendørs og udendørs aktiviteter. Hjørring har flere fodboldklubber, som tilbyder træning og kampe på forskellige niveauer og aldersgrupper. Derudover er der også mulighed for at spille håndbold, basketball og volleyball i kommunen.

Kan jeg gå til vandsport i Hjørring?
Hjørring kommune ligger tæt på Vesterhavet og Limfjorden, og derfor er der også mange muligheder for at dyrke vandsport. Der er flere sejlklubber og surfklubber i kommunen, som tilbyder kurser og træning i windsurfing, kitesurfing, sejlsport og meget mere.

Hvor kan jeg træne fitness i Hjørring?
Hvis du er mere interesseret i fitness og træning, så er der også mange muligheder for dette i Hjørring kommune. Der er flere fitnesscentre og træningshaller, som tilbyder forskellige træningsformer og -programmer, herunder styrketræning, konditionstræning, yoga og meget mere.

Dans I Hjørring
Hjørring kommune har også et blomstrende dansemiljø med forskellige dansestudier og -skoler, som tilbyder undervisning i forskellige dansegenrer som ballet, moderne dans, hiphop og meget mere.

Kan man gå til kampsport i Hjørring?
Hvis du er interesseret i kampsport, er der også flere muligheder i Hjørring kommune. Der er forskellige klubber og træningscentre, som tilbyder undervisning i karate, taekwondo, boksning og andre kampsportsgrene.

Hvilke sportsfaciliteter er der i Hjørring kommune?
Hjørring kommune har også et stort udvalg af sportsfaciliteter, som kan benyttes af lokale sportsklubber og enkeltpersoner.

Hjørring kommune har flere idrætshaller, som kan bruges til forskellige indendørs sportsgrene såsom fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Nogle af de mest populære haller inkluderer Vendelbohallen og Vendsysselhallen.

Der er mange boldbaner i Hjørring kommune, som kan bruges til fodbold, håndbold, basketball og volleyball. Derudover er der også flere tennisbaner og padeltennisbaner, som kan bookes af lokale beboere.

Hvor er der svømmehaller i Hjørring?
Hjørring kommune har flere svømmehaller, som kan bruges til forskellige vandsportsgrene såsom svømning, vandpolo og dykning. Nogle af de mest populære svømmehaller inkluderer Hjørring Svømmehal og Sindal Svømmehal.

Hvilke fodboldbaner er der i Hjørring?
Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Hjørring kommune, og der er derfor mange fodboldbaner, der kan bruges af lokale klubber og hold. Nogle af de mest populære fodboldbaner inkluderer Hjørring Stadion og Sindal Stadion.

Der er flere atletikbaner i Hjørring kommune, som kan bruges til forskellige atletikdiscipliner såsom løb, spring og kast. Nogle af de mest populære atletikbaner inkluderer Hjørring Atletikstadion og Vrå Atletikstadion.

Hjørring kommune er et fantastisk sted at leve en aktiv livsstil og udforske forskellige sportsgrene og aktiviteter. Med et bredt udvalg af sportsfaciliteter og klubber, kan du nemt finde en aktivitet, der passer til dine ønsker og behov. Uanset om du er interesseret i boldspil, vandsport, fitness, dans eller kampsport, er der noget for enhver smag i Hjørring kommune.

Læs mere Luk