Default cover
Sønderjyllands Golfklub logo

Sønderjyllands Golfklub

Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Sønderjyllands Golfklub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Klubbens adresse

Om klubben

Velkommen til Sønderjyllands Golfklub

Sønderjyllands foretrukne golfklub beliggende 10 minutter fra Aabenraa i smukke omgivelser.

Banen er en smuk park og skovbane med store træer vekslende med åbne arealer med en god udsigt over flere huller.

Banens hul 1 ligger i bekvem afstand fra parkeringsplads og klubhus. Derefter møder du en afvekslende og udfordrende bane med et godt hulforløb. Banen slutter af med et meget smukt par 4 hul, hvor man spiller op mod klubhuset og den markante stendysse bag greenen. Hullet byder på udfordringer med let skrånende fairway og en vandhazard der nemt komme i spil hvis man ikke er helt præcis med 2. slaget.

I golfklubben finder du en velassorteret proshop, en god restaurant samt omklædningsfaciliteter. Der er direkte adgang til putting green og driving range. Ved klubhuset er der et centralt torv med direkte adgang til alle klubhusets faciliteter.

I proshoppen møder du velkvalificeret betjening der kan hjælpe dig med at vælge det helt rette udstyr til dig. Proshoppen råder over et studie, hvor du kan få træning og custom fittede køller.

Restauranten drives med hjertet, du får altid en lækker menu som den perfekte afslutning på en god golfrunde.

Driving range er delvis overdækket og der er frie træningsbolde for greenfee gæster. Der er adgang til en par 3 bane i forbindelse med træningsområdet.

Velkommen til Sønderjyllands foretrukne golfbane – kun 10 min fra Aabenraa.

Klubbens sportsgren

Golf

Kan man gå til golf? Hvordan starter man til golf? Hvor kan man træne golf henne? Hvad tid træner man golf? Spørgsmålene kan være mange når man ønsker at starte til en ny sport, men du kan heldigvis få svar på mange af dine spørgsmål på motivu.dk.
Golf er en yderst populær sport som de fleste stifter bekendtskab med igennem mini-golf. Putting og golf generelt er kendt for at være et spil som kræver saft og kraft i slagene, men også god tålmodighed og ikke mindst en stærk mentalitet. For det kan være svært ikke at kaste køllen fra sig, når man endnu engang slår skævt, misser et put eller skal en tur i vandet for at finde sin kugle. Ingen bliver dog den bedste på en enkelt dag, men så er det jo heldigt at du kan melde dig til golf og få trænet det noget oftere. 

På motivu.dk har vi samlet det bedste tilbud om prøvetræning i de golfklubber som ligger nærmest dig. Her kan du læse mere om golfklubberne og tilmelde dig en gratis prøvetræning. Så snart du melder dig til, får træneren besked om at du eller dit barn kommer til træning, så han eller hun kan være klar til at modtage nye. Du kan på siden læse mere om niveauet, træning og hvad du selv skal have med. Så væben dig med tålmodighed, tag køllen i hånden og kom i gang med at spille golf!

Store muskler eller spillet med hjernen
Golf handler både om en god fysik og et sundt hoved, men er det egentlig spillet med musklerne eller puttetræningen som er det vigtigste? Det er svært at give et entydigt svar på, da det er de mange facetter af golfspillet, som gør en til en dygtig golfspiller. Det kræver dog både meget træning og tålmodighed at nå dertil, men så er det jo godt at man på motivu.dk kan se hvor man kan få den træning. Da golf er et ret teknisk spil hvad angår måder at slå på og hvilke kropsholdninger man skal svinge med, kan det varmt anbefales at prøve et par træninger før man beslutter sig for om det er en sport man vil gøre mere ved. Samtidig giver gåturene mellem hullerne mulighed for, at man kan få vendt hverdagens op- og nedture med sin makker.

Netop det at have en makker, eller flere, at spille golf med, tilføjer både et socialt element til spillet, men også et ekstra konkurrenceelement. Her kan man spille om håneretten når det gælder om at gå banen på færrest slag, hvem der kan slå længst eller når det handler om at have is i blodet når det gælder om at putte. Da der ikke er en kropsform som er den “rigtige” til golf, er det en sport der kan dyrkes af alle, hvilket man også lægger mærke til, hvis man går en tur omkring den lokale golfklub. 

Hvor kan jeg gå til golf? 
Det store spørgsmål er jo så, hvor kan du melde dig til en prøvetræning i golf? På motivu.dk har vi enkelte tilbud når det gælder golf, men forhåbentlig snart flere. Det drejer sig om Svendborg Golf Klub, som ligger i Svendborg. Her kan du melde dig til hvis du er mellem 8-18 år, eller melde dit barn til. Det foregår både tirsdag og torsdag fra 16:30 til 18:30. Juniorholdet forsøger at ramme bredt, men du kan være sikker på at om du er øvede eller elite kan du få noget ud af deres træning. Træningen bliver faciliterede af en af klubbens trænere. Håber du vestpå, nærmere bestemt Børkop i Vejle Kommune, så kan dit barn komme til “Golftræning for børn” i Kellers Park Golf Club”. Træning for børn foregår om søndagen fra 10:00-11:00 og er for børn i alderen 6 - 12 år. Her er der fokus på leg og konkurrencer så børnene får en let og elegant indgang til golfspillet. Dribler vi længere nordpå er der mulighed for at prøve træning for begyndere i Skanderborg Golf Klub. Det er om torsdagen fra 18:30 til 19:30 og for alle aldre. 


Kom nemt og godt i gang med golf
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til golf, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om golf er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Med dit kommende fokus på at kunne slå langt og have is i blodet når der skal puttes, så er der jo ingen grund til at frustrere dig ved en svær tilmelding. Sagt på en anden måde, så er Motivu: Nemt, hurtigt og overskueligt. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse og held og lykke med din første træning!Klubben er en del af

Aabenraa kommune

Aabenraa:
Aabenraa er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Aabenraa er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Aabenraa står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.
Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Aabenraa, Barsø, Rødekro, Gråsten, Padborg, Kruså, Tinglev, Bylderup-Bov, Bolderslev, Agerskov som har et centralt mødested for byens borgere i Aabenraa.
I Aabenraa findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Agoraen, Arena Aabenraa, Barak 80, Bjerndrup Idrætsanlæg, Bolderslev Idrætscenter, Bolderslev og omegns Rideklub, Bolderslev Skole, Bov Svømmehal, Bovrup Idrætsanlæg, Bylderup Idrætscenter, Bylderup Skole, Enghøj skydebane, Felsted Centralskole, Felsted Idrætsanlæg, Felstedhallen, Fjordskolen, Fladhøj Idrætscenter, Flugtskydningsbanen Søgård, Genner idrætsanlæg, Genner Rideklub, Genner Univers, Gennerhallen, Grænse Stadion, Grænsehallerne, Hellevad Skole, Hjordkær idrætsanlæg, Hjordkær Skole, Hjordkærhallen, Holbøl Stadion, Hovslund Børneunivers, Hovslund Idrætsanlæg, Hærvejsskolen, Kliplev Skole, Kliplevhallen, Kollund Skole og Børnehus, Kollund Tennisanlæg, Kongehøjskolen, Lyreskovskolen, Løjt Kirkeby Skole, Løjt Lands Idrætsanlæg, Nr. Hostrup Rideklub, Nygadebygninger, Nygadehuset, Padborg Rideklub, Padborg Tennisanlæg, Ravsted Børneunivers, Ravsted Svømmebad, Ravsted Fritidscenter, Rødekro Sundhedscenter, Rødekrohallen, Stiftung Sport- und Kulturzentrum Tingleff, Stubbæk Skole, Sydjysk Rideklub Rødekro, Sønderjyllands Golfklub, Sønderskov Rideklub Aabenraa, Tinglev Fritidscenter, Tinglev Rideklub, Tinglev Tennis Klub, Varnæs Idrætsanlæg, Varnæs Skole, Aabenraa Golfklub, Aabenraa Rideklub Mønterhøj, Aabenraa Skyttelaug, Aabenraa Statsskole, Fitness World Nygade Aabenraa, Bredmose Rideklub, Local Fitness Lille Kolstrup Aabenraa, FitNFun, Local Fitness Nørregade Aabenraa, Local Fitness Centerpladsen Aabenraa, Local Fitness Peterborg Aabenraa, LOOP Fitness Rødekro Midt Aabenraa, LOOP Fitness Møllemærsk Aabenraa, Grænseegnens Skytteforening, Bylderup-Bov Rideklub, Tjørnelund Stutteri, Lund Flugtskydningscenter, Tinglev Jagt & Flugtskydnings Forening, Genner Skole, Grænseegnens Friskole, Sundeved Efterskole, Slog Herreds Skytteforening, Den selvejende institution Ensted Idrætsanlæg, Hjelm Skov, Aabenraa Nørreskov, Lyreskoven, Kelstrup Plantage, Aabenraa, Street Sport Park Padborg, Aabenraa Skatepark, Sportscentrum Aabenraa som ligger i Aabenraa.
I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.
Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk