Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Gentofte Curling Club

Gentofte Curling Club har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Gentofte Curling Club

Klub alias: GCC

Klub CVR: 33894430

Curling-klub med egen ishal, en masse gode traditioner og aktive medlemmer. Alle er velkomne.

Gentofte Curling Club har eksisteret siden september 1975.

Siden 2011 har Gentofte Curling Club haft sin egen curlinghal med to sheets - ishal 2 i Gentofte Sportspark beliggende på Ved Stadion 8, 2820 Gentofte.

Der er begyndertræning hver torsdag kl. 18:00-19:00 og juniortræning hver onsdag kl. 17:30-19:00.
Der vil altid være mindst én instruktør, som tager sig af alle praktiske detaljer før, under og efter træningen samt introducerer det fantastiske spil med sten og kost.

Begyndertræning om torsdagen henvender sig til alle, som har lyst til at prøve spillet. Her bliver du introduceret til hvordan man slider, sætter stenen, fejer samt reglerne for hvordan man scorer points. Hvis du bliver bidt af curling, har du mulighed for at prøve det sammen med klubmedlemmerne, som mødes lige efter begyndertræningen til den ugentlige Høj Hat-turnering. Her trækkes der lod blandt de fremmødte om hvem, der skal spille sammen, og så afvikles der typisk to kampe à 3 ender. Nybegyndere kan være med hvis der er pladser ledige.

Juniortræning om onsdagen er for alle unge spillere i alderen op til og med 21 år, nybegyndere og mere erfarne. Afhængigt af fremmødet bliver træningen opdelt, så de yngste træner (og leger) sammen på den ene bane, mens de lidt ældre træner sammen på den anden bane. Øvelserne kan variere, men det vigtigste er at alle har det sjovt og lærer hvordan man forholder sig på isen uden at falde, hvordan man slider og sætter sten, hvorfor og hvordan man fejer, og sidst men ikke mindst hvordan spillet afvikles med god strategi og på basis af et godt samarbejde på holdet. Således er der mange gode sociale elementer i curling, fordi det er en holdsport.

Gentofte Curling Club har fostret mange talentfulde spillere, som har vundet et utal af danske mesterskaber og deltaget ved De Olympiske Lege, verdens- og europamesterskaber.

I Gentofte Curling Club har vi fokus på alle medlemmer, lige fra nybegyndere, juniorer, seniorer til elitespillere.
Hold fra GCC deltager i bl.a. danske mesterskaber, Sjællandscuppen, nationale og internationale klubturneringer.

I løbet af sæsonen afvikles en række danske mesterskaber i Gentofte Curlinghal, herunder Mixed, Mixed Doubles og Figurspil.

Derudover afholdes kvalifikationskampe til verdens- og europamesterskaber.

2-3 gange i løbet af sæsonen afholder Gentofte Curling Club et 6 ugers introkursus. Kurset afvikles tirsdag aften kl. 20:30 til 22:00 og giver en grundig introduktion til spillet med fokus på:

- banen og spillet
- slide og balance
- retning, release og curl
- fejning
- kommunikation mellem spillerne på holdet når skuddet afvikles
- strategi, herunder skipperens opgave
- vigtigheden af opvarmning
- udstyr, herunder curlingsko, kost, stopur m.m.

#gentoftecurling #curlinggentofte #gcc #danskcurling #juniorcurling #gcc

Gentofte Curling Club har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune