Skytteforening Sydvest tryout image
Skytteforening Sydvest logo

Skytteforening Sydvest

Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

  • Infanterivej 3, 6270 Tønder

  • Udendørs 50m skydebaner, riffel kal. 0.22

    Holmevej Tønder, 6270 Tønder

  • Sønderlandevej 4, 6270 Tønder

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Skytteforening Sydvest

Skytteforening Sydvest har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Skytteforening Sydvest

Klub alias: SKFSV

Klub CVR: 30290496

"Vi er en forening hvor alle er velkommne! Børn, unge og voksne kan blive medlem.

Skytteforening Sydvest byder alle, der har interesse for sportsskydning velkommen.

Foreningens formål er at fremme interessen for sportsskydning med riffel, pistol, revolver, biathlon samt bueskydning. Vi har træningsskydninger for børn og unge, voksne og seniorer, hvor uddannede instruktører og trænere har fokus på individuel træning og udvikling af skytternes færdigheder.

Foreningen råder over et stort udvalg af forskellige våben af de bedste kvaliteter, som står til rådighed for medlemmer, såvel som gæster, der kommer for at få et indblik i skydesporten. Det er altså ikke nødvendigt at have skudt før eller at have sig eget våben.
Helt unikt for Skytteforening Sydvest er, at vi har tre skydeanlæg i Tønder:
I Tønderhallerne har vi 15m indendørs skydebaner. Vores foreningslokaler er også her.
På Holmevej har vi 50m udendørs skydebaner samt bueskydning. Vores biathlon atleter bruger også skydebanerne på Holmevej.
På Infanterivej har vi 25m pistol og riffelbaner samt 100m og 200m riffelbaner.

i 2023 har vi træningsskydning på følgende tider og steder:

- Hver lørdag mellem klokken 11.00 og 13.00. på de forhenværende militærskydebaner på Infanterivej Tønder. Her skydes med riffel, pistol og revolver i alle tilladte kalibre på 25m, 50m, 100m og 200m. skydebaner.
- Hver onsdag i sommerhalvåret mellem klokken 16.00 og 20.00 på Holmevej i Tønder, Her skydes med riffel kaliber 0.22 på 50m skydebaner. OBS: Tidsrummet mellem 16.00 og 18.00 er reserveret til vores unge skytter - dog er forældre, der har fælles aktiviteter med deres børn, også velkomne til at komme og skyde i dette tidsrum. Tidsrummet mellem klokken 18,00 og 20.00 er reservereret til de voksnes skydeaktiviteter.
- Hver onsdag i vinterhalvåret mellem klokken klokken 16.00 og 20.00 på vores indendørs skydebaner i Tønderhallerne. Her skydes med riffel, pistol og revolver i kaliber 0.22 på 15m skydebaner.
- Vores bueskytter har deres aktiviteter mandag eftermiddag i sommerhalvåret på Holmevej i Tønder. Hvis du er interesseret i bueskydning, bedes du henvende dig direkte til Skytteforening Sydvest; Telefon 30492425 eller email bue@skytteforeningsydvest.dk
- i 2023 starter Skytteforening Sydvest biathlon - ikke på ski, men i løbesko. Vi har en af Danmarks dygtigste instruktører i foreningen, som vil tage imod interesserede. Er du interesseret i både at løbe orientringsløb og samtidig skyde med riffel, er biathlon sportsgrenen for dig! Henvend dig dig på telefon 30492425 eller email biathlon@skytteforeningsydvest.dk.

Bor du i det Syd- og Sønderjyske, og gerne vil vide mere om skydesporten, fx. hvis du har spørgsmål om prøveskydning, medlemskab eller andet vedrørende din egen interesse i skydesport, er du velkommen til at kontakte Skytteforening Sydvest på telefon 30492425 eller email skytteforening@skytteforeningsydvest.dk.
Du kan læse mere om Skytteforening Sydvest og vores aktiviteter på vores hjemmeside www.skytteforeningsydvest.dk

Skytteforening Sydvest har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Tønder kommune