Om klubben

Hjørring Atletik er fællesskab. Det er løb, spring, kast. Det er træning og stævner. Det er olympiske lege i mini udgave

Klubbens sportsgren

Atletik

I skrivende stund, har vi på Motivu netop nu 53 forskellige prøvetræningsmuligheder når man søger på atletik. De 53 træninger er fordelt rundt i landet, men fælles for dem alle er, at de er unikke fra forening til forening. Nogen steder er fokus på de førnævnte “klassiske” discipliner indenfor atletik, mens andre er mere fokuseret på at komme i gang - eller holde - en sund og aktiv livsstil. Når det gælder alder spænder atletik også bredt. Her er der træninger for de mindste i form af mini-atletik, på samme måde som der er atletik til det lidt ældre segment i form af Masters 30 som er til de aktive, der er +30 år. Fælles for begge hold er, at du kan forvente at gå derfra i godt humør og med sved på panden.

Du kan på motivu.dk finde hold i det meste af landet, til alle aldersgrupper og ikke mindst til alle niveauer. For nogen er det at kaste sig over atletik noget nyt, mens det for andre kan være noget de har gjort det meste af livet. For at finde det rette niveau, kan det derfor være smart at tag til en prøvetræning før man starter, men så er det jo godt at man kan melde sig til sådan en, på motivu.dk


Duellen mod dig selv men med et socialt twist
Blot fordi atletik typisk er en sport som dyrkes alene, betyder det ikke at den ikke er social. Her kan du nemlig konkurrere mod dig selv, men også med andre. De forskellige idrætsforeninger har trænere, som ikke blot står for at facelitere øvelserne, men også sikrer sig at man har muligheden for at blive bedre til det man laver.

En fed ting ved at dyrke atletik, finder man i det potentiale der er i, at lære noget nyt med andre. Det skaber en særlig forbindelse til folk, hvis man ser dem både være i tvivl om hvad de laver, men også følger deres rejse til at blive god til det. Det at være fælles om at lære noget nyt, er et strålende udgangspunkt ikke blot for gode venskaber, men også som et referencepunkt man kan være fælles om. Kan du huske da Torben ikke kunne… og så videre, er noget der kan være med til at binde folk sammen.

Med Corona nedlukningen og de problemer den skabte for atletikken, kunne man på instagram blandt dele af de foreninger på Motivu, se hvordan fællesskabet blomstrede med online træninger og det at kunne følge med i hinandens træninger fra afstand. Det er sådanne ting der er med til at gøre atletik til ikke blot en enestående træningsform, men også vidner om det fællesskab der er i atletik klubberne 


Kom nemt og godt i gang med atletik
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til atletik, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om atletik er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Om du skal springe over hæk eller kaste med tunge kugler, så starter det alt sammen med en prøvetræning. Det har vi hos Motivu gjort nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale atletikklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

Klubben er en del af

Hjørring kommune

Hjørring:

Hjørring er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Hjørring er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Hjørring står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Løkken, Jerslev J, Østervrå, Vrå, Hjørring, Tårs, Hirtshals, Sindal, Bindslev, Frederikshavn, Ålbæk som har et centralt mødested for byens borgere i Hjørring.

I Hjørring findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Park Vendia, Hjørring Badmintonhal, Tårshallen, Hirtshals Idrætscenter, LOOP Fitness Hvidevold Hjørring, Fitness World Frederikshavnsvej Hjørring, Sindal Hallerne, Ezee Fitness - Hirtshals, Skallerup Seaside Resort, LOOP Fitness Nørre Torv Hjørring, Kulturboksen Bindslev, FitnessX Østergade, Vrejlev Hæstrup Hallen, Idrætscenter Vendsyssel, Løkken Idrætscenter, Hjørring Styrkesport, LOOP Fitness Vestergade Hjørring, Asdal Sognegård, Bjergby-Mygdalhallen, GVL-Løkken, Astrup/Sønderskov Hallen, Lendum IF (LUGI), Femhøje Idrætscenter, Bagterphallen, Tversted Stadion, Horne Stadion, Hørmested Stadion, Hjørring Firmasport anlæg, Harken Hallen, Ilbro Stadion, Lundergårdskolen, Sindal Stadion, Vendsyssel Friskole, Tornby-Hallen, Astrup-Sønderskov Friskole, Tannisbugt-Hallen, Vrensted IF, Tolne-Mosbjerg IF Stadion, Sæsing Stadion, Hirtshals Stadion, Uggerby Stadion, Højenehallen, Skallerup-Vennebjerg, Vennebjerg Golf, Hirtshals Golfklub, Hjørring Golfklub, Sindal Golf Klub, Løkken Golfklub, Lendum Skole, Vrå Højskole, Poulstrup Friskole, Friskolen for Hundelev og Omegn, Vrå Skole, Muldbjergskolen, Løkken Centralskole, Sindal Privatskole, Hirtshals Skole, Tårs skole, Hjørring UngdomsCenter (den gamle Holmegårdskole), Rideklubben Astrup, Løkken Ridecenter, Hirtshals Rideklub/Landlyst, Stald Sakstrup, Rideklubben Tyrsig, Hjørring Rideklub, Sindal Riffelskydebane, Tolne Efterskole, Hirtshals Skytteforening, Astrup og omegns jagtforening, Hjørring Jagtforening, Vestergade skydebaner, Vandstedgaard, Lundergaardhallen, Lendum Hallen, Halvorsminde Efterskole, Stendyssehallen, Fiberhallen, Skallerup Hallen, Vandhuset, Sindal Svømmehal, Hjørring Tennis Klub, Vittrup Tennisanlæg, Hirtshals Tennisklub, Hundelev Ungdoms- og Idrætsforenings tennisbane, Vrå Tennisklub, Sindal Tennisklub, Bindslev Tversted Rideklub, Poulstrup Rideklub, UCN, Mosbjerg Sogns Jagtforening, Gølstrup Stadion (Hundelev Stadion), FysioDanmark Åstrupvej Hjørring, Ingstrup Efterskole, Byens Hus i Vrensted, Nybæk Plantage, Vandsted plantage, Skallerup, Folkeparken og Ulvegravene, Tornby Klitplantage, Lilleheden Klitplantage, Spejderskoven, Fjeldsted, Vinstrup, Hjørring, Tornby, Tversted, Tislum Bakker, Sindal Skatepark, Tversted Skatepark, Fit&Sund Søndergade Hjørring som ligger i Hjørring.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk