Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Ballerup-Skovlunde Fodbold

Lokation

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Ballerup-Skovlunde Fodbold

Klub alias: BSF

Klub CVR: 33440804

Fodboldklub med plads til alle, piger/drenge, Kvinder/mænd og unge og ældre.

Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) tilbyder fodbold på alle alderstrin og for begge køn under DBU Sjælland og DBU. Vi har både elite- og breddefodbold, så der er plads til alle.

Der er mulighed for at starte med Tumlingebold fra 2-3 års alderen hvor der bliver leget inde i en hal en gang om ugen, dette er både for drenge og piger. Herefter kan de starte til fodbold fra 5-6 års alderen, og den eneste forudsætning er, at man lide den lille runde bold.

BSF træner børnefodbold efter DBU's "Holdninger og Handlinger" som er et nyt koncept, hvor fodboldtræningen kan beskrives på følgende måde:

"Holdninger og handlinger” gør i tanker og udførelse op med den traditionelle måde at spille fodbold på blandt børn og unge mennesker.

Spillet skal fremover spilles på børnenes og de unges præmisser; al træning skal være med bold, spil på små områder med mange boldberøringer, dimensionerne af banerne bliver tilpasset aldersgruppen, tre forskellige størrelser på målene, boldenes størrelse og vægt tilpasses, weekend-stævner erstatter traditionelle turneringer, ind med oplevelsen og ud med resultater og stillinger, ”nye fodboldregler”, ingen ”mesterskaber” for børn under 12 år, spillerne skal ikke inddeles efter deres færdigheder men følge deres kammerater og aldersinddeling med rene årgange.

Efter det 12. år fortsætter vi med mere traditionel fodbold, hvor vi spiller turneringer med løbende resultater, og hvor træningen går over i taktisk og teknisk træning på et mere målrettet plan.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kommer til at spille fodbold i BSF, er du velkommen til at sende os en mail på: info@bsfodbold.dk. Skriv gerne hvor gammel du er, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Fodbold i Ballerup

Ballerup-Skovlunde Fodbold har aktive fodbold hold her: Ballerup Idrætspark (Marbækvej 12). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder i alderen 6 - 12 årige.

Ballerup-Skovlunde Fodbold har følgende fodbold hold i Ballerup.

Ballerup Idrætspark (Marbækvej 12):
Fodboldtræning for piger - begynder- alder 6-10 år | Torsdage, kl. 16:30 - 18:00
Fodboldtræning for piger - begynder- alder 6-10 år | Tirsdage, kl. 16:30 - 18:00
Fodboldtræning for piger - alder 10-12 år | Torsdage, kl. 17:00 - 18:30
Fodboldtræning for piger - alder 10-12 år | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30

Ballerup-Skovlunde Fodbold har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Ballerup kommune