Default cover
Book en gratis prøvetræning

Klubbens adresser og faciliteter

Om klubben

Med udgangspunkt i at det skal være sjovt, socialt og seriøst tilbyder vi træning og socialt samvær for alle, lige fra dem, der vil gå i roligt tempo, til dem, der vil løbe maraton. Vi har pt. 2 ganghold og 4 løbehold.

Klubbens sportsgren

Løb

Det kan være svært at snørre skoene og komme ud af døren for at løbe en tur. Dagen kan have været hård, det kan være koldt udenfor og mørket falder så småt på. Det spøjse ved løb er, at man ved det er godt for en. At motionen er sund, at man har det godt når man kommer hjem og at hovedet bliver clearet så snart man har løbet de første par hundrede meter. Alligevel kan det være svært at komme afsted, men så er det jo heldigt, at du kan melde dig ind i en løbeklub for at få det sidste skub til at komme ud af døren. 

Interval, langdistance eller bare for sundheden
Det kan være med forskellige mål at man starter på at løbe. For nogen er det for at begynde at leve et sundere liv med mere motion. For andre er det målet om at løbe et specifikt løb eller distance på en god tid. For helt tredje kan det bare være for at få motion sammen med andre, men hvor det ikke kræver andet end at møde op og et par løbesko. Uagtet hvem af disse typer du eller dit barn er, så har vi på motivu.dk en løbeklub, som passer til jer.

Det kan være løbetræning for begyndere og letøvede, hvor det handler om at komme i gang med at løbe. Hos FIF Atletik & Motion foregår det med en 5-10 km distance og passer derfor godt til dem, som gerne vil løbe royal run. Det kan være Mini Runners hos HvRunners for børn i alderen 7-9 år. Det er for børn som gerne vil være aktive og lære at holde af at dyrke motion. Her er fokus - udover på løb - også på motorisk træning og det at have det sjovt med idræt. Et sidste eksempel fra motivu.dk er en personlig favorit i form af 10-20-30 løb. Det er en øvelse som ingen rigtig holder af, men som virkelig presser løberen på en fed måde. I alt sin enkelhed så handler det om at starte i 30 sekunder i et lavt tempo, derfra sætter man tempo på i 20 sekunder for at slutte med 10 sekunders sprint. Hos Blovstrød Løverne gør man det fem gange før man holder to minutters pause, for så at gøre det fem gange mere. Det er en hård, men ekstrem sund træningsform hvis fordele blandt andet er: hurtig og god kondition, øget forbrænding i op til 24 timer efter og gunstig effekt på kolesterolindholdet i blodet.

Der er altså mange forskellige typer løb, man kan melde sig til på Motivu, nu skal du bare finde den, som passer bedst til dig.

Sjovt at løbe - sjovere i fællesskab
Som nævnt i indledningen, så kan det være svært at tag sig sammen til at komme ud af døren. Der er altid en undskyldning for at lade vær, men i en klub for du en grund til at tage afsted. Det kan være det gode kammeratskab, som trækker, det kan være følelsen af pligt og det faktum at hvis man først har sagt A så har man også sagt B. Hvorom alting er, så hjælper det at være med i en klub, på lysten til at dyrke motion.

Udover en ekstra grund til at tag til træning, for du i en løbeklub også et socialt netværk som gør det hyggeligt at være til træning. Det hjælper til at man kan presse hinanden, have det sjovt med at konkurrere, men også hjælpe hinanden når benene ikke lige er som man havde håbet på. På løbeturene kan man alt efter tempo og mål få hygge snakket lidt, mens man ser naturen passere forbi. Så nu skal du bare spørge dig selv, har du virkelig lyst til at lade vær med at melde dig ind i en løbeklub? Dernæst kan du spørge dig selv hvordan du melder dig til en træning, men det har vi svaret på.


Kom nemt og godt i gang med løb
Hvis du efter at have læst dette, har mod på at starte til løb, så er motivu.dk det helt rette sted for dig. Vi har sørget for at sætte det hele i system for dig, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over dine muligheder, og vælge den træning som passer bedst til din eller dit barns situation. Vi tilbyder altid en gratis prøvetræning så du kvit og frit kan prøve om løb er noget for dig eller dit barn.
For at gøre det hele nemmere, foregår alt online. Slut med at skulle finde telefonnumre eller mailadresser, nu kan du melde dig til via hjemmesiden. Det eneste du skal gøre, er at vælge det tidspunkt og den dato som passer dig bedst, og derefter udfylde kontakt information:
  • Navn
  • Efternavn
  • E-mail
  • Telefonnummer
  • Eventuelt dit barns fulde navn samt fødselsår

Det kan være hårdt nok at komme i gang med at løbe, så lad det være knap så hårdt at melde sig til en træning. Hos Motivu har vi gjort nemt, hurtigt og overskueligt at melde sig til en prøvetræning i din lokale løbeklub. På alle træninger kan du se hvor mange ledige pladser der er tilbage. Skulle du have spørgsmål om træningen eller om foreningen generelt, så kontakt den respektive forening. Har du spørgsmål til hvordan du booker din første prøvetræning, så tøv ikke med at kontakte os på: kontakt@motivu.dk

God fornøjelse med starten på din løbetur!


Klubben er en del af

Køge kommune

Køge:

Køge er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Køge er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Køge står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ringsted, Viby Sjælland, Borup, Jystrup Midtsj, Lejre, Køge, Lille Skensved, Bjæverskov, Herfølge, Tureby som har et centralt mødested for byens borgere i Køge.

I Køge findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i KH Flugtskydningsbane, Skovbo Golfklub, Køge Golf Klub, Svansbjerg Skyttecenter, Skovbo Jagtforening, Køge Hallerne, Lellinge Idrætsanlæg, Højelse Skole, Herfølge Skole, Boholtehallen, Alkestrup Skole, Ellemarkskolen, Køge Gymnasium, Sct. Nicolai Nord (Tøxens), Skovbohallen, Skovboskolen, Borup Skole, Boruphallen, Skensvedhallen, Sct. Nicolai Syd (Brochmand), Hastrupskole, Gørslev Skole, Rishøj Stadion, Aktivitetshuset i Borup, Asgård Skole, Holmebækskolen, Søndre Skole Rasmussensvej Køge, Ravnsborghallen, Herfølge Svømmehal, Kirstinedalskolen, Rishøj Idrætscenter, Ejbyhallen, Ejby Skole, Gørslev Idrætsanlæg, Vemmedrupskolen, Herfølgehallen, Køge Svømmeland, SATS Galoche alle Køge, Golf Club Harekær, Hjørnely Ridecenter, Skovly Ridecenter, LOOP Fitness Marksvinget Køge, Fitness World Tigervej Køge, Fit&Sund Torvet Køge, Liftrs Gym - CrossFit Køge, SATS Rådhusstræde Køge, HH Rideskole, Køge Nord Sport Center, Fysikken, Køge Kost Koncept, Skovbo Travbane, Go2fitness Vestergade Køge, Køge Bugt Gymnastikcenter, Fair Fitness Ringstedvej Køge, Tangmoseskoven og Køge Marina, Go2fitness Hovedgaden Køge, Køge Idrætspark, Køge Skatepark, Køge Parkour Park som ligger i Køge.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk