Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Boldklubben Posten Odense

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Boldklubben Posten Odense

Klub alias: BK Posten

Klub CVR: 30791525

Boldklubben Posten er Odenses hyggeligste og mest centralt beliggende klub hvor der er plads til alle uanset talentniveauet. Kom og deltag i fællesskabet!

FODBOLD ER LIVET!

Er du enig, så er du velkommen i Boldklubben Posten...

Boldklubben Posten er beliggende i et attraktivt område midt i Odense by tæt på OUH og letbanen. Klubben blev stiftet i 1942 af postmedarbejdere som mødtes i fritiden og dyrkede mange forskellige sportsgrene i klubregi som blandt andet håndbold, volleyball, bowling, dart, o.s.v. I dag har vi dog kun fodbold, badminton og yoga som sportsgrene. Vi værner om vores historie og bærer med stolthed logoet med posthornet.

Boldklubben Posten består af ca. 230 medlemmer som er fordelt på både senior og oldboys. Til foråret 2024 arbejder vi desuden på at etablere et kvindehold i klubben.

Vi har plads til spillere på alle niveauer, da vi har både serie 2, serie 3 og serie 4 hold i klubben. Seniormæssigt har vi i alt 8 hold med i DBU-turneringer. Hele 3 hold med i serie 2, 2 hold i serie 3 og 3 hold i serie 4.

På oldboysniveau har vi 11-mands fra alderen 30 år og et 7-mands veteranhold fra 35 år. Begge hold spiller i OB70-turneringen fra april til september.

Om vinteren er der mulighed for at træne udendørs på vores vinterbane med lys, eller indendørs i de haller (Sanderum, Hunderup og Hjallese) vi booker tider i. Man kan desuden deltage i diverse indendørstævner. Oldboys deltager fra oktober til marts i vinterturneringen Albani Cup.

Klubben tilbyder rigtigt gode og frie forhold til spillerne og ønsker at skabe en træningskultur med højt fremmøde ved at fokusere på gode trænere, gode faciliteter og socialt samvær.

Alle hold har kampsæt og materialer i form af bolde, kegler, drikkedunke, overtrækstrøjer, varmejakker, o.s.v. stilles til rådighed af klubben.

Vores faciliteter indeholder følgende: Kioskudsalg, TV-stue, 4 omklædningsrum med nye baderum, vaske- og tørrerum, stor sydvestvendt overdækket terrasse med borde/bænkesæt, som vil blive omdannet til en lækker udestue i 2024.

Banemæssigt råder vi over 1 stk. 11-mands kampbane, 1 stk. 11-mands træningsbane med lys og 1 stk. 5-mands træningsbane. En kunstgræsbane er drømmen at få etablereret i BK Posten Park. Indtil videre booker vi tider andre steder og afventer den banetid vi får til rådighed når der etableres ny kunstgræsbane i KFUM.

Har man lyst til at arrangere en holdfest så står klubhuset og faciliteterne gratis til rådighed. Klubben er medlemmernes! En Soundboks står til rådighed både til træning, kamp og fest.

Vi afholder fælles sommer- og afslutningsfester for alle medlemmer, hvor klubben sørger for god mad og masser af kolde fadøl. Øl og vand koster i dagligdagen kun 10 kr. pr. stk. Unikt i disse dyre tider, men det vigtige for klubben er at vi kan hygge os uden at blive ruineret!

Vi er en klub med en sund økonomi og en stærk bestyrelse, som har ambitioner om hele tiden at skabe bedre rammer for medlemmerne.

Vi har desuden et VEO kamera som alle hold må anvende til at optage eller Livestreame deres kampe og træninger. I 2024 bliver der desuden sat en LED måltavle op som kan styres via App, hvor holdets spillere kan præsenteres inden kampe, og resultatet og målscorere kan vises løbende.

Vi er som klub meget socialt ansvarlige og mener der skal være plads til alle og at alle kan bidrage med noget. Så vi har valgt at have fleksjobbere tilknyttet klubben i funktioner som banekridtning og tøjvask. Funktioner som er essentielle og højt værdsat i en klub, men som samtidigt giver fleksjobberne en hverdag med mulighed for at føle de hører til et fællesskab og er værdiskabende i samfundet.

Vi har desuden et samarbejde med Kriminalforsorgen, som bidrager med borgere der skal aftjene samfundstjeneste. De bidrager med opgaver som ikke altid er til at nå for de frivillige i klubben. Et samarbejde som vi sætter stor pris på.

Vil du være med til at bidrage til en fantastisk kultur i en værdibaseret klub, så er du meget velkomme til at tilmelde dig en prøvetræning og opleve BK Posten på egen krop. Alt du skal gøre er at møde op!

HVILKE FORDELE ER DER SOM MEDLEM?
· Kontingent 700 kr. pr. halvår
· Studierabat på 150 kr. (efter første halvår)
· Øl og sodavand til kun 10 kr.
· En klub i centrum af Odense
· Kompetente trænerteam
· Masser af nye venner og et fantastisk fællesskab

Vi hygger os med klubfester, fællesspisning, fester og 3- halvleg vinder vi altid.

Velkommen i Boldklubben Posten

Med venlig hilsen
Casper Falkenberg
Formand
Boldklubben Posten

Fodbold i Odense

Boldklubben Posten Odense har aktive fodbold hold her: Boldklubben Posten klubhus (Kildemosevej 20). Holdene træner tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage og er for drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Boldklubben Posten Odense har følgende fodbold hold i Odense.

Boldklubben Posten klubhus (Kildemosevej 20):
Seniorherre Serie 2 træning BK Posten Odense | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Seniorherre serie 3 træning BK Posten Odense | Onsdage, kl. 18:00 - 19:30
Oldboys træning BK Posten Odense | Onsdage, kl. 18:15 - 19:30
Seniorherre serie 2 træning BK Posten Odense | Torsdage, kl. 18:00 - 19:30

Boldklubben Posten Odense har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune