Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster

Klub CVR: 41879963

Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster er trods det kringlede navn, en lille og enkel forening med et herrehold og et damehold, som fast lejer sig ind på kommunens boldbaner.

Hvert hold mødes en gang ugentligt og spiller uformel fodboldkamp. Vi deltager ikke i nogen turneringer og har således ikke nogen kampe i weekenden.

Klubbens fokus er på at give mulighed for sport og motion i en travl hverdag, samtidig med at dyrke et fællesskab om en fælles interesse.

Ved medlemsskab får man adgang til vores facebookgruppe, hvor man hver uge blot melder til og fra om man kommer til ugens fodboldkamp.

I udendørssæsonnen spiller vi på kunstgræsbanen ved Skolen på Duevej. I vintermånederne spiller vi i salene på Lindevangsskolen.

To gange om året mødes herre- og dameholdet i en fælles sommer- eller juleturnering, hvor vi blander holdene og spiller mod hinanden, selvfølgelig med tid til snacks, øl og hyggesnak.

Kvindeholdet søger flere nye spillere. Aldersmæssigt er vi ml. 20-45 år, og alle niveauer er velkomne. PT. er vi nok 1/4 nybegyndere og 3/4 gamle fodboldspillere.

Herreholdet og dets venteliste er pt. fyldt op.

Det er ikke et krav at man er bosiddende på Frederiksberg, men da vi forpligtet til at en hvis %-del af vores medlemmer har adresse på Frederiksberg, kan dette på et tidspunkt blive aktuelt.

Første prøvegang er gratis.
Kontakt os gerne på f3kontakt@outlook.com for mere information eller hvis du har spørgsmål

Fodbold i Frederiksberg

Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster har aktive fodbold hold her: Skolen på Duevej (Duevej 63). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder i alderen 18 - 50 årige.

Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster har følgende fodbold hold i Frederiksberg.

Skolen på Duevej (Duevej 63):
Kvindefodbold (20-45 år) - alle niveauer | Torsdage, kl. 17:15 - 18:45

Frederiksberg Fritids Fodboldentusiaster har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Frederiksberg kommune