Default cover
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Kulbanevej 32, København, 2500 Valby

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er kun 1 åbent hold i Blue star academy

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Blue star academy

Klub CVR: 43410059

Fodbold - Senior 1 Serie 5 alder ml. 16 og 25 år

Bliv en del af en rigtig god, sjov, seriøs og social fodboldklub.

TALENT UDVIKLING MED BLUE STAR
Vi bygger på et stærkt og solidt talent-program! Vi bruger udelukkende vores egne strategier og målsætninger for hver én spiller


Vi startede akademiet officielt i 2022.

Og vi har allerede opbygget et stærkt hold med potentiale.
Blue Star Academy har løbende haft flere prøvetræninger, for at observere og valg af nuværende spillere. Vi har vores egne krav og hvad vi kigger mest på. Vi har vores egne spørgsmål som bliver synligt besvaret efter prøvetræningen hvorefter der vurderes, overvejes og tages stilling til om hvem vi ser talent i, og kan arbejdes på.

Hos os handler det ikke kun om at blive en bedre spiller individuelt, fordi spillet ikke spilles 1 mod 1, men 11 mod 11.
Fodbold skal spilles som et hold, hvor der er plads til de individuelle udføjelser og ikke omvendt.

Det kendes fra krig, hvor soldater kæmper side om side med deres soldaterkammerater og der sker en fascinerende ting, hvor personer udviser stort mod og selvopfordrelse, fordi de har fået opbygget et sammenhold, hvor de stoler så meget på hinanden, at de ved at deres soldaterkammerater er villige til at putte deres liv i hans hænder og omvendt.
Det er hvad der sker når en gruppe får opbygget et sammenhold, hvor alle har et positivt tilhørsforhold og styrket self-efficacy.
Værdien i holdet er, at have et hold hvor alle føler sig en del af holdet, som vil give den enkelte motivation til at kæmpe mere end for sig selv, fordi de selv er en del af noget større. Det er et vigtigt redskab.

Vi arbejder målrettet mod talentudviking - med vores strategiske fokus, overvejelser og motiverne bag strategien! Vi arbejder for udviklingen af fremtidens fodboldspillere.

Trænerne er hjernen bag Blue Star Academy.

Alle vores trænere har en baggrund inden for fodbolden, som bl.a fodboldspillere, og tidligere holdstrænere. Vi har gennemgået adskillige fodboldkurser.
Men vigtigst af alt; har vi det gode øje for at gribe ind hos den enkelte, for videreudvikling.Vi giver vores spillere de nødvendige tekniske færdigheder.

Blue Star Academy har inden opstart af akademiet, udviklet en plan med gode fremtidsmuligheder i samarbejde med tætte relationer og viden inden for fodbold verdenen, for vores talenter.


Trænerne er dygtige og lever ind i vigtigheden om at få lagt et solidt fundament til at kunne udvikle evner og fodboldforståelse hos spillerne - og ikke mindst at sikre den glæde ved træningen så de kan fastholde spillerne i et udviklende træningsmiljø med sund trivsel. Alle vores spillere introduceres i flere taktiske og fyfsiske elementer i træning.

Vores trænere er udviklingstrænere og ikke øvelsestrænere

Vi tror på at kombinationen af et


anerkendende træningsmiljø,
sund mental trivsel,
Vilje,
Mål,
Gå-på mod,
Seriøsitet,
Stærkt fælleskab,
Fagligt dygtige trænere


- kommer til at fører rigtig langt hos den enkelte og hele holdet.
Alle vores spillere har selv valgt, og kæmpet for at være en del af os. De har bl.a gået fra deres egne klubber.


Spillerne kender til vores tiltag og forventninger, til vores træningsprogrammer. Vores fodboldtræning, udgør de ideelle rammer for at udvikle dygtige fodboldspillere som vi ser talent i. Vores programmer og strukture er gennemtænkt. Ligeså vel som vores prøvetræning.


Under prøvetræningen observere vi spillerens teknik, form, overblik, øjnkontakt og meget mere, derefter bliver der taget stilling til om man har mulighed for at være en del af Blue Star Academy

Fodbold i København

Blue star academy har aktive fodbold hold her: (Kulbanevej 32). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 16+ årige.

Blue star academy har følgende fodbold hold i København.

(Kulbanevej 32):
Herre senior (fodbold for alle) | Torsdage, kl. 19:00 - 20:30

Blue star academy har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af København kommune