Fuldt booket

Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas) tryout image
Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas) tryout image
Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas) tryout image

Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas)

Club logo

Horsens Selvforsvar Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Selvforsvar for 4-7 årige (Ninjas)

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  NB: Ninjas holdet træner (samme tid) hver tirsdag og torsdag.

  På Ninjas holdet arbejder vi målrettet på, at beherske 8 forskellige evner, her iblandt Fokus, Samarbejde, Koordination og Balance. Vi tager udgangspunkt i at støtte eleven til at udvikle Disciplin, Power, Ære og Mod. Hver træning bygger nemlig på disse fire grundsten, som hjælper eleven til at overgå deres grænser, lære om sig selv og udvikle tårnehøjt selvværd!

  Dette hold, som alle af klubbens hold, arbejder målrettet med at støtte eleven til at opnå succes! Pensummet er overkommeligt og gennemgås grundigt og på let forståeligt måder, så alle vores elever kan få så meget med, som muligt. Du behøver ikke at have noget som helst kunnen for at deltage, blot en interesse og villighed til at prøve. Faktisk, du behøver slet ikke at kunne noget som helst af det vi underviser i - du må lave fejl ved hver eneste øvelse - blot du prøver og gør det så godt du kan. Vi er til for at støtte dig og hjælpe dig til at kunne mere og mere hver gang du kommer til træningen.

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Alle vores hold tager imod nye elever året igennem. Du får støtte på det niveau du er på og både instruktører og elever er klar til at hjælpe nye komme godt i gang.

 • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

  - Bad
  - Omklædningsfaciliteter
  - 100-vis af træningsredskaber
  - Opholdsområde til forældre
  - Håndsprit ved indgang