Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i SIF Assentoft

SIF Assentoft har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om SIF Assentoft

Klub CVR: 30010620

Velkommen til SIF-Assentoft - En Flerstrenget Klub i Assentoft, Randers

SIF-Assentoft er en populær klub beliggende i Assentoft, en by kun 10 km udenfor Randers. Vi er en flerstrenget klub, der byder velkommen til sportsentusiaster i alle aldre og niveauer. Som en moderne klub følger vi DGI-princippet om "Triologi princippet", hvilket betyder, at du som privatperson kan bidrage med en eller flere opgaver uden at skulle være en del af foreningsledelsen eller lede en bestemt afdeling. Dette gør det muligt for alle at engagere sig og hjælpe med at skabe en dynamisk og succesrig klub.

Fodbold - Vores Stolthed
Fodbold er en af vores stolte sportsgrene. SIF-Assentofts fodboldafdeling tilbyder både bredde- og elitefodbold for både børn og voksne. Vi har dygtige trænere og et dedikeret team, der arbejder for at udvikle spillernes færdigheder og skabe et stærkt fællesskab omkring sporten. Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der plads til dig i vores fodboldfamilie.

Håndbold - Kast dig ind i kampen
Håndboldafdelingen i SIF-Assentoft er en levende og energisk del af vores klub. Vi tilbyder håndboldtræning og kampe for både børn og voksne på alle niveauer. Vores dygtige trænere og erfarne spillere vil hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder og opbygge dit selvtillid på banen. Kom og oplev spændingen ved håndbold i SIF-Assentoft.

Gymnastik - Styrke, smidighed og balance
Hvis du er interesseret i at udfordre din krop og udforske nye bevægelser, så er gymnastikafdelingen i SIF-Assentoft noget for dig. Vi tilbyder et bredt udvalg af gymnastikhold for alle aldre og niveauer. Uanset om du ønsker at dyrke rytmisk gymnastik, springgymnastik eller styrke og balance, vil vores erfarne instruktører guide dig på vejen mod at opnå dine mål og have det sjovt undervejs.

Tennis & Padel - Sving ketsjeren
Tennis og padel er populære sportsgrene i SIF-Assentoft. Vores tennishold og padelbaner er åbne for både begyndere og erfarne spillere. Uanset om du ønsker at forbedre dine serv, arbejde på dine groundstrokes eller udfordre dig selv i en spændende padelkamp, vil vores faciliteter og trænere være der for at hjælpe dig.

Fodtennis - Sæt fart på dine fødder og forbedr din teknik
Fodtennis er en spændende og underholdende sportsgren, der kombinerer elementer fra fodbold og tennis. I SIF-Assentoft tilbyder vi fodtennis til både børn og voksne, uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Vores fodtennisafdeling giver dig mulighed for at forbedre dine fodboldteknikker, herunder præcision, boldkontrol og samarbejdsevner, samtidig med at du får en sjov og intens træning. Ved at spille fodtennis vil du styrke din fodarbejde, kondition og reflekser på en sjov og udfordrende måde.

Vi har dygtige trænere, der vil guide dig gennem øvelser og træninger, der fokuserer på tekniske færdigheder, taktik og spilstrategier. Uanset om du vil forbedre dine driblefærdigheder, perfektionere dit spark eller lære at positionere dig på banen, vil vores trænere sørge for, at du får den rette vejledning og støtte.

Fodtennis i SIF-Assentoft er også en fantastisk mulighed for at møde nye mennesker, opbygge venskaber og skabe et stærkt fællesskab omkring sporten. Vores træningssessioner og kampe giver dig mulighed for at interagere med andre fodtennisentusiaster og dele din passion for spillet.

Uanset om du ønsker at spille fodtennis på rekreativt niveau eller deltage i turneringer og konkurrencer, har vi muligheder, der passer til dig. Vores klubfaciliteter giver optimale betingelser for fodtennis, og vores engagerede fodtennisudvalg sørger for at arrangere træninger, kampe og sociale begivenheder.

Tag det første skridt og bliv en del af fodtennisfællesskabet i SIF-Assentoft. Kontakt os i dag for at få mere information om træningstider, medlemskab og mulighederne for at deltage i denne spændende sportsgren. Vi glæder os til at se dig på fodtennisbanen og opleve glæden ved denne unikke kombination af fodbold og tennis.

Badminton, Bordtennis, Fitness og Løb - Flere muligheder venter
Udover vores kerneafdelinger tilbyder SIF-Assentoft også badminton, bordtennis, fitness, løb og fodtennis. Vores klub har faciliteter og aktiviteter til at imødekomme alle interesser og fitnessniveauer. Uanset om du ønsker at forbedre din smash i badminton, udfordre dine venner i bordtennis, træne i vores topmoderne fitnesscenter eller deltage i vores løbehold, er der noget for enhver smag.

Hvis du ønsker at blive en del af SIF-Assentoft eller har spørgsmål om vores klub eller afdelinger, er du velkommen til at kontakte en fra vores foreningsledelse eller en repræsentant fra den specifikke afdeling, du er interesseret i. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores klub og dele vores passion for sport og fællesskab med dig.

SIF Assentoft har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Randers kommune