Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 6 åbne hold i Elsdyrstammen Spejdergruppe

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Elsdyrstammen Spejdergruppe

Klub CVR: 16552305

Elsdyrstammen er en spejdergruppe under KFUM-Spejderne, som er en landsdækkende organisation med 25.000 medlemmer fordelt over hele landet i ca. 500 lokale grupper. Spejderbevægelsens formål er at bidrage til udviklingen af børn og unge mennesker i at realisere deres fulde fysiske, intellektuelle, sociale og åndelige muligheder som individer, som ansvarlige borgere og som medlemmer af deres lokale, nationale og internationale samfund.

Som spejder hos Elsdyrstammen bliver man en del af dette arbejde og vil opleve både at få rykket ved sin egen verden og at bidrage til at gøre en forskel for andre. Gennem udfordrende aktiviteter støtter Elsdyrstammen børn og unge i at blive selvstændige, demokratiske og ansvarlige voksne med mod til sammen at tage ansvar for en bedre verden.

Som spejder lærer man at tage ansvar for sin egen personlige udvikling, at vise respekt for andre mennesker og være ansvarlig over for naturen og det samfund, man er en del af. Spejdergruppen tilbyder hold for børn, unge og voksne, der vil prøve kræfter med naturen og det at være KFUM-Spejder.

For at være spejder hos Elsdyrstammen skal man have en spejderuniform og tørklæde, en sovepose, gode sko og en god rygsæk. Generelt udstyr til friluftsliv kan købes i butikker som fjeldogfritid, friluftsland og spejdersport, og alle spejdere får i øvrigt 10% rabat hos spejdersport. Hos 55nord kan man købe KFUM uniformer og andet spejderudstyr. Uniformer kan også købes brugt, f.eks. på spejder køb og salg Facebook-gruppe eller køb, salg og bytte af spejdergrej Facebook-gruppe. Man kan også prøve at spørge på Elsdyrstammens egen Facebook-side, hvis man vil købe spejderudstyr brugt.

Der betales kontingent hvert kvartal, og beløbet afhænger af hvilken enhed ens barn er tilknyttet. Familiespejdere betaler 200 kr. pr. kvartal, bævere og ulve betaler 325 kr. pr. kvartal, og juniorer, tropsspejdere og seniorspejdere betaler 450 kr. pr. kvartal. Derudover kan der forekomme en mindre betaling på weekendture og lignende. Sommerlejre, der typisk varer en uges tid, vil have en større egenbetaling, hvor prisen afhænger af turens størrelse og destination.

Elsdyrstammen tilbyder fem gratis prøvetræninger til børn og unge i alle aldersgrupper fra 0. klasse op til 3.g i gymnasiet. Disse prøvetræninger er en fantastisk måde at opleve, hvad det vil sige at være en del af KFUM-Spejderne og Elsdyrstammen.

1. Natur og friluftsliv: Spejderne er kendt for deres kærlighed til naturen og friluftsliv. I denne prøvetræning vil du lære om vigtigheden af at respektere og passe på naturen, mens du samtidig oplever sjove aktiviteter som at bygge bål og sove i telt.

2. Kreativitet og innovation: Spejdere er kendt for at være opfindsomme og tænke udenfor boksen. I denne prøvetræning vil du udforske din kreative side og lære, hvordan du kan bruge dine innovative evner til at løse udfordringer og opgaver.

3. Samarbejde og teamwork: Spejdere lærer, hvordan de kan arbejde sammen som et team for at nå fælles mål. I denne prøvetræning vil du lære om betydningen af samarbejde og teamwork gennem sjove og udfordrende aktiviteter.

4. Eventyr og udfordringer: Spejdere elsker at udfordre sig selv og prøve nye ting. I denne prøvetræning vil du udforske spændende eventyr og udfordringer, der vil teste dine grænser og hjælpe dig med at vokse som person.

5. Venskab og fællesskab: Spejdere har en stærk fællesskabsånd og opbygger livslange venskaber. Du vil opleve fællesskaber og venskaber, der kommer med at være en del af KFUM-Spejderne og Elsdyrstammen. Du vil have mulighed for at møde nye venner og lære at være en del af et støttende fællesskab.

Spejder & FDF i Gentofte

Elsdyrstammen Spejdergruppe har aktive spejder & fdf hold her: Spejderhytten (Morescosvej 9). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Elsdyrstammen Spejdergruppe har følgende spejder & fdf hold i Gentofte.

Spejderhytten (Morescosvej 9):
Spejder i Charlottenlund - 0.-1. klasse (6-8 år) | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Spejder i Charlottenlund - 2.-3. klasse (8-10 år) | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:30
Spejder i Charlottenlund - 4.-5. klasse (10-12 år) | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Spejder i Charlottenlund - 6.-9. klasse (12-16 år) | Tirsdage, kl. 18:30 - 20:30
Spejder i Charlottenlund - 9. klasse - 3.G | Tirsdage, kl. 19:00 - 21:00
Frivillig i Spejderforeningen Elsdyrstammen | Tirsdage, kl. 17:00 - 19:30

Elsdyrstammen Spejdergruppe har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune