Om Østfyns Softballklub Oysters

Klub alias: Oysters

Softball, en avanceret form for rundboldt for alle aldre og køn, har du lysten, så har vi holdet :)

Softball er en sjov sport hvor man både træner kondi, motorik og hjernen. Softball er en sport hvor alle kan spille med – også selvom man ikke før har været specielt god til nogen anden sport.

Softball minder meget om rundbold, som du sikkert kender fra skolen. Det betyder vi øver mange kast og dermed øje-hånd koordination. Der slås til bolden (battes) og løbes/sprintes en hel del.

Du er altid velkommen til at møde op til træning. Vi er altid glade for at se nye potentielle medlemmer, eller folk der blot vil snuse og se hvad det hele går ud på. Du kommer til at træne sammen med resten af holdet, som vil hjælpe dig med hurtigt at blive god på en sjov måde.

Vi har alt udstyr til låns, så alt du skal medbringe er det tøj du vil træne i om det er indendørs eller udendørs :)

Vi er en socialt ansvarsbevidst klub, hvor der er plads til alle uden undtagelse. Vi vægter det sociale fællesskab højt og ønsker at styrke vores unge medlemmers sociale forståelse og rummelighed.

Det samtidigt med at vi er seriøse, levere den bedste træning vi kan og udvikler vores medlemmers færdigheder igennem øvelser der er målrettet aldersgruppen og det tekniske niveau.

Vi har egen bane, klubhus i skønne og lækre grønne omgivelser, lidt uden for Nyborg.

Vi har hold tilmeldt turnering for både Juniorer og Seniorer, hvor der også er plads til dig.

Softball i Frørup

Østfyns Softballklub Oysters har aktive softball hold her: Softball Stadion (Øksendrupvej 18A, Øksendrup). Holdene træner mandage og onsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Østfyns Softballklub Oysters har følgende softball hold i Frørup.

Softball Stadion (Øksendrupvej 18A, Øksendrup):
U12 & U15 udendørs træning | Mandage, kl. 17:00 - 18:30
Senior Slowpitch udendørs træning | Onsdage, kl. 18:30 - 20:00

Klubben er en del af

Nyborg kommune

Nyborg:

Nyborg er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Nyborg er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Nyborg står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Ullerslev, Langeskov, Nyborg, Ørbæk, Frørup, Hesselager som har et centralt mødested for byens borgere i Nyborg.

I Nyborg findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Danehofskolen, afd. Nyborg, Idrætscenter Nyborg, Fitness World Frisengårdsvej Nyborg, Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Nyborg Motion, Tårup IF, Ullerslev Kultur- og Idrætscenter, Ørbæk Midtpunkt, Aunslev Idrætscenter, Herrested Hallen, Langtved idrætsanlæg, SUB Ullerslev baner, SUB Ullerslevs baner v. Skellerup, Vindinge Hallen, Juelsberg Slot golfbane, Sct. Knuds Golfklub, 4kløverskolen - Afd. Frørup, 4kløverskolen, Afd. Ørbæk, Birkhovedskolen, Rævebakkeskolen, Vibeskolen - afd. Aunslev, Nyborg Rideklub, Rideklubben Krikkerne, Skovly Rideklub, Ullerslev Rideklub, Herrested Skytteforenings udendørsbaner, Langtved Skole, Nyborg Skytteforening, Nyborghallerne, Skovparkhallen, Ullerslev Tennisklub, Svindinge Jagtforenings flugtskydebane, Aunslev/Bovense Skytteforening, Kullerup/Refsvindinge skytteforening, Juulskovskolen, LOOP Fitness Dronningensvej Nyborg, Vibeskolen Skatepark, Nyborg Svømmeklub, Strandsikker som ligger i Nyborg.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk