Børnegolf 5-10 år tryout image
Børnegolf 5-10 år tryout image
Børnegolf 5-10 år tryout image
Børnegolf 5-10 år tryout image
Børnegolf 5-10 år tryout image

Børnegolf 5-10 år

Club logo

Passebækgård Golf Klub

Tilmeld gratis prøvetræning

Børnegolf 5-10 år
ledige pladser

 • Sø. 11.06.2023 kl. 13:05 - 14:05
 • Sø. 18.06.2023 kl. 13:05 - 14:05
 • Sø. 25.06.2023 kl. 13:05 - 14:05
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

 • Beskrivelse

  Passebækgårds børnegolfhold kaldes for Propeltroldene. Det er for drenge og piger, mellem 5 og 9 år.

  Vores værdier
  Vores mål er at skabe et miljø med plads til forskellighed, masser af tryghed, højt humør og udvikling.

  Vores engagerede træner møder børnene hvor de er, ikke som gruppe men hver især. Børnene bliver stimuleret forskelligt med forståelse og respekt for deres evner og lyst.

  Propeltroldene hører til i en eventyrsfortælling og et univers, der giver børnene mulighed for at udfolde sig i sporten på deres præmisser.

  Vores træning
  Miljøet omkring Propeltroldene er uformelt, uden overflødige regler og med kun få retningslinjer af sikkerhedsmæssige årsager.

  Udviklingen skal komme indefra, der skal være plads til at lave fejl, tempoet er individuelt, det vigtigst er at det skal være sjovt og let-forståeligt.

  Propeltroldenes golftræning varer 1 time pr. gang. Her er vi typisk igennem 2-3 stationer med golfrelaterede øvelser og lege.

  Det er muligt at komme til golf 3 gange om ugen:

  Tirsdag kl. 16 30-17 30
  Torsdag kl. 16 30-17 30
  Søndag kl. 13-14

  Der er ikke en forventning om, at alle propeltrolde kommer til træning alle tre gange hver uge. Måske går dit barn til anden sport/fritidsaktivitet, eller måske er lysten kun til to gange om ugen, det kan også være at det af praktiske årsager passer jeres familie bedst én eller to dage i ugen.
  Men muligheden er der og I kan frit vælge mellem vores fællestræninger.

  Praktisk information
  Har du lyst til at prøve golf så kom forbi, det kræver ingen forkundskaber blot at du kommer i udendørs tøj efter vejret som giver mulighed for bevægelse.

  For alle nye er der to ugers gratis prøvetræning inkl. låneudstyr, så man lige kan teste golfsporten inden man beslutter sig for, om man vil være medlem. Det koster 1600 kr. om året at gå til golf hos Propeltroldene. Udover at deltage i træning kan du også benytte alle faciliteter på Passebækgård Golf når det passer dig samt deltage i turneringer og andre aktiviteter når du er medlam af klubben.

  Vores træner hedder Claus Foss, han brænder særligt for børn og unge og er uddannet i at i at træne denne specifikke målgruppe: ”Alle børn er forskellige og det skal vi som voksne ikke lave om på det, men ved hjælp af aktiviteter, tryghed og fællesskab hjælper jeg det enkelte barn i sin menneskelige og sportslige udvikling. Jeg håber at se rigtig mange glade børn”

  Læs mere Luk
 • Niveau

  Alle

 • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

  - Udstyr

Tilmeld gratis prøvetræning