Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 7 åbne hold i Gentofte Skakklub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Gentofte Skakklub

Klub CVR: 42263753

Både børn og voksne kan spille skak i Gentofte Skakklub

VELKOMMEN TIL GENTOFTE SKAKKLUB

Gentofte Skakklub er en ny skakklub, der blev grundlagt i marts 2021 og allerede har mere end 100 medlemmer. Vi har høje ambitioner på vegne af både nye skakspillere, bredde og elite, og derfor vil vi gerne have dig med på et af vores træningshold.

Gentofte Skakklub er åben for alle uanset alder og niveau. Vi er stolte af at tilbyde et inklusivt miljø, hvor alle kan lære noget og have det sjovt, samtidig med at vi også stræber efter at blive bedre. Derfor betragter vi alle som talenter og ønsker at bidrage til din udvikling.

Vi er også særligt stolte af vores juniorprogram, som er en stor del af vores klub. Vi har hele tiden nye hold for både nybegyndere og øvede juniorer, og vores træning er baseret på de fremmeste pædagogiske og faglige læringsprincipper, da Gentofte Skakklub er en del af Dansk Skoleskak. Vi vil gerne give børn og unge mulighed for at udforske skak og forbedre deres færdigheder i et sjovt og lærerigt miljø. Vi afholder også skaklejr for børnene og andre lignende aktiviteter.

Vi har oprettet hold for eliten med top-trænere, der både er dygtige til skak og inspirerende undervisere. Vores elitehold har allerede imponeret med deres præstationer i forskellige turneringer.

Hver torsdag aften afholdes klubaften for voksne. Træningen starter kl. 19.00-20.00, hvor alle kan komme og være med. Samtidig er der elitetræning for de allerbedste. Efter kl. 20 spiller vi indtil den sidste går hjem. Vi er åbne for alle voksne skakentusiaster, uanset om du er nybegynder eller øvet spiller. Vores træning vil hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder og nyde skakspillet.

Gentofte Skakklub har til huse i Byens Hus – Gentofte, som ligger på Hellerupvej kun 2 minutter fra Hellerup st. i den gamle internationale skole. Det er et fantastisk sted at spille skak og møde nye venner.

Vi er en klub, der vægter fællesskabet højt og stræber efter at skabe en sjov og venlig atmosfære for alle vores medlemmer. Vores ambition er at skabe en stærk skakklub, hvor skakentusiaster kan samles og dele deres passion for spillet. Vi mener, at skak er mere end bare et spil – det er en måde at lære, tænke og udfordre sig selv på.

Kom og besøg os i Gentofte Skakklub og prøv det af! Vi vil med glæde byde dig velkommen og hjælpe dig med at finde det rette hold til dig!


Skak er fantastisk for børns udvikling!
Skak er en fantastisk aktivitet for børn, da det kan have mange positive effekter på deres udvikling. Skak kræver koncentration, tålmodighed og logisk tænkning, som er færdigheder, der kan overføres til mange andre områder af livet.

Skak kan hjælpe børn med at udvikle deres evne til at tænke strategisk og planlægge, hvilket kan være gavnligt i deres skolearbejde og karriere senere i livet. Det kan også hjælpe med at øge deres koncentrationsevne, da spillet kræver fokus og opmærksomhed på både ens egen position og modstanderens position.

Når børn spiller skak, lærer de også at tænke kreativt og finde nye og innovative måder at løse problemer på. De kan også lære at acceptere nederlag og håndtere stress og pres, som er vigtige færdigheder i livet.

Endelig kan skak også have en social dimension, hvor børn kan lære at kommunikere og samarbejde med andre, både når de spiller mod andre børn og når de arbejder sammen i hold. Det kan være en sjov og givende aktivitet, der kan hjælpe børn med at udvikle venskaber og socialt netværk.

Samlet set kan skak have mange positive effekter på børns udvikling, herunder øget koncentration, bedre problemløsningsfærdigheder, mere kreativ tænkning, bedre håndtering af stress og pres og forbedret social interaktion.

Vi glæder os til at se jer!

Skak i Gentofte

Gentofte Skakklub har aktive skak hold her: Byens Hus - Hellerup, Gentofte Kommune (Hellerupvej 22-26). Holdene træner tirsdage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 6+ årige.

Gentofte Skakklub har følgende skak hold i Gentofte.

Byens Hus - Hellerup, Gentofte Kommune (Hellerupvej 22-26):
Juniortræning - tirsdag kl. 17-18 | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:00
Juniortræning - torsdag kl. 17-18 | Torsdage, kl. 17:00 - 18:00
Elitetræning - torsdag kl. 19 (+1600 i rating) | Torsdage, kl. 19:00 - 20:00
Træning for børn med særlige behov kl. 16-17 | Torsdage, kl. 16:00 - 17:00
Juniortræning - onsdag kl. 16-17 | Onsdage, kl. 16:00 - 17:00
Juniortræning for øvede - onsdag kl. 17-18 | Onsdage, kl. 17:00 - 18:00
Juniortræning for øvede - torsdag kl. 18-19 | Torsdage, kl. 18:00 - 19:00

Gentofte Skakklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Gentofte kommune