Default cover
Hillerød går sammen logo

Hillerød går sammen

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

Klub alias: HGS

Hillerød Går Sammen er hvor du lærer nye bekendte at kende fra Hillerød / Hillerød kommune at kende. Bekæmpe Ensomhed og du kommer ud i den friske luft.

Hillerød Går Sammen startet første søndag i oktober 2019. Herefter har vi gået første søndag i hver måned sammen.

Vi gå sammen en gang om måneden for at borger i Hillerød og Hillerød kommune kan skabe et nyt kendskab til andre borger som de måske ikke lige havde tænkt sig at snakke med ellers.
Hillerød Går Sammen skaber nye bekendtskaber og nye samtaler med folk man ikke har talt med før.
Hillerød Går Sammen vil bekæmpe ensomhed og var netop også i Frederiksborg amt med en af deltagerne som havde mistet sin mand og var blevet meget ensom. Hun blev mindre ensom i at hun gik med og fik nye bekendtskaber.

Hillerød Går Sammen startet på Facebook og kom så senere også på Instagram for også at ramme en yngre målgruppe.
På Facebook er der både en Facebook side, men som det nyeste er der også kommet en Facebook gruppe tip under samme navn, her kan alle deltager melde sig ind og dele deres billeder og videoklip for gå turene.

Hillerød Går Sammen er helt gratis at deltager når vi går sammen første søndag i hver måned.
Når vi i Hillerød Går Sammen, gå ture er det ikke samme tur hver gang, det startet vi med hvor det var gennem slottet, slotsparken og rundt om slotssøen.
Nu går vi forskellige tur i Hillerød, det kan være: Vi mødes ved Teglgaardsøen og går ind til fantasiøen og tilbage igen, vi har gået over den nye Frederiksbroen, gennem området Frederiksbro, gennem og rundt om tirsdagsskoven og tilbage igen over Frederiksbroen og så har vi gået i Selvskov hvor vi mødtes ved Hillerødholmsskolen.
Så når vi går sammen er det ikke kun den sammen tur, vi går forskellige ture for at kende vores By / Kommune.

Har man hunde er de meget velkommen til at gå med, på turene har der været flere hunde med både stor som små.
Hillerød Går Sammen er for alle aldre både pensionister, voksne, unge, teenager og børn.

Ideen startet til et andet fællesskabs arrangement som er Hillerød Spiser sammen ved Hillerød Bibliotek, hvorfor kun spise og snakke sammen, når man også ville kunne gå en ture mens man snakker sammen. Derfra blev Hillerød Går Sammen skabt.

Turene til Hillerød Går Sammen er på en time og alle kan være med, vi går i et stille tempo så der ingen der falder bagud.
For turene er ikke mening du skal få sved på panden, men det er mening du lærer nye bekendte at kende og samtidige rør dig lidt med en lille gåtur på en time.

Så er du frisk på den næste tur med Hillerød Går Sammen?
Så hop ind og følg hos på Facebook, Instagram og være med i Facebook gruppen.
For sammen er vi stærkest 😊

Begivenheden til turen kommer op ca en uge før den bliver holdt.
Så tit søndagen inden den søndag vi gå sammen, kan også være om mandagen.

Håber meget at se dig til den næste tur, det ville være så hyggeligt hvis vi kunne gå sammen.

Hillerød Går Sammen er for alle i Hillerød og Hillerød Kommune, men kommer du udenfor Hillerød kommune er du meget velkommen til at deltage du skal bare vide turene forgår i Hillerød.
Men vi har haft deltager uden for Hillerød kommune der har gået med en del gange og alle er så velkommen 😊

Til sidst er der bare at sige håber vi ses til en hyggelig og dejlig gåture hvor alle er velkomne.

For Hillerød Går Sammen vi bekæmpe ensomhed og skabe nye bekendtskaber som du senere kan hilse på når du shopper i SlotsArkaderne, i gågaden eller når du er ude at handle.

Med venlig hilsen
Hillerød Går Sammen

Vi ses 😊

Klubben er en del af

Hillerød kommune

Find din næste idræt i Hillerød Kommune!
Foreningerne i Hillerød Kommune glæder sig til at tage imod nye som gamle medlemmer, der leder efter et aktivt fællesskab. Både børn, unge, voksne og seniorer er velkomne i foreningerne til en gratis prøvetræning, og der tages højde for myndighedernes retningslinjer. Her på siden har vi samlet alle aktuelle ”åbne træninger”, så du kan se hvilke muligheder for idræt, der er for dig.

Sådan finder du hold som passer til dig
Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk