Odense Klatreklub tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Klubbens adresse

  • Odense Klatreklub

    Roersvej 33b, Odense, 5000 Odense C

Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 2 åbne hold i Odense Klatreklub

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Odense Klatreklub

Klub alias: OKK

Klub CVR: 36600071

Klatreklub i Odense med 15 meter høje vægge og to boulderområder. Vi er en meget social forening med plads til alle.

Vi er ca. 300 medlemmer i alderen 4 til 65 år. OKK er en klub hvor vi vægter fællesskab højt. Derfor har vi flere fælles arrangementer i løbet af året. Arrangementerne kan blandt andet være interne konkurrencer eller fælles klatreture til andre klubber, eller til klipper i enten Sverige eller Tyskland. Vi holder også flere fester i løbet af året og det sker ofte at vi får lavet en spontan fællesspisning en tilfældig tirsdag aften.

Klatring i OKK er en individuel holdsport. Man klatrer for sig selv men man kan ikke klatre reb uden mindst én makker. Heldigvis er der altid nogen der vil klatre med dig i OKK

KLATRING
TOPREBSKLATRING
De fleste af klatrevæggene i OKK er toprebsbaner. Det betyder at man er sikret mod at falde ned med et reb når man klatrer. Den ene ende af rebet bindes i en speciel klatresele som klatreren har på. Rebet går op langs væggen, op gennem to karabiner der sidder ved toppen af væggen og ned igen. Den anden ende af rebet holdes af den person der sikre med en bremse og en karabin der gør det muligt at holde rebet når klatreren falder af væggen. Dette udstyr fastgøres også til en klatresele. Det er primært denne type klatring der introduceres på vores introkurser.

Vi har 24 baner til toprebsklatring. De fleste er ca. 15 meter lange, men der er også nogen af dem der kun er ca. 10 meter.

BOULDERING
Bouldering er klatring i lave højder med madrasser under til at afbøde faldet. Det betyder også at man her ikke er afhængig af en anden person til at sikre sig. Det er dog altid sjovest at klatre med andre! I bouldering er fokus meget rettet mod detaljerne i klatring og er derfor oplagt til at træne sin teknik.

Vi har 3 boulderområder

I boulder grotten er det kaos væge. Det vil sige at der er mange greb og der er ikke noget umiddelbart system i hvordan de sidder. Man definerer selv sine problemer og hvordan man vil klatre. Mange af vægene er overhængende og loftet er også dækket af greb hvilket giver nogle helt andre mulighedder for udfordrende klatring.

Ved receptionen er der et opvarmet boulderområde. Her er der ikke så højt til loftet. I dette område er der ofte en overvægt af de lidt lettere problemer.

På reposen er et boulderområde med lidt højere væge. Der er både noget der er lodret og overhængende.

FØRSTEMANDSKLATRING
OKK har også førstemandsklatring med fastmonterede quick-draws. De fleste ruter går helt til loftet i 15 meters højde, og har traverser og overhæng. Førstemandsklatring er for erfarne klatrere, der har taget et særligt kursus. Vi har 7 baner til førstemandsklatring.

INDMELDELSE
Indmeldelse i klubben foregår ved personligt fremmøde.
Første betaling sker ved indmeldelsen, hvor der både kan benyttes kontanter eller mobilepay.
Ved indmeldelse i forbindelse med introkurset, undgår du at betale indmeldelsesgebyret på 100 kr.

Ved indmeldelse midt i kvartalet, betales der kun for den resterende periode. Efterfølgende opkrævninger sendes, via posten, som Girokort og kan tilmeldes betalingsservice.

Medbring gerne et billede, ca. Passtørrelse, så kan vi lave et medlemskort til dig med det samme.

KONTINGENT:
Børn: 0 – 11 år. 90 kr. pr kvartal
Junior: 12 – 17 år. 180 kr. pr. kvartal
Senior: 18 – 25 år. 300 kr. pr. kvartal
Senior: 26 – år. 400 kr. pr. kvartal

ÅBNINGSTIDER
Både sikkerhed og det sociale er kerneværdier i Odense Klatreklub. Derfor har klubben faste åbningstider, hvor der altid er en instruktør til stede. Instruktørene er erfarne klatrere, som også har uddannelse til at holde øje med sikkerheden. Det vil sige, at der er altid en der kan hjælpe dig med gode råd om både klatring og sikkerhed, og som også kan hjælpe dig med at finde nogen at klatre med, hvis du kommer alene.

ÅBNINGSTIDER:
Mandag 17 – 21
Tirsdag 17 – 21
Onsdag 17 – 21
Torsdag 16.30 – 21 ( 16.30-18.00 Kun åbent for familieholdet)
Fredag 17 – 21
Søndag 13 – 17
Da vores instruktører elsker at klatre, åbner de ofte klubben udover de faste åbningstider. Det bliver slået op i vores facebook gruppe.

HOLD I OKK
I Odense klatreklub har vi hold for både børn og vokse, begyndere og øvede. Der er ingen fast tilmelding til holdene man skal bare være medlem af klubben for at deltage.

FAMILIEKLATRING
I Odense Klatreklub betyder børneklatring også familieklatring. Det betyder børnene skal have en voksen med der deltager i træningen.

Hver torsdag kl.16.30 til 18.00 er der fællestræning for børn og deres familie, hvor vi laver lege og øvelser tilpasset 7 til 12 åriges forudsætninger, men hvor niveauet bliver løftet i vejret af deltagende forældre. Yngre børn kan sagtens være med, der er massere af plads til at de kan tumle på madrasserne og gynge i rebene.

Barnet skal være indmeldt i klubben

Forældre skal have modtaget sikkerhedsinstruktion, introkursus, før de kommer.

Forældre behøver ikke være medlemmer.

JUNIORHOLD
Juniorholdet klatrer om mandagen kl. 17.00 til 19.00 og er for medlemmer over 12 år der ønsker at udvikle deres klatreevner og hygge sig med jævnaldrende. Det er fokuseret træning med fokus på denne aldersgruppes forudsætninger og behov. På dette hold klatrer børnene med hinanden og lærer derfor også at sikre hinanden. Der er ledigt pladser på holdet, så mør op en mandag og få en snak med vores træner og se hvad det er.

TEMA TIRSDAG
Hver tirsdag kl. 18.00 til 20.00 holder vi fællestræning som en af klubbens trænere arrangerer. Her er alle klubbens medlemmer velkomne til at deltage. Vi laver fælles opvarmning og sociale klatrelege. Herefter præsenterer træneren nogle øvelser der kan inspirere og motivere medlemmerne i deres klatring.

Vi klatrer sammen på kryds og tværs af alder og erfaringsniveau.

TRY HARD TORSDAG
Try hard torsdag er for de mere erfarne og stærke og ambitiøse klatrere. det er hver torsdag kl. 19.00 til 21.00 Du er velkommen hvis du har mod på at klatre på moonboard og at blive udfordret. Det forventes at du har varmet op inden træningen begynder.

UDSTYR
For at klatre topreb skal man bruge en sele og en rebbremse. Klubben har seler som kan lejes for 15 kr, rebbremsen kan du låne. Reb til toprebsklatring hænger på vægen, så her bruger du bare klubbens. Til førstemandsklatring skal du have dit eget reb med.

Man kan godt klatre i et par rene almindelig praktiske sko, men det er lettere i et par tætsiddende klatresko. Vi har et bredt udvalg af brugte klatre sko som du frit kan låne.

Klatring i Odense

Odense Klatreklub har aktive klatring hold her: Odense Klatreklub (Roersvej 33b). Holdene træner onsdage og søndage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 3+ årige.

Odense Klatreklub har følgende klatring hold i Odense.

Odense Klatreklub (Roersvej 33b):
Klatring for begynderer - introkursus | Onsdage, kl. 17:30 - 18:30
Klatring for begynderer - introkursus | Søndage, kl. 13:30 - 14:30

Odense Klatreklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Odense kommune