Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Nordsjællands Triatlon Klub

Nordsjællands Triatlon Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Nordsjællands Triatlon Klub

Klub alias: NTK

Klub CVR: 42570761

NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub er klubben der rummer unge piger og drenge, som har lyst til at udvikle og dyrke de 3 discipliner triatlon består af: Svøm

Triatlon for unge i NTK Nordsjællands Triatlon Klub er en social sport, hvor klubliv, socialt sammenhold og holdånd prioriteres højt. Det er stort set kun konkurrencen, der foregår individuelt. Triatlontræningen foregår på tværs af alder, køn og niveau og er derfor et socialt samlingspunkt, hvor man møder ligesindede med samme interesse.

Triatlon i NTK⎮Nordsjællands Triatlon Klub træner vi svømning, cykling og løb.

Du tilbydes undervisning i alle tre discipliner. Du behøver ikke at “kaste” dig ud i alle tre discipliner til en start. Du kan fravælge, hvis der er noget, du ikke føler dig klar til. I NTK vægter tryghed i træningen meget højt.

I triatlon for unge er det ikke lange distancer, der trænes til. Når vi deltager til stævner er det ofte ca. 300 m svømning, 10 km cykling og 2,5 km løb.
NTK deltager hvert år i Triatlon Danmarks tri DM serie hvor vi altid får gode resultater. Det er selvfølgelig frivilligt for alle atleter om de vil være med i konkurrencer.

Vores træning i NTK er målrettet mod unge i alderen 12-24 år. Det kræver ingen særlige forudsætninger at være med hos NTK. Blot skal alle have lyst og være motiveret til at træne. Så kan du lide at være aktiv og have det sjovt – så er vores klub helt sikkert noget for dig!

Vores cheftræner Morten Rajczik planlægger træningen så både nybegyndere og let øvede og dem som gerne vil være elite får noget ud af hver enkelt træningspas.

Nordsjællands Triatlon Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Allerød kommune