Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Brædstrup Håndboldklub

Brædstrup Håndboldklub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Brædstrup Håndboldklub

Klub alias: BHK

Klub CVR: 26807964

Brædstrup håndbold består af hold fra Trille trolle til Senior, samt et FIve A Side hold.

Vi har hold i alle aldre, niveauer og køn. Børnene fra 2 år og op til 6 år spiller på et mix hold, hvor der læres håndboldreglerne, leges en masse og bare har det sjovt!

Holdene begynder at blive opdelt herefter og vi har hold på begge sider op til seniorer. Vi har haft store succes på de forskellige hold. Blandt andet tog nogle af vores hold til DM for seriehold i Svendborg tidligere i år og kom hjem med den store pokal.

Hør trænerens beretning om turen:
"Det gik rigtig godt. Alle er gode til at byde sig ind på holdet, og alle spillere fik lige lang tid på banen. Både førsteholdet og andetholdet har det rigtig godt socialt sammen, og turen til Svendborg var lige så meget en social tur. Men når vi går på banen, spiller vi for at vinde, så vi er naturligvis glade for, at vi nu kan kalde os uofficielle danske mester for seriehold, siger træner Jakob Damsted."

Vi vægter at vinde højt - men det skal aldrig komme på kompromis med det sociale og at alle i klubben er glade og nyder at være en del af Brædstrup Håndboldklub.

Klubben arbejder i øjeblikket på at få anlagt beach baner og vil herefter arrangere stævner på tværs af kommunen. - hvilket vi ser meget frem til og det bør du også ;-)

Vi har et dejligt hold til Lykkeliga, som har haft stor fremgang de seneste år og deltager såvidt muligt altid i det store Lykkelige stævne, som afholdes hvert år - hvor alle Lykkeligahold såvidt muligt er repræsenteret.

Vi har også masser af sociale arrangementer i klubben som man kan blive en del af - det er alt fra weekendture, sommerfester, julefrokoster, mm. Hvis du selv er en ildsjæl der brænder for at sætte ting i gang, skal du være velkommen til at komme med forslag og tilmelde dig som frivillig også!

Kontingent:
Alt efter hvilket hold du ønsker at tilmelde dig, så ligger prisen på et kontingent mellem 100 kr. og 1.200 kr.

Så tag endelig og tilmeld dig den træning som passer til dig - så skal vi nok sørge for de gode rammer!

Brædstrup Håndboldklub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Horsens kommune