Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 3 åbne hold i Nørre Aaby Jiu-Jitsu

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Nørre Aaby Jiu-Jitsu

Klub alias: NAJJ

Klub CVR: 36570113

Træningen foregår i en koncentreret men uformel atmosfære hvor der er plads til alle både drenge og piger – unge som voksne.

Jiu-jitsu er udviklet i det gamle Japan af samuraierne, der fandt det nyttigt at træne teknikker til nærkamp. Hvis de faldt af hesten og måske ikke kunne bruge deres sværd var det vigtigt, at kunne nedkæmpe et modstander alligevel.

Jiu-jitsu består af mange forskellige metoder til passivering af en modstander. En kategori af metoder er forskellige kast. For at kunne øve kast med hinanden er det vigtigt, at vi også øver os i at blive kastet - dvs. lærer at falde uden at slå sig halvt fordærvet. Faldteknik kaldes UKEMI på japansk og vi træner forskellige former for faldøvelser.

I Jiu-Jitsu øver vi mange forskellige teknikker og når man træner det gennem længere tid stiger sværhedsgraden. Vi opdeler teknikkerne i forskellige pensum og når man mestrer den første gruppe af teknikker kan man gøre sig fortjent til det første farvede bælte - GULT. Efter forskellige tidsintervaller kan man blive gradueret til de næste bæltefarver: ORANGE, GRØNT, BLÅT, BRUNT og endelig SORT.

Når man har trænet en vis mængde af teknikker mange gange begynder de at ligge på rygraden og de kan bruges i en overfaldssituation. Det øver vi os i ved at træne såkaldte reaktionsøvelser: Her er en person placeret i midten ved ikke, hvem der angriber og hvilket angreb der kommer. Så er det vigtigt, at kunne reagere hurtigt og effektivt, så man kan komme ud af situationen nogenlunde uskadt

Nørre Aaby Jiu-Jitsu blev stiftet i 2015 af John Kristensen (2. Dan) og er medlem af landsorganisationen Dansk Jiu-Jitsu og Selvforsvarsforbund (www.djsf.dk), hvor vi arrangerer fælles træninger og gradueringer.

- Ved at træne Jiu-Jitsu lærer du teknikker til at forsvare dig bl.a. mod kvælergreb, omklamringer, slag, spark og knivstik.
- Jiu-Jitsu er for drenge og piger i alle aldre (min. 8 år).
- Jiu-Jitsu – Sejr gennem eftergivenhed
- Jiu-Jitsu er frem for alt sjov og sund motion !

Få mulighed for at fordybe dig og udvikle dig, i takt med at dine evner for Jiu Jitsu forbedres.
Oplev glæden ved at få forbedret din smidighed, balance, reaktionsevne, kondi, styrke og selvtillid.
Ønsker du at prøve Jiu Jitsu er de første 4 lektioner gratis.
Bare mød op i lange bukser og en langærmet bluse.

Ju-jutsu i Nørre Aaby

Nørre Aaby Jiu-Jitsu har aktive ju-jutsu hold her: Vestfynhallerne (Vestfyns Kultur- og Idrætscenter) (Idrætsvej 9). Holdene træner tirsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 8+ årige.

Nørre Aaby Jiu-Jitsu har følgende ju-jutsu hold i Nørre Aaby.

Vestfynhallerne (Vestfyns Kultur- og Idrætscenter) (Idrætsvej 9):
Junior-træning piger og drenge 8-13 år | Tirsdage, kl. 18:00 - 19:00
Voksentræning 13 - 99 | Tirsdage, kl. 19:00 - 20:30
Voksentræning 13 - 99 | Torsdage, kl. 19:00 - 20:30

Nørre Aaby Jiu-Jitsu har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Middelfart kommune