TeamGym Nærheden drenge 10-13 år med konkurrence tryout image

TeamGym Nærheden drenge 10-13 år med konkurrence

Club logo

Taastrup Gymnastik Forening

Tilmeld gratis prøvetræning

TeamGym Nærheden drenge 10-13 år med konkurrence
ledige pladser

  • Sø. 28.04.2024 kl. 10:00 - 12:00
  • Sø. 05.05.2024 kl. 10:00 - 12:00
  • Sø. 12.05.2024 kl. 10:00 - 12:00
Tilføj barn

Oplysninger om forælder

  • Beskrivelse

    Holdet er for friske drenge i alderen 10-13 år, som har lyst til at komme til konkurrencer til foråret på et hold, hvor sjov og kammeratskab vægtes højt.

    Vi skal træner 2 gange om ugen, og du skal deltage i både spring- og rytme-træningerne. Holdet træner sammen med MikroDrenge, men har særskilt tid herudover. I sæson 2024/25 tilbydes forhåbentlig yderligere en ekstra ugentlig træning med fokus på spring.

    Vi tager udgangspunkt i den enkelte gymnast og arbejder mod sikker håndtering af spring af både lav og høj sværhedsgrad. Rytmetræningen har fokus på at give drengene en god grundform samt rytmisk forståelse og erfaring med elementer og koreografi, som en del af deres motoriske udvikling.

    I foråret deltager vi i GymDanmarks TeamGym talent-konkurrencer, forventet 2 konkurrencedage. Vi arbejder mod at stille de bedste hold muligt og levere en præstation, som holdet kan være stolt af.

    I løbet af sæsonen er der indlagt sociale arrangementer under inddragelse af familie/forældre, foruden deltagelse i foreningsfællesskabet, fx ved Lokalopvisning.

    Overtøj og sko skal blive på hylderne i indgangspartiet. Vi træner i bare tæer, og evt. forældre henvises til Forældrelounge på 1. sal, hvorfra træningen kan overværes.

    Læs mere Luk
  • Niveau

    Begynder/let øvet/øvet drenge 10-13 år

  • Faciliteter & udstyr (inkluderet)

    - Bad
    - Omklædningsfaciliteter
    - Forældrelounge
    - Springgrav
    - Airtrack/Pro
    - PommesFrites grav
    - Stortrampolin i gulv
    - Minitrampolin (TeamGym)
    - Rytmegulv

Tilmeld gratis prøvetræning