Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Vanløse Floorball tryout image
Tilmeld gratis prøvetræning

Om Vanløse Floorball

Klub CVR: 26412560

Vanløse Floorball er stiftet 1995. Vi har herre- og damehold i landets bedste række samt mange motionshold. Vi har ungdomshold fra U5 til U21

Vanløse Floorballklub er en af landets største floorballklubber med over 350 spillere, trænere og frivillige. Sammen med vores samarbejdsklub, Frederiksberg Floorball, samler vi den største gruppe af børne og ungdomsspillere i landet. Vi har hold i alle aldersgrupper og på mange niveauer. Her kan du komme og spille floorball, uanset om du er pige eller dreng, ung eller gammel. Træningen er en blanding af leg og sjov, såvel som teknisk træning af skud, aflevering samt spiløvelser. Holdene er tilpasset alder og niveau. Vi har hold for de mindste, de bedste og for motionister. Vores hold træner flere forskellige steder i København og på Frederiksberg. Læs mere på vores hjemmeside.

Floorball i København

Vanløse Floorball har aktive floorball hold her: Kirkebjerg Skole (Vanløsehøj 4), Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64), Bellahøj Hallerne (Bellahøjvej 1), Vanløse hallerne - hal 2 (Vanløse Hallerne) (Lønstrupvej 4) og Bellahøj Skole (Svenskelejren 18). Holdene træner mandage, tirsdage, onsdage og fredage og er for piger/kvinder piger/kvinder drenge/mænd i alderen 4+ årige.

Vanløse Floorball har følgende floorball hold i København.

Kirkebjerg Skole (Vanløsehøj 4):
U9-træning for drenge og piger | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:30
Motionstræning for damer | Tirsdage, kl. 19:30 - 21:00
Herre 4 (parasporthold) | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30

Grøndal Multicenter (Grøndalscenteret) (Hvidkildevej 64):
U11-træning for piger | Mandage, kl. 16:30 - 18:00

Bellahøj Hallerne (Bellahøjvej 1):
U13-træning for drenge | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
Dame 1 | Tirsdage, kl. 19:00 - 20:30
Pigefloorball for sjov | Onsdage, kl. 19:00 - 20:00

Vanløse hallerne - hal 2 (Vanløse Hallerne) (Lønstrupvej 4):
U13-træning for piger | Mandage, kl. 16:30 - 18:00
U7-træning for drenge og piger | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
U15-træning for drenge | Fredage, kl. 18:00 - 19:30
U18-træning for drenge | Mandage, kl. 18:00 - 19:30
Motionstræning for herrer | Mandage, kl. 21:00 - 22:30
Herrer 2 og 3 træning | Onsdage, kl. 20:45 - 22:15
Herrer 1 | Mandage, kl. 20:00 - 21:30
U5-træning for drenge og piger - plus forældre | Fredage, kl. 16:30 - 18:00
U15-træning for pige | Mandage, kl. 16:30 - 18:00

Bellahøj Skole (Svenskelejren 18):
Dame 2 | Mandage, kl. 19:00 - 20:30

Floorball i Frederiksberg

Vanløse Floorball har aktive floorball hold her: Falkonergården Gymnasium (Sønderjyllands Allé 25). Holdene træner onsdage og er for drenge/mænd i alderen 10 - 11 årige.

Vanløse Floorball har følgende floorball hold i Frederiksberg.

Falkonergården Gymnasium (Sønderjyllands Allé 25):
U11-træning for drenge | Onsdage, kl. 17:00 - 18:30

Vanløse Floorball har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af

København kommune

København Kommunes brede udvalg af sportsaktiviteter

Motivu.dk/København er din ultimative kilde til at udforske klubber og sportsgrene i København. Uanset om du søger efter specifikke klubber i København, ønsker at opdage forskellige sportsgrene i byen eller leder efter sportsklubber og spændende sportsaktiviteter, er vores hjemmeside skræddersyet til at opfylde dine behov. Vi tilbyder omfattende oplysninger om klubber og sportsgrene i København, så du kan finde præcis det, du leder efter. Uanset om det er fodbold, tennis, boksning, yoga eller andre populære sportsgrene, kan du finde relevante oplysninger og ressourcer hos os. Vores mål er at sikre, at du får den bedste oplevelse og kan udforske et væld af København Kommunes sportsaktiviteter.

Vi tilbyder detaljerede beskrivelser af klubber og sportsgrene, herunder deres beliggenhed, faciliteter, prøvetræninger, hold, medlemsgebyrer og anmeldelser fra andre sportsentusiaster. Vores mål er at give dig alle de nødvendige oplysninger, så du kan træffe informerede valg og finde den klub eller sportsgren, der passer bedst til dig og nærmest dig.

Vores hjemmeside er let at navigere og er meget brugervenlig. Du kan nemt søge efter klubber og sportsgrene enten ved at bruge vores søgefunktion, hvor du kan indtaste din lokation og filtrere resultaterne efter dine præferencer, eller ved at udforske vores kategorier og sektioner, der organiserer klubber og sportsgrene efter deres type og popularitet i København.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have adgang til opdaterede oplysninger, derfor arbejder vi konstant på at opdatere vores database og oprette nye klubber og sportsgrene. Vi opfordrer også brugerne til at dele deres erfaringer og anmeldelser af klubber og sportsgrene, så andre kan drage fordel af deres indsigt og feedback.

Hos Motivu.dk/København er vi også opmærksomme på betydningen af fællesskab og samarbejde inden for sportsverdenen. Derfor stræber vi efter at facilitere kommunikation og forbindelse mellem sportsentusiaster, klubber og trænere. Vores hjemmeside indeholder muligheden for at tilmelde sig en gratis prøvetræning på et hold hos en af klubberne inden for Københavns Kommune.

Vi forstår, at valget af en klub eller sportsgren er en personlig beslutning, der kan påvirke dit velvære og sportsudøvelse. Derfor er vi her for at hjælpe dig med at gøre den rette beslutning. Uanset om du er interesseret i at finde en klub for at dyrke motion, konkurrere på højt niveau eller blot møde nye mennesker og have det sjovt, er Motivu.dk/København din troværdige guide til at opfylde dine sportsmål. Søg på tværs af foreningers tilbud og aktiviteter og find det hold som passer bedst til dig.

Så lad os sammen begynde din rejse mod at finde din næste klub eller sportsgren i København. Udforsk de forskellige hold og sportsaktiviteter i København, og lad os hjælpe dig med at opdage de muligheder og oplevelser, der venter på dig i Københavns dynamiske sportsmiljø.

Nedenfor har vi prøvet at besvare nogle af de typiske spørgsmål, du måske kan finde gavnligt i din søgende efter din næste klub eller aktivitet.

Hvilke klubber tilbyder fodboldtræning i København?

Der er adskillige klubber i København, der tilbyder fodboldtræning. Nogle af de populære klubber inkluderer FC København, Brøndby IF, B93, Fremad Amager og Hvidovre IF. Disse klubber har forskellige hold og træningsprogrammer til spillere på forskellige niveauer og aldre. Filtrer efter fodbold her på siden, for at se alle resultater som fodboldklubber i København tilbyder.

Hvor kan jeg finde en bokseklub i København?

I København er der flere bokseklubber, hvor du kan træne og forbedre dine boksefærdigheder. Nogle af de kendte bokseklubber i København inkluderer KBK Boxing, Bokseklubben Vægteren, BK Olympia og BK Dan. Disse klubber tilbyder træning for både begyndere og mere erfarne boksere. Du kan finde flere oplysninger om bokseklubber ved at søge på Motivu.dk/København og filtrere efter sportsgrenen boksning.

Er der nogen steder, hvor jeg kan prøve yoga i København?

Ja, der er flere steder i København, hvor du kan prøve yoga. Byen har et stort udvalg af yogastudier og fitnesscentre, der tilbyder forskellige yogaformer og niveauer. Nogle populære yogastudier i København inkluderer Yoga Factory, Hot Yoga Copenhagen, Hamsa Yoga Studio og Bikram Yoga Copenhagen. Disse studier tilbyder både begynderklasser og mere avancerede sessions. Filtrer efter yoga her på siden, for at se alle resultater som der findes i Københavns Kommune.

Hvilke sportsgrene er populære i København?

København er kendt for at være en aktiv by med en bred vifte af populære sportsgrene. Nogle af de mest populære sportsgrene i København inkluderer fodbold, løb, cykling, håndbold, svømning, tennis, badminton, fitness og basketball. Disse sportsgrene har et stort udvalg af klubber, faciliteter og arrangementer i byen. Du kan finde oplysninger om populære sportsgrene og relaterede klubber her på siden.

Er der klubber i København, der tilbyder børnetræning?

Ja, der er mange klubber i København, der tilbyder børnetræning i forskellige sportsgrene. Fodboldklubber som FC København, Brøndby IF og B93 har ungdomshold og træningsprogrammer for børn i forskellige aldersgrupper. Der er også klubber, der fokuserer specifikt på børnetræning i sportsgrene som svømning, gymnastik, håndbold og tennis. Du kan finde flere oplysninger om klubber, der tilbyder børnetræning og ungdomstræninger, hvilket har gavnet mange til bedre trivsel og helbred.

Hvordan kan jeg finde en tennisbane i København?

Hvis du leder efter en tennisbane i København, er der flere muligheder. Du kan starte med at undersøge tennis- og idrætsklubber i byen, da mange af dem har tennisbaner til rådighed for medlemmerne. Nogle populære tenniscentre i København inkluderer KB Tennis, Frederiksberg Tennis Club, Gentofte Tennis Klub og B93 Tennis. Derudover har København også offentlige tennisbaner, der kan bookes gennem kommunens idrætsfaciliteter. Hvis du vil starte i en tennisklub, så find et hold her på siden og start med en gratis prøvetræning.

Hvad er de bedste fitnesscentre i København?

København har mange fremragende fitnesscentre, der passer til forskellige behov og præferencer. Nogle af de bedste fitnesscentre i København inkluderer Fitness World, SATS, Fresh Fitness, DGI-byen Fitness og Fitnessdk. Disse centre tilbyder moderne faciliteter, et bredt udvalg af træningsudstyr, gruppetræning og personlig træning. De fleste fitnesscentre har også dygtige instruktører og trænere til rådighed for at hjælpe dig med at opnå dine træningsmål.

Hvor kan jeg tilmelde mig løbeklubber i København?

Hvis du er interesseret i at deltage i en løbeklub i København, er der flere muligheder at vælge imellem. Nogle populære løbeklubber i København inkluderer Sparta Atletik og Motion, Copenhagen Running Crew, Parkrun København og NBRO Running. Disse klubber arrangerer regelmæssige løbeture, træninger og sociale arrangementer for løbere på alle niveauer.

Læs mere Luk