Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Aarhus Rugby Klub

Aarhus Rugby Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Aarhus Rugby Klub

Klub alias: ARK

Klub CVR: 30027833

Aarhus Rugby Klub (ARK) er en åben klub, hvor alle er velkomne, uanset niveau, køn eller alder. Klubben har fokus på teamwork, fairplay og sammenhold.

Klubbens historie
Historien om Aarhus Rugby Klub (ARK) starter i 1973 med en rugbylandskamp mod Sverige på Aarhus Stadion. Her var klubbens stifter, Jens Toyberg, til stede, og i pausen i halvlegen greb han mikrofonen på stadion og sagde, at hvis der var nogen der var interesserede i at spille rugby og starte en klub i Aarhus, så skulle de komme ind på banen og snakke med ham efter kampen. Det var der heldigvis, og i 1974 blev ARK en realitet. Siden da er klubben vokset meget både mht. hold og faciliteter, og i dag har klubben både en herreafdeling, en kvindeafdeling og en børne- og ungdomsafdeling, som alle hører hjemme i Viby, hvor klubbens klubhus og omklædningsfaciliteter ligger samlet med egen bane og udeområde. Klubben har vundet mange DM-mesterskaber både i senior- og børne- og ungdomsrugby og er i dag en af de største rugbyklubber i landet.

Rugby er verdens fedeste sport
Selvom rugby er en mindre sportsgren i Danmark, er det en gigantisk sportsgren på verdensplan. Og dét er der en grund til! Rugby er nemlig en uhyre sjov og udfordrende sportsgren, der kombinerer styrke, udholdenhed, taktik og skills på en måde, som ingen andre sportsgrene gør det. Fra hæsblæsende tacklinger til præcise spark og hurtige løb. Rugby er også i høj grad en ægte holdsport, for man kommer ingen vegne på banen, hvis man ikke samarbejder. Sportens værdier om sammenhold og fairplay skinner igennem i alle aspekter af sporten. Fra den måde man behandler sine holdkammerater på til den måde man møder sin modstander på eller henvender sig til dommeren på. Det er en sport, man kan være stolt af at spille.

En rugbyklub for alle
Rugby er pr. definition en inkluderende sport! Det er en sport, hvor alle kropstyper kan bruges, for der er mange forskellige positioner i spillet med hver deres karakteristika. I ARK er der også plads til alle, og vi sætter en ære i at få nye medlemmer til at føle sig velkomne. Vores hold spænder over mange niveauer, fra nybegynder til elite, og vores dygtigste spillere finder i stor stil vej til de danske landshold. Vi har både herre- (18 år +), kvinde- (18 år +). og børne- og ungdomshold (U6 - U18), og klubben er meget international med spillere fra mange forskellige lande. Vi sætter stor pris på dén diversitet og dynamik, det medfører at have en bred medlemsskare, og det er helt afgjort med til at gøre klubben til et godt sted at være - både på og uden for banen.

Stærkt socialt fællesskab
Ud over at spille verdens fedeste sport sammen og træne hårdt for at blive bedre, så har vi i klubben også et godt socialt miljø. Vi spiser sammen, tager på ture sammen, fester sammen og knytter bånd og venskaber på kryds og tværs inden for og mellem holdene. Der er altid en god stemning, når man kommer i klubben, og som medlem bliver man en del af et helt unikt fællesskab. Vi støtter og hjælper hinanden, og når du bliver en del af vores klub, bliver du en del af alt dét som gør vores klub til noget særligt.

10 gode grunde til at vælge Aarhus Rugby Klub (men vi kunne give dig mange flere)
- Rugby er en virkelig sjov og udfordrende sport
- Du kan komme til flere gratis prøvetræninger, inden du beslutter dig
- Vi tilbyder rugby på alle niveauer og alderstrin og for begge køn
- Alle er velkomne, og du bliver taget godt imod
- Godt samspil mellem voksne og unge spillere
- Fællesspisninger efter træning og masser af sociale aktiviteter
- Eget klubhus og omklædningsfaciliteter
- God støtte fra både bestyrelse og forældreorganisation.
- International klub, hvor der er meget udveksling imellem dansk og engelsk
- God beliggenhed tæt ved centrum og med kollektiv transport tæt på

Kom og vær med eller ta' et kig:
https://aarhusrugbyklub.dk/
Aarhus Rugby Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Aarhus kommune