Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 0 åbne hold i Herning Golf Klub

Herning Golf Klub har ingen aktive prøvetræninger i øjeblikket

Om Herning Golf Klub

Klub alias: HGK

Klub CVR: 26960568

Velkommen til GOLF i Herning - Glæde, Oplevelser, Livslyst og Fællesskab

Naturen midt i byen - A walk in the Park
Som nabo til Herning Centret, 5 min. fra Herning centrum og tæt på motorvejene omkring byen, har vi en unik beliggenhed, der gør klubben nem at finde frem til. Her finder du naturen ”midt i byen”. Dyrene er fortrolige med vores tilstedeværelse, og det giver gode muligheder for at betragte dem på tætteste hold. Banen ligger i en kommunal park, hvortil der er offentlig adgang og alle er velkomne til at tage en tur på de etablerede stier og veje. Banen er fair uden bakker og skrånende fairways, ligesom der ingen blinde huller er. Til gengæld er der vand i spil på alle huller, så det, der umiddelbart ser ud som blot ”a walk in the park”, hurtigt viser sig at være noget, som man skal koncentrere sig om.

Hvis det handler om at få opkvalificeret golfspillet, så har du gode muligheder for at træne dit golfsving, indspil eller putting på vores fantastiske træningsområde med drivingrange, short game område og par 3 bane. Hvis det stadig halter lidt, så står vores kompetente trænere klar til at yde både første- og karriereforlængende hjælp. Er du materialespiller eller blot trænger til at få lettet kreditkortet, så kig ind i shoppen, hvor du helt sikkert finder både mode- og prisrigtigt tøj eller det udstyr, som vil bringe dit spil til nye uanede højder.
I golfcafeen er alle velkomne og man kan helt sikkert finde noget på menuen, der tiltaler ens smagsløg. Findes der noget bedre end at sidde, måske endda ude på terrassen, og diskutere rundens højde- eller lavpunkter med medspillerne, mens man nyder et godt måltid og en kølig forfriskning med udsigt over fire af banens huller?

Centralt placeret – kun et godt drive og et wedgeslag fra centrum – finder du Herning Golf Klub. Omgivet af høje træer og flot natur glemmer man hurtigt, at man faktisk befinder sig midt i byen. Overalt på det smukke område med masser af søer, vandløb og et rigt fugle- og dyreliv udfolder den midtjyske natur sig i fuldt flor.
Men det er ikke kun flot natur med fasaner, fiskehejrer, harer og dådyr, der dominerer på en af Danmarks skønneste parkbaner. For i smukt samspil med naturen er der nemlig lagt op til mange timer i golfens tegn på en herlig bane, der byder på mange spændende udfordringer undervejs – men altid med mulighed for at vælge et teested, der gør runden til en oplevelse for både nye og øvede spillere.

Vores ambition
Herning Golf Klubs ambition er at både medlemmer og gæster altid skal have en unik golfoplevelse på en flot Parkbane, med mulighed for træning ved et dygtigt trænerteam og mulighed
for indkøb i Golfshoppen – og sidst, men ikke mindst, at nyde en forfriskning og et godt måltid mad i en skøn atmosfære i restauranten, som i øvrigt har den skønneste udsigt over indspil- og putting-green samt nogle af hullerne.

Parkbanen er en velholdt 18-hullers bane
Banen er flad og derfor nem at gå, men udfordringerne er mange – og spændende. Der er søer og åer, der skal undgås, og skov der skal spilles ud af, hvis man kommer på afveje. Hvis man ønsker at køre rundt, er det muligt at leje, golfbil eller scooter til attraktive priser, så alle kan komme rundt på banen uden problemer.

Kortbanen
Alle – uanset om man er medlem af en golfklub eller ej – har mulighed for at prøve at spille golf på Herning Golf Klubs 6-hullers Pay & Play bane. Kortbanen byder på sjove udfordringer for såvel nybegyndere som let øvede. Det koster kun kr. 75,- at spille på Kortbanen. Prisen er for hele dagen og dækker også ubegrænset brug af drivingrange.

Handicapvenlig
Både på banen og i klubhus findes der handicaptoiletter og – som nævnt – er det er muligt at leje en scooter, hvis man har en skade eller et handicap, der gør det svært at gå rundt på banen.

Gode relationer
Herning Golf Klub er kendt for en særdeles inkluderende atmosfære og det gode sociale liv med evne til og ambition om altid at skabe gode relationer. Det er derfor ikke kun golfspillet, vi har fokus på, men også mennesket derinde bag golfspilleren.

Medlemsskab
Herning Golf Klub har et medlem skab til alle – det er vigtigt for os, at der er plads til både ung og gammel, bredde og elite og derfor er der forskellige muligheder:
Senior fuldtidsmedlemmer. 25 - 79 år
Senior 80+ år medlemskab
Firma medlemskab, som giver ret til at tage en gæst med på Parkbanen
Studie medlem. 25 – 30 år
Ung-senior medlem. 19 – 25 år
Junior medlem. 0 – 18 år

Du kan gå til golf igennem deltagelse i vores mange "klubber-i-klubben".
I Herning Golf Klub findes mange muligheder for at komme med i et fællesskab og skabe relationer, netværk og venskaber på kryds og tværs af køn, alder og evner - eller sammen med nogen af samme køn, alder og evner.
Vi har følgende "klubber-i-klubben":
- Rødderne
Skulle du have mod på at spille noget seriøs golf, kombineret med mandehørm, så skal du tilmelde dig Rødderne. Vi er en klub i klubben der er stiftet 5. august 1997, og som følger konceptet fra Ryder Cuppen. Rødder Touren afvikles over en 2 års periode, og består af 16 selvstændige matcher (8 matcher hvert år). Disse tæller til den samlede rangliste, som danner grundlag for udtagelsen til den prestigefyldte Rødder Cup. Finalen afvikles hvert andet år i september, næste gang er i 2023. Finalen afholdes fredag og lørdag og det hele afsluttes med fest i klubhuset. Her er alle Rødder, der har deltaget i sæsonen, velkomne.
- Onsdagsherrer
Vi afholder onsdagsmatcher alle onsdage i april, maj, juni, juli, august og september, hvor mandlige medlemmer over 18 år er meget velkomne til at deltage. Den sidste onsdag i hver måned, dog ikke i juli, er der månedsafslutning med gunstart, fællesspisning og hyggeligt samvær. Vi spiller hver onsdag om attraktive præmier. Vi afholder hvert år en meget berømt og berygtet herretur med overnatning til en golfbane enten i Danmark eller i Tyskland. Vi har vores egen Facebook side: "Når far spiller golf", hvor du kan læse om klubben-i-klubben.
- Seniorherrer
Golf er godt for os +55ere, .og så giver det et godt socialt netværk, så mød op til vores turneringer, det koster kun 20kr. i turneringsfee samt et årskontingent på 100 kr. Tilmelding sker altid på GolfBox.
Vores formål med seniorklubben er at alle får en god golfoplevelse, men ikke mindst et fantastisk socialt samvær. Seniorherrer benytter flere forskellige turneringsformer, hvilket gør vores turneringer mere afvekslende og interessante. Der afvikles turneringer hele året når banen er åben. Seniorherrer deltager også i Vestjysk Oldboys turneringer og arrangerer 2 ture på henholdsvis 8 dage og 3 dage, rigtig gode ture som det kan anbefales at deltage i. Herudover har vi fælles turnering med seniordamerne, hvilket er med til at give et godt socialt klima i klubben. Der er lige nu omkring 145 medlemmer i seniorherreklubben og der vil også være plads til flere. Alle kan deltage, når de er fyldt 55 og har et handicap på max 41.
- Kanin-/torsdag
Kanin-/torsdagsturnering er stedet, hvor man mødes og skaber nye golfrelationer. Turneringen er først og fremmest en turnering for nye golfspillere, som bliver introduceret til den store bane, efter at have gennemført begynderforløbet. De nye spillere går 3 runder med en markør, som vil guide dem rundt på den store bane, med alle de nye udfordringer dette giver. Turneringen er delt op i 3 grupper efter handicap. Nye spillere med HCP 54-49 spiller i gruppe C, hvor der altid en markør med, spillere med HCP 36-48 spiller i gruppe B og spillere med HCP 0-36 i gruppe A. En markør er en mere rutineret spiller, som viser de nye kaniner til rette på banen og hjælper, hvis der opstår tvivl. Efter turneringen samles man i golfcafe en til præmie overrækkelse og hyggeligt socialt samvær. Kanin-/torsdagsturneringen er også stedet, hvor man træffer nye golfvenner, som man efter følgende kan spille med Vi spiller fra april til ultimo september, og sidst i september spilles en afslutningsturnering, hvor vi spiller en 18 hullers par turnering, og afslutter med en herlig fest.
- Bridgeklubben
Du skal vælge at spille bridge i bridgeklubben Eagle, fordi det er sjovt, og fordi du, lige som i golf bliver udfordret. Du bevarer kontakten til klubben og nogle af dens medlemmer vinteren igennem og du kommer til at dyrke en holdsport, hvor du og din makker er afhængige af hinanden. Der er der fokus på samarbejde, men samtidigt er det både hyggeligt og alvorligt. Det er en kultiveret sport og en rigtig god tone i bridgeklubben. Alle gi’r en hånd med både ved aftenens start og slut. Og så er det ligesom i golf: Tab og vind med samme sind.
- Solsikker
Solsikke er et koncept der bygger på de samme principper som Solheim Cup. Solsikke Cup er en turnering for kvinder, som i slutningen af en 2-årig periode ender med Cup finalen. I den indledende turnering spilles i to lige store rækker, hvor man tilspiller sig point til ranglisten. Her spilles Stableford. En gang årligt kåres årets spiller ud fra ranglisten. Hvert andet år afsluttes turneringen med Cup finalen, hvor lands-holdet dyster mod by-holdet om den store pokal. I finalen spilles der Hulspil. Foursome om formiddagen og singler om eftermiddagen. Der afsluttes med en fest om aftenen. Næste finale finder sted i 2022. Solsikkerne er en social klub i klubben, hvor vi har det sjovt med den konkurrence der er om pointene, men ikke mindst hygger vi os med hinanden.
- Seniordamer
I seniordame-klubben spiller vi golf hver torsdag på samme tidspunkt som seniorherrerne. Vi har vores egen turnering med præmier og mad/hygge efter turneringerne. Damer, som er fyldt 50 år i indeværende år, kan spille med i seniordamer. HCP for nye medlemmer må dog højest være 41. Vi har samarbejde med seniorherrerne. Vi spiller 7 fællesturneringer, herunder også en endagsudflugt. Vi starter i foråret med en venskabsturnering for herrer og damer mod Aaskov. I år spilles den hos os, næste år i Aaskov. Vi spiller flere forskellige spilformer og har en 2 dages udflugt. I år går den til Horsens golfbane og vi skal overnatte på Pejsegården i Brædstrup. Vi holder afslutning i oktober med golfspil og generalforsamling. Du kan læse om vores turneringsbetingelser, visioner osv. på HGK’s hjemmeside under seniordamer. Der kan du også se turneringsplan. Vi har en Facebookside, hvor I er velkomne til at lægge billeder og info/notater ind. Kontingentet er 100,- for et år. Jeg vil ønske alle seniordamer en rigtig god golfsæson med mange spændene oplevelser.
- Tirsdagsdamer
Tirsdagsdamerne er en klub-i-klubben i HGK, hvor vi hver tirsdag fra april til oktober spiller golf. Den første tirsdag i måneden har vi månedsafslutning, hvor vi spiller 18-huller. Matchformen er ofte sjov og giver gode grin. Her danner vi nye relationer og venskaber og ”kæmper” for at vinde. Vi dyster med hinanden på tværs af alder og handicap. Efter spillet mødes vi til fællesspisning i Cafeen, hvor vi synger en sang og der uddeles flotte præmier til dagens vindere fra en af vores fantastiske sponsorer. På ”almindelige” tirsdage vælger man selv både holdkammerater og tidspunkt. Her spilles 18 huller fra tee 45, 54 eller 58. I løbet af sæsonen har vi forskellige events.

Vi i Herning Golf Klub, håber ovenstående skriv har vækket lidt interesse for golfen.
Vi glæder os meget til at byde dig velkommen!

Herning Golf Klub har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Herning kommune