Gundsølille Skytte Gymnastik & Idræts forening logo

Gundsølille Skytte Gymnastik & Idræts forening

(GSG&IF)

Sammenhold, kammeratskab, motion, hygge, fællesskab, smil og glæde er kendetegnende for vores GSG&IF

Adresser
3
Sportsgrene
17
Medlemmer
1300
Book en gratis prøvetræning

Book en gratis prøvetræning

Om klubben

Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening (forkortes GSG&IF) er en flergrenet forening, det vil sige at uanset om du vil dyrke fitness, gå til Skydning eller på et gymnastikhold, yoga, dans, spille fodbold, håndbold, padel, Tennis, badminton, bordtennis, discgolf eller være en del af Aktiv Mandag for de lidt ældre, er du kommet det rette sted. Du kan se hele oversigten over hvilke motions- og idrætstilbud vi har under menupunktet Afdelinger på vores hjemmeside.​

I GSG&IF har vi konstant fokus på udvikling og fornyelse. Så hvis du går rundt med en god idé eller et ønske til en ny idrætsgren du kunne tænke dig at tilføre foreningen, ja så hører vi gerne fra dig.

Vi har sammenhold, god sportsånd, masser af frivillighed og plads til alle.

Gundsølille og omegn er en dejlig by med mange muligheder for at deltage i et mangfoldigt foreningsliv. Gundsølille Skytte-, Gymnastik- & Idrætsforening (GSG&IF) er en af de mange foreninger og vi er altid klar til at tage imod nye medlemmer med åbne arme.​ - Selv om vi ligger i Gundsølille så er der medlemmer fra hele oplandet, så som Ågerup, Store og Lille Valby hvor der findes stisystemer / cykelstier som føre lige til Gundsølillehallen. Fordi vi har så unikt et sammenhold og satser på brede idræt, og sport altid skal være med smil på læben så har vi mange medlemmer fra oplandet så som Trekroner, Himmelev, Kirkerup, Tågerup, Gundsømagle, Hvedstrup, Østrup, Herringløse, Soderup, Veddelev, Risø Huse, Marbjerg, Fløng, Vasby, Hove, Østrup Holme.

Vi ligger lige op af skolen så de yngste nemt kan komme direkte fra skole til idræt/sport.

Gennem GSG&IF kan du dyrke din idræt på forskellige planer, du kan gå træner-/instruktørvejen og få din uddannelse her, samt dyrke foreningslivet!!

GSG&IF er en forening i bevægelse – vi stræber efter at være med på tidens trends krydret med gamle værdier som: Solidt sammenhold, God sportsånd, Frivillighed og Plads til alle. Alt dette gør GSG&IF unik og noget vi er stolte af.

​Vi holder os ikke indenfor de traditionelle rammer for en idrætsforening, men vælger mangfoldigheden, og byder andre typer aktiviteter velkommen. Så længe GSG&IF kan stå indenfor grundlaget og formålet.

Vores trænere, instruktører og initiativtagere kommer primært fra GSG&IF's lokale medlemsskare. Det belønner vi med opbakning, kvalificeret uddannelse og sparring. Dette er muligt, på grund af frivilligheden og støtten fra det lokale i Gundsølille og omegn. Noget vi nyder stor anerkendelse af i oplandet og DGI regi.

Vi bestræber os altid på at blive bedre. For at det er muligt, har vi behov for at få konstruktiv kritik, samt viden om hvad vi gør godt. Derfor skriv eller tag fat i os, hvis du har noget på hjertet! Ellers er der vist bare at sige: Kom og vær med, dyrk det sociale, plej talentet og få din motion og leg her i GSG&IF.
Vi glæder mig meget til at møde dig i GSG&IF.