Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Solrød Ballroom

Lokation

Sportsgren

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Solrød Ballroom

Klub alias: SBR

Klub CVR: 28332335

Vi er en idrætsforening, med dans mennesker og sjov i fokus.

Solrød Ballroom er en idrætsforening, som både tilbyder faciliteter træning og undervisning for alle som ønsker at danse, uanset om man er konkurrence-danser, motionist eller hyggedanser.
Foreningen drives af frivilligt og ulønnet arbejdskraft og vi lægger vægt på godt kammeratskab og en hyggelig og social atmosfære i blandt vores medlemmer.

Foreningen udmærker sig ved, at vi har et stærkt sammenhold, vi afholder sociale arrangementer og vi og lægger vægt på hyggelige aktiviteter og godt kammeratskab.

Vi vil gerne dygtiggøre os inden for feltet dans og det gør vi med altid at bruge de aller bedste trænerkræfter. Vores trænere er selv aktive og professionelle dansere og dommere inden for idrætten.

Foreningen rummer alle alderdersgrupper og uanset om du er et barn, ung, voksen eller pensionist vil du altid kunne finde aktiviteter som passer til dig.

Vi har et god sammenhold blandt medlemmerne og vi bakker hinanden op både på og udenfor dansegulvet.
Medlems- og træner loyalitet vægtes højt og alle som har noget på hjertet eller ønsker at præge foreningens arbejde er altid velkomne til at bidrage.

Dans i Solrød Strand

Solrød Ballroom har aktive dans hold her: Solrød Idrætscenter (Tingsryds Alle 27) og Sydkystens privatskole (Parkvej 3). Holdene træner mandage, onsdage og torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 5 - 80 årige.

Solrød Ballroom har følgende dans hold i Solrød Strand.

Solrød Idrætscenter (Tingsryds Alle 27):
Ballroom Fitness/Single dans | Mandage, kl. 18:45 - 19:45
Børnedans | Onsdage, kl. 16:00 - 16:50

Sydkystens privatskole (Parkvej 3):
Danseundervisning Turnering | Torsdage, kl. 18:30 - 20:00

Dans i Havdrup

Solrød Ballroom har aktive dans hold her: Havdrup Idrætscenter (Skolevej 62). Holdene træner fredage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 13 - 90 årige.

Solrød Ballroom har følgende dans hold i Havdrup.

Havdrup Idrætscenter (Skolevej 62):
Sommer dance camp | Fre. 02.08.2024, kl. 17:00 - 03:00

Solrød Ballroom har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Solrød kommune