Om klubben

Klub alias: SMUT

Vi henvender os både til konkurrence svømmere og motionister, unge som gamle.

Vi forsøger at se hvert enkelt af vores medlemmers behov og tilrettelægge hold træning, så det dækker fleste mulige af deltagernes behov.

Klubben er en del af

Rebild kommune

Rebild:

Rebild er en kommune med stort fokus på foreningslivet og at få flere danskere ud til de lokale idrætsforeninger og få dyrket mere motion og sport. Fritidsaktiviteterne i Rebild er mange og der findes alle typer af sportsgrene med mulighed for at komme til en gratis prøvetræning. Klubberne og foreninger i Rebild står altid med åbne armene overfor nye ansigter efter et par hårde corona år med faldende medlemstal.

Alle byer i kommunen har med sikkerhed en facilitet som byens voksne borgere ofte besøger og dyrker sport eller hvis deres børn er til sin fritidsaktivitet. Det kan være byer som Svenstrup J, Nibe, Gistrup, Kongerslev, Hobro, Arden, Skørping, Støvring, Suldrup, Hadsund, Bælum, Terndrup, Aars, Nørager, Aalestrup som har et centralt mødested for byens borgere i Rebild.

I Rebild findes der også en masse gode faciliteter, som klubberne i kommunen benytter til deres sportsgren. Du kan blandt andet komme ned og dyrke motion i Arena Himmerland, Bavnebakkeskolen, BeneFiT Jernbanegade Rebild, Blenstrup Hallen, Borremose Efterskole, Bælumhallen, Comwell Rebild Bakker, Gregers Krabbe Friskolen, Haverslevhallen, Hellum Fri Skole, Himmerlandscentrets Idrætsefterskole, Jyllandsgade fodboldbane, Karensmindeskolen, LOOP Fitness Elme Allé 1 Rebild, Mejlby Efterskole, Ravnkilde Skole, Ravnkilde Stadion, Rebild Efterskole, Rebild Sportsrideklub, Rold Skov Golfklub, Ryttergården Ravnkilde, Støvring Stadion, Skørping IdrætsCenter, Skørping Jagtforening flugtskydebane, Skørping Rideklub, Skørping Skole, Skørping Tennisklub, Sortebakkehallerne, Sortebakkeskolen, Sportsrideklubben Himmerland, SSV Flugtskydningsforening, Stensbohallen, Støvring Fitness Club, Støvring Fysiocenter, Støvring Gymnasium, Støvring Multihus, Støvringhallen, Suldrup Skole, Terndrup Idrætscenter, Terndrup Idrætsforening, Terndrup Skole, Øster Hornum Hallen, Østhimmerlands Ungdomsskole, Volstrup Golf Center, Støvring Tennisklub, IK Frem Sønderup/Suldrup Tennis, Kirketerp Stadion, Nørager Stadion, Sørup Stadion, Rold Skov, Rold, Rebild Boxen, Skørping Skatepark, Skørping Skole Skatepark som ligger i Rebild.

I alle disse faciliteter dyrkes der en masse sport og motion for børn og voksne, men hvor der helt sikkert er plads til dig. Prøvetræninger er blevet en mere normal ting og at klubben inviterer til en gratis prøvetime før man beslutter sig om man bliver medlem. Fritidsaktiviteter er sundt, godt og et must for at sikre et øget helbred og sikre en højere livsglæde. Gennem de sociale fællesskaber i idrætsforeningerne og at få dyrket mere ugentlig motion kan være med til at du bliver gladere i din hverdag, samtidig med du sover bedre om natten. Find frem til et hold og aktivitet nær dig her på Motivu.

Sådan finder du hold som passer til dig

Du kan nøjes med at indtaste din (eller dit barns) alder, så vises alle de aktiviteter som matcher det ønskede alderstrin. Du kan også indtaste din adresse, hvorved du vil kunne se hvor langt der er til de respektive træninger. Vil du gerne nøjes med at se specifikke idrætsgrene, så kan du tilføje sportsgrene som kriterier. Endeligt har du også muligheden for at vælge specifikke ugedage eller tidsrum, hvor det passer bedst ind i din kalender. Hvis du eksempelvis har et barn på 4 år, så kan du hurtigt få et overblik over relevante træninger til en 4-årig indenfor 5 km. radius, som ligger på mandag og onsdag eftermiddage, som passer ind i din kalender.

Læs mere Luk