Tilmeld gratis prøvetræning - Der er 4 åbne hold i Lyngby Floorball forening

Lokation

Køn og alder

Tidspunkt

Nulstil filtre

Om Lyngby Floorball forening

Klub alias: LFF

Klub CVR: 29495696

Dit Destination for Socialt Samvær og Seriøs Sport

Velkommen til Lyngby Floorball Forening (Lyngby FF) - dit hjem for spændende floorballoplevelser nord for København! Vores klub er et pulserende fællesskab, hvor vi værdsætter det sociale aspekt lige så meget som den sportslige udfordring. Med et dedikeret fokus på både sjov og seriøsitet tilbyder vi et unikt rum, hvor alle kan trives og udvikle deres færdigheder på banen.

Dybt Forankret i Fællesskabet
Lyngby FF er mere end bare en floorballklub; vi er en familie. Med omkring 125 dedikerede medlemmer er vores klub et levende bevis på det stærke fællesskab, der findes omkring denne spændende sport. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren spiller, er der altid plads til dig her. Vi tror på at dyrke et miljø, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Mangfoldighed i Holdene
Vores klub rummer en imponerende mangfoldighed af hold, der passer til enhver alder og færdighedsniveau. Fra vores to herrehold til vores damehold og endda et 60+ hold - der er noget for enhver smag og alderstrin. Vi er stolte af vores fire børne- og ungdomshold, hvor vi dyrker næste generations talenter og fremtidige stjerner. Uanset hvilket hold du vælger, garanterer vi en sjov og udfordrende oplevelse, der vil styrke dit kærlighedsforhold til floorball.

Sociale Samlinger og Aktiviteter
Ud over det intense trænings- og kampprogram tilbyder Lyngby FF også en række sociale arrangementer og aktiviteter. Vi tror på at skabe et sammenhængende fællesskab uden for banen såvel som på den. Vores sociale begivenheder spænder fra hyggelige grillfester og holdudflugter til velgørenhedsaktiviteter og temafester. Det handler ikke kun om at vinde kampe, men også om at opbygge varige venskaber og minder.

Professionel Træning og Udvikling
For de, der ønsker at tage deres floorballfærdigheder til det næste niveau, tilbyder Lyngby FF professionel træning og udviklingsmuligheder. Vores erfarne trænere er dedikerede til at hjælpe dig med at finjustere dine tekniske færdigheder, taktiske forståelse og fysiske præstationer. Uanset om du drømmer om at blive en topatlet eller blot ønsker at forbedre dit spil for sjov, er vores træningsprogrammer skræddersyet til at opfylde dine behov og mål.

Bliv En Del af Lyngby FF
Uanset om du er en erfaren spiller, der søger et nyt hold at konkurrere med, eller en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med floorball for første gang, så er Lyngby FF stedet for dig. Kom og vær med til at forme fremtiden for floorball i Lyngby, mens du skaber varige minder og relationer på tværs af holdene. Kontakt os i dag for at få mere information om medlemskab og træningsmuligheder, og lad os sammen tage det første skridt mod en spændende floorballrejse!

Floorball i Lundtofte

Lyngby Floorball forening har aktive floorball hold her: Lundtoftehallen (Ravnholmvej 11). Holdene træner tirsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9 - 16 årige.

Lyngby Floorball forening har følgende floorball hold i Lundtofte.

Lundtoftehallen (Ravnholmvej 11):
U9-U11 træning | Tirsdage, kl. 17:00 - 18:15
U13-U15 træning | Tirsdage, kl. 18:15 - 19:45

Floorball i Lyngby

Lyngby Floorball forening har aktive floorball hold her: Svømmehal, Atletikbane og Haller (Lyngby Idrætsby) (Lundtoftevej 53a). Holdene træner torsdage og er for piger/kvinder og drenge/mænd i alderen 9 - 16 årige.

Lyngby Floorball forening har følgende floorball hold i Lyngby.

Svømmehal, Atletikbane og Haller (Lyngby Idrætsby) (Lundtoftevej 53a):
U13-U15 træning | Torsdage, kl. 18:15 - 19:45
U9-U11 træning | Torsdage, kl. 17:00 - 18:15

Lyngby Floorball forening har træninger i følgende byer:

Klubben er en del af Lyngby-Taarbæk kommune