Find et hold i Nørresundby Squash og Tenniscenter

  • Nørresundby Squash og Tenniscenter
    Nordre Skansevej 3
    9400 Aalborg

  • Nørresundby Squash og Tenniscenter
    Lerumbakken 13
    9400 Aalborg

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 1 resultat

Klubber som træner i Nørresundby Squash og Tenniscenter

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Sportsgrene i Nørresundby Squash og Tenniscenter

Om Nørresundby Squash og Tenniscenter

Kontaktoplysninger:

center@nrstc.dk

Hjemmeside:

http://www.nrstc.dk/

Nørresundby Squash og Tenniscenter:

Nørresundby Squash og Tenniscenter er en idræts facilitet, hvor idrætsforeninger og klubber ugentligt træner en masse motion og sport. Det kan være alt fra kajak, fodbold, taekwondo, atletik eller cykling som kan foregå hos de lokale faciliteter - Nørresundby Squash og Tenniscenter. Faciliteterne er bygget for at samle forskellige sportsgrene, samt være et samlingssted for byens borgere til at dyrke en masse idræt og sport. Ofte hos faciliteterne er det et mødested for voksne når deres børn dyrker deres fritidsaktivitet. Der kan f.eks være floorball for børn, gymnastik for børn eller håndbold for voksne i byens lokale hal og idrætscenter.

Faciliteter og fritidsaktiviteter er og bør være en del af alle menneskers hverdag og det er nok ikke en undtagelse for Nørresundby Squash og Tenniscenter. Det kan blandt andet bringe mere livsglæde til dig, samt øge din fysiske og mentale helbred ved at deltage i et aktivt fælleskab hos en sportsklub og idrætsforening. Hos landets faciliteter mødes vi til en træning fodbold eller til en kamp i bokseringen. Uanset om du er taget ned i svømmehallen, ud på atletikstadionet eller ind i hallen - så er Nørresundby Squash og Tenniscenter et mødested og et helt central sted at mødes. Selvom der er plads mangel hos de fleste faciliteter i København, Aarhus og andre tæt bebyggede områder, hvor ventelister til klubberne er blevet mere normalt, så er der masser af plads i faciliteterne længere væk fra storbyens stress.

Ofte kan du være heldig, at klubberne og foreninger i Nørresundby Squash og Tenniscenter inviterer til gratis prøvetræning, hvor du har mulighed for at prøve deres sportsgren af. Største delen af de danske idrætsforeninger har princippet at du gerne må prøve 1, 2 eller 3 gange til enten en gymnastiktræning, en curlingtræning eller måske til en e-sport træning.

Hos Nørresundby Squash og Tenniscenter kan man være heldige at kunne booke eller leje en bane og spille badminton, squash, tennis, fodbold eller noget helt andet - hvis man er en gruppe der ønsker at spille 1 times sport. Dertil skal man være opmærksom på Nørresundby Squash og Tenniscenters åbningstider når man booker en bane. Du kan eventuel inde flere informationer om dette på deres hjemmeside - http://www.nrstc.dk/.