Find et hold i Mariendalshallen

  • Mariendalshallen
    Mariendalsvej 21C
    2000 Frederiksberg

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 12 resultater

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Mariendalshallen

Kontaktoplysninger:

mariendalshallen@fiu-frederiksberg.dk

Mariendalshallen:
Mariendals hallen er et middel stort sportssted med en god beliggenhed på Frederiksberg. Badminton Mariendalshallen er det første de fleste vil forbinde med den store hal på Frederiksberg, hvis du spurgte dem. Idrætsanlægget råder over en Hal a, Hal b, Spejlsalen og Kælderen. Primært spilles der badminton i Hal a og benyttes oftes til stævner, større arrangementer og kurser. Hallen har en kapacitet på 638 personer og er 18*47 meter. Hallen er kridtet op til masser af badmintonkampe og med faciliteter som musikanlæg og måltavler til badminton kan der sættes den rette stemning. Derudover råder mariendalshallen også over 2 basketballkurve. Det er blandt andet VLI Badminton, CBS Badminton og Drive DK Frederiksberg som træner i Hal A ugentlig, som alle inviterer til gratis prøvetræninger.
 
Hal B i Mariendalshallen er faktisk meget lig med Hal A, dog med en størrelsesforskel - hvor Hal B er 18*30 meter og med en kapacitet på 356 personer. Dog kan man i Hal B finde redskaber og faciliteter til at spille floorball med musikanlægget kørende. Klubber og foreninger som dagligt træner i Hal B er VLI Badminton, Frederiksberg Floorballklub, CBS Badminton og Drive DK Frederiksberg.
 
I Mariendalshallen, mere specielt i Spejlsalen træner FRBdans og Idræt i dagtimerne - Frederiksberg dagligt, som har en masse prøvetræninger til nye ansigter. Spejlsalen bruges til hverdag primært til kampsport, men salen lægger også op til brug til f.eks. yoga, gymnastik og bevægelse og mindre arrangementer. Salen er ikke særlig stor og tæller 17*6 meter med plads til 30 personer.
 
Nederst i Mariendalshallen finder du Kælderen, hvor bordtennisklubber ugentlig træner og inviterer til gratis prøvetræninger. Kælderen i Mariendalshallen bliver også kaldt bordtenniskælderen, hvor vi finder 4 bordtennis bordere at spille på. Gulvet er et nyt rødt bordtennisgulv, hvilket skaber de mest optimale træningsforhold. Størrelsen af kælderen i mariendalshallen er 9*10 meter med plads til 20 personer. Her træner Frederiksberg Bordtennisklub dagligt, hvor de gerne ønsker flere nye medlemmer som de inviterer til gennem prøvetræninger.
 
Sportsgrenene som klubberne og foreningerne der dagligt holder til i Mariendalshallen er Badminton, Dans, floorball, bordtennis, billard, bridge, gymnastik, pilates, yoga, tennis og svømning. De nævnte sportsgrene kan man prøve hos VLI Badminton, FRBdans, Frederiksberg Floorballklub, CBS Badminton, Frederiksberg Bordtennisklub, Drive BK Frederiksberg og Idræt i Dagtimerne - Frederiksberg. 
 
 
Mariendalshallens åbningstider
Mandag – Torsdag 08.00 – 23.00
Fredag 08.00 – 21.00
Lørdag 09.00 – 16.00
Søndag 10.00 – 15.00
 
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse om Mariendalshallens åbningstider eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Mariendalshallens egen hjemmeside her: https://fiu-frederiksberg.dk/mariendalshallen/
Ellers kan du kontakte Mariendalshallens direkte på
Telefon : 45 38 77 60 00
Mail : fiu@fiu-frederiksberg.dk