Find et hold i LOOP Fitness Strand Allé Aalborg

  • LOOP Fitness Strand Allé Aalborg
    Strand Allé 12
    9400 Aalborg

Fjern alle søgekriterier

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om LOOP Fitness Strand Allé Aalborg

Kontaktoplysninger:

noerresundby@loopfitness.email
41746227

Hjemmeside:

http://loopfitness.com/da/norresundby/

LOOP Fitness Strand Allé Aalborg:

LOOP Fitness Strand Allé Aalborg er en idræts facilitet, hvor idrætsforeninger og klubber ugentligt træner en masse motion og sport. Det kan være alt fra kajak, fodbold, taekwondo, atletik eller cykling som kan foregå hos de lokale faciliteter - LOOP Fitness Strand Allé Aalborg. Faciliteterne er bygget for at samle forskellige sportsgrene, samt være et samlingssted for byens borgere til at dyrke en masse idræt og sport. Ofte hos faciliteterne er det et mødested for voksne når deres børn dyrker deres fritidsaktivitet. Der kan f.eks være floorball for børn, gymnastik for børn eller håndbold for voksne i byens lokale hal og idrætscenter.

Faciliteter og fritidsaktiviteter er og bør være en del af alle menneskers hverdag og det er nok ikke en undtagelse for LOOP Fitness Strand Allé Aalborg. Det kan blandt andet bringe mere livsglæde til dig, samt øge din fysiske og mentale helbred ved at deltage i et aktivt fælleskab hos en sportsklub og idrætsforening. Hos landets faciliteter mødes vi til en træning fodbold eller til en kamp i bokseringen. Uanset om du er taget ned i svømmehallen, ud på atletikstadionet eller ind i hallen - så er LOOP Fitness Strand Allé Aalborg et mødested og et helt central sted at mødes. Selvom der er plads mangel hos de fleste faciliteter i København, Aarhus og andre tæt bebyggede områder, hvor ventelister til klubberne er blevet mere normalt, så er der masser af plads i faciliteterne længere væk fra storbyens stress.

Ofte kan du være heldig, at klubberne og foreninger i LOOP Fitness Strand Allé Aalborg inviterer til gratis prøvetræning, hvor du har mulighed for at prøve deres sportsgren af. Største delen af de danske idrætsforeninger har princippet at du gerne må prøve 1, 2 eller 3 gange til enten en gymnastiktræning, en curlingtræning eller måske til en e-sport træning.

Hos LOOP Fitness Strand Allé Aalborg kan man være heldige at kunne booke eller leje en bane og spille badminton, squash, tennis, fodbold eller noget helt andet - hvis man er en gruppe der ønsker at spille 1 times sport. Dertil skal man være opmærksom på LOOP Fitness Strand Allé Aalborgs åbningstider når man booker en bane. Du kan eventuel inde flere informationer om dette på deres hjemmeside - http://loopfitness.com/da/norresundby/.