Find et hold i Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej

  • Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej
    Karrebækvej 70
    4700 Næstved

Fjern alle søgekriterier

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej

Kontaktoplysninger:

llnaestvedskole@naestved.dk

Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej:

Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej er en idræts facilitet, hvor idrætsforeninger og klubber ugentligt træner en masse motion og sport. Det kan være alt fra kajak, fodbold, taekwondo, atletik eller cykling som kan foregå hos de lokale faciliteter - Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej. Faciliteterne er bygget for at samle forskellige sportsgrene, samt være et samlingssted for byens borgere til at dyrke en masse idræt og sport. Ofte hos faciliteterne er det et mødested for voksne når deres børn dyrker deres fritidsaktivitet. Der kan f.eks være floorball for børn, gymnastik for børn eller håndbold for voksne i byens lokale hal og idrætscenter.

Faciliteter og fritidsaktiviteter er og bør være en del af alle menneskers hverdag og det er nok ikke en undtagelse for Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej. Det kan blandt andet bringe mere livsglæde til dig, samt øge din fysiske og mentale helbred ved at deltage i et aktivt fælleskab hos en sportsklub og idrætsforening. Hos landets faciliteter mødes vi til en træning fodbold eller til en kamp i bokseringen. Uanset om du er taget ned i svømmehallen, ud på atletikstadionet eller ind i hallen - så er Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej et mødested og et helt central sted at mødes. Selvom der er plads mangel hos de fleste faciliteter i København, Aarhus og andre tæt bebyggede områder, hvor ventelister til klubberne er blevet mere normalt, så er der masser af plads i faciliteterne længere væk fra storbyens stress.

Ofte kan du være heldig, at klubberne og foreninger i Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej inviterer til gratis prøvetræning, hvor du har mulighed for at prøve deres sportsgren af. Største delen af de danske idrætsforeninger har princippet at du gerne må prøve 1, 2 eller 3 gange til enten en gymnastiktræning, en curlingtræning eller måske til en e-sport træning.

Hos Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvej kan man være heldige at kunne booke eller leje en bane og spille badminton, squash, tennis, fodbold eller noget helt andet - hvis man er en gruppe der ønsker at spille 1 times sport. Dertil skal man være opmærksom på Lille Næstved Skole, Afd. Karrebækvejs åbningstider når man booker en bane. Du kan eventuel inde flere informationer om dette på deres hjemmeside - .