Find et hold i Hermeshallen

  • Hermeshallen
    Steenwinkelsvej 19
    1966 Frederiksberg

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 1 resultat

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Hermeshallen

Kontaktoplysninger:

info@hermesgf.dk

Hjemmeside:

https://fiu-frederiksberg.dk/hermes-hallen/
Hermeshallen
Hermeshallen er en badmintonhal med beliggenhed på Frederiksberg. Mere nøjagtigt på Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg. Hermes hallen har i mange år været stedet hvor man spillede og dyrkede en masse badminton og gymnastik. I dag dyrkes der også basketball og fægtning, som er 2 meget populærer sportsgrene på Frederiksberg. Der er også mulighed for at leje badmintonbaner enten pr. sæson eller på timebasis, hvis man går direkte til hermeshallens egen hjemmeside eller booker online. Mange timer er blevet brugt af alle aldre og niveuaer indenfor diverse sportsgrene, hvor fjerbolde er blevet smashet i nettet, gymnastikopvisninger er blevet øvet, store sejre er blevet vundet i fægtning og adskellige 3 pointer er blevet tildelt i Basketball. Klubber som til dagligt huser i Hermes Hallen er København Kyudojo Seishinkan, Åben Hal Frederiksberg, Gymnastikforeningen ODK, Sportsklubben 2000, Frederiksberg Slots Fægteklub og KSG Idræt. Selvom du er barn eller voksne vil en af disse klubber kunne tilbyde en gratis prøvetræning til din alder, niveau og ledighed på ugen.
 
København Kyudojo Seishinkan
København Kyudojo Seishinkan blev dannet i 2010 – og har til hovedformål at tilbyde træning og uddannelse i  Kyudo og Budoens principper, hvilket klubben gør via deres gratis prøvetræning på Motivu til folk på Frederiksberg og omegn. Klubben ønsker at øge kendskabet til Kyudo og samarbejder derfor med andre lignende klubber i både Danmark og udland.
 
Der trænes stilarten Shomen Bushakei, men man er velkommen til at tilfører andre stilarter og dermed udbrede kendskabet til sporten og klubben. Derudover er København Kyudojo Seishinkan medlem af DGI – kampidræt og Frederiksberg Idrætsunion (FIU).
 
Åben Hal Frederiksberg
Til Åben hal Frederiksbergs træninger er det med fokus på at have det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej. Det er for børn i alderen 2-6-årige og deres familier, så der vægtes kvalitetstid med sine børn i højsædet. Der vil være instruktører, som også går under navnet 'legepiloter' – som sætter aktiviteter i gang og giver inspiration til leg og bevægelse. I et par timer om lørdagen tumles og rumles der en masse, samt der laves kolbøtter. Ambitionen er at alle, både børn og voksne går hjem med et smil på læben og har fået rørt deres lattermuskler også. Det er derfor vi leger sammen.
 
Gymnastikforeningen ODK
Gymnastikforeningen Odk er for alle aldre og niveauer, så er du til spring, fart og præcision vil der være et hold for dig. Det kan også være du er mere til sjiping eller rytmisk gymnastik, smukke bevægelser og koreografi så er der hold for både børn og voksne. Gymastikforeningen er en af de største klubber på landsplan og træner 10 forskellige steder i København og på Frederiksberg. Holdene som du kan finde i klubben er Børn 4-12 år uden forældre, Forældre-barn, Rope Skipping, Rytmisk gymnastik og dans, Springgymnastik, Yoga - så der er helt sikkert noget for dig!
 
Frederiksberg Slots Fægteklub
Vi ser fægtning som en sjov og moderne sport, hvor vi træner både hurtighed, styrke, koordination og udholdenhed samt taktik og koncentration. Så er du mellem 9 år og 60 år gammel og har nogle af disse færdigheder så skal du helt sikekrt komme ned og prøve fægtning. Selvom du måske ikke besidder disse færdigheder, så tøv ikke med at prøve det af - alt skal læres på et tidspunkt.
 
KSG Idræt
KSG Idræt er en meget alsindig idrætsklub som omfatter mange forskellige sportsgrene, både de traditionelle samt nogle niche sportsgrene: Step og Svømning, Håndbold, MotionsCafe for kvinder, Bodytoning, Rytmisk motion og Motion&Volley. Er du til fart, lækre driblinger kombineret med hygge og socialt samvær så er håndboldlinjen noget for dig. Klubben går højt op i det sportslige og ønsker at vinde hver gang, men klubben går ligeså meget op i det sociale med 4 fester om året. Hvis det ikke lokker kan det være at byen billigste motion på Frederiksberg gør? Motion og Volley for mænd og kvinder med garanti for en masse sjov og effektiv motion. Er du en voksen kvinde som ønsker lidt mere daglig motion i form afrytmisk gymnastik - så er KSG Idræt noget for dig. Vandhunde for sjov er også meget velkommene hos klubben, der kun tilbyder det sjovelement i vandet og ingen form for konkurrencedel. Så elsker dine børn vand og vil lære at svømme, så kig forbi til en svømmetræning. 
 
Adresse: Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg
 
Åbningstider: 
Mandag kl. 8.00 – 22.00
Tirsdag kl. 8.00 – 22.00
Onsdag kl. 8.00 – 22.00
Torsdag kl. 8.00 – 22.00
Fredag kl. 8.00 – 22.00
Lørdag kl. 8.30 – 15.00
Søndag kl. 8.30 – 16.00
 
Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om Hermeshallen eller se hvilke andre events Hermeshallen tilbyder, kan du finde mere information på Hermeshallens egen hjemmeside her: https://fiu-frederiksberg.dk/hermes-hallen/hermes-hallen-idraetsfaciliteter/
 
Ellers kan du kontakte Hermeshallen direkte på
Telefon: 23 10 13 66
Mail: al@fiu-frederiksberg.dk