Find et hold i
Grøndal Multicenter (grøndalscenteret)

Køn og alder

Vælg køn

Vælg alder

Tidspunkt

Start tidligst

Slut senest

Se resultater

Se resultater

Andre træninger i København Kommune Vis alle

Klubber

Andre faciliteter i nærheden

Find alle faciliteter her Vis alle

Sportsgrene i Grøndal Multicenter (grøndalscenteret)

Om Grøndal Multicenter (grøndalscenteret)

Kontaktoplysninger:

lafit@kff.kk.dk
82 20 57 10

Grøndalscenteret

Grøndalscenteret er et stort Multicenter, med beliggenhed i København NV. Mere nøjagtigt på Hvidkildevej 64.
Grøndalscenteret er grundet sin størrelse, et af de største idrætscentre i Nordeuropa. Grøndal Multicenter lever op til dets størrelse og navn, med et tilbud på mere end 40 forskellige aktiviteter fordelt inde i centeret, eller på nogle af de tilknyttede udendørs arealer rundt om. Med en alder på 44 år, huser Grøndalscenteret cirka 3.000 daglige brugere og har mere end 70 forskellige klubber og foreninger tilknyttet.

Grøndalscenteret er i dag drevet af Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune, hvilket har sine fordele. Blandt andet at man kan tage chancer når det gælder nye sportsgrene. Et eksempel på dette, kan ses i en af hallerne, hvor to store glasbokse fylder det meste af rummet. Glasboksene dukkede op cirka samtidig som Paddelbølgen brusede ind over Danmark. På det tidspunkt vidste ingen hvor stor en succes paddle tennis ville blive, men hos Grøndalscenteret var man villig til at give det et forsøg. En chance man bestemt ikke har fortrudt.
Et andet eksempl på Grøndalscenterets innovative tilgang til det at være et multicenter, er e-cykling. Hvad der startede som et supplement til udendørs cykeltræning er i dag sin helt egen disciplin under Danmarks Cykel Union. På e-cyklen kan du få lov at prøve kræfter med de bjerge og ruter man kender fra Tour De France. Cyklerne justerer automatisk i forhold til om det går op eller ned på Tv’et, det eneste der mangler er kulden og regnen.
Generelt er Grøndalscenteret fuld af muligheder, både for at gå til en decideret sport, booke som privatperson eller gøre brug af hallen som institution.
For udover nogle af de mere innovative og moderne sportsgrene der bliver tilbudt i Grøndalscenteret, så har du også mulighed for at dyrke badminton, dans, bowling, et hav af kampsport, bordtennis, bueskydning og meget mere! Ja faktisk er det næsten kun fantasien der sætter grænser, når det kommer til aktiviteter i Grøndal Multicenter. Derfor er der også mulighed for fitness i La Fit Fitnesscenter, eller hvis man er mere til gaming, kan kan man også prøve kræfter med E-sport.

Efter en god træning, eller hvis man skal have en lille pause, kan man sætte sig i cafeen Andersens Madhus.
Selvom det i dagligtale bliver omtalt som cafe, er det mere en café/restaurant/Juice- og kaffebar. Her kan du få en café klassiker som nachos, men også en salat eller dagens ret. Samtidig kan du få noget så traditionelt som smørrebrød, sandwiches eller burgere. Er det nærmere tørsten end sulten der skal slukkes, så kan du bestille en friskpresset juice eller shakes. Ellers kan nyde godt af deres forskellige kaffer som sågar kan spices op med et lækkert stykke kage. Kort fortalt, så har Andersens Madhus alt hvad hjertet kan begære.

Da Grøndalscenteret blev opført i 1965 var det oprindeligt et udstillings- og kongrescenter. Det forblev det i lige godt 10 år, før Bellacenteret d. 5. september 1975 blev åbnet på Amager. Indtil da, havde det været Danmarks største messe- og udstillingssted. Med flytningen til Amager blev det gamle Bellacenter til Grøndalscenteret og man skulle fra kommunens side nu finde ud af hvad den store bygning skulle bruges til. I samarbejde med det daværende Ung i arbejde-projekt fik kommunen sat centeret i stand, så det i november 1978 kunne genåbne som Grøndalscenteret. Renovationen af det gamle Bellacenter foregik med en respekt for den originale bygning, hvilket vi stadig ser spor af i dag. Den gamle stil er med til at give Grøndalscenteret den kant vi holder af, samt en følelse af historiens vingesus når man træder ind.
Selvom vi i dag tager det for givet, at man har muligheden for at dyrke sport om formiddagen, har det ikke altid været sådan. I september 1984 blev det dog en mulighed gennem Arbejdernes Fællesorganisation og Dansk Arbejder Idrætsforbund. Med Tøger Kvysgård og Jens Petersen som instruktører, og Jørgen Møller som initiative tager, blev Grøndalscenteret sammen med Nørrebrohallen og Østerbrohuset åbnet for idræt mellem 9 og 13. På programmet var: Badminton, bordtennis, volleyball, håndbold, motionsgymnastik og vægttræning. På mange punkter de idrætsformer som den dag i dag, stadig dominerer Grøndalscenteret.

Grøndal Multicenter åbningstider:
Mandag - Torsdag : 07-23
Fredag : 07-22
Lørdag - Søndag : 08-21

Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om Grøndalscenteret eller se hvilke andre events Grøndalscenteret tilbyder, kan du finde mere information på Grøndal Multicenters egen hjemmeside her: https://grondalmulticenter.kk.dk/

Ellers kan du kontakte Grøndalscenteret direkte på
Telefon : 82 20 57 10
Mail : infogroendal@kff.kk.dk