Find et hold i Frederiksberg Hallerne

  • Frederiksberg Hallerne
    Jens Jessens Vej 20
    2000 Frederiksberg

Fjern alle søgekriterier

Book en gratis prøvetræning - 10 resultater

Andre faciliteter i nærheden

Se alle faciliteter

Om Frederiksberg Hallerne

Kontaktoplysninger:

kf@frederiksberg.dk

Frederiksberg hallerne:

På Jens Jessens vej nr. 20 finder du Frederiksberg hallerne, som i daglig tale kaldes Frederiksberg hallen. Her træder du ind i et idrætsanlæg i flere etager med både store og små haller, samt en masse udendørs fodboldbaner. 
Med mange forskellige foreninger, finder du et bredt udvalg af blandt andet Dans, Håndbold, Badminton, Fodbold, Fitness, Løb, Cykling, Floorball, Volleyball, Yoga, Gymnastik, Styrketræning, Grundtræning, Gang, Petanque, Tai Chi og meget mere. 
Udover at Frederiksberg hallerne tilbyder en masse forskellige aktiviteter på tværs af alle aldre, er der også mulighed for at kunne slappe af i restauranten og nyde godt af et bredt udvalg af forskellige mad- og drikkevarer.

Håndboldklubben København Håndbold har hjemmebane i Frederiksbergs-hallerne, hvor der er plads til 1.400, hvoraf 940 er siddepladser.
Frederiksberghallen er også kendt for at afholde det store frederiksberg legetøjsmarked, som afholdes i Hal 4. 

Halinspektøren i Frederiksberghallen er Jan Schlüter.

Frederiksberg hallerne åbningstider:
Mandag - Torsdag : 08-23
Fredag : 08-22
Lørdag : 08-19
Søndag : 08-20

Frederiksberghallerne blev bygget i år 2000 og administreres til dagligt af FIU (Frederiksberg Idræts Union). Udover Frederiksberghallerne administrerer FIU også
Frederiksberg Idrætspark
Hermeshallen
Kedelhallen
Bülowsvejhallen
Mariendalshallen

Frederiksberghallen indeholder også en café ved navnet sportscaféen, hvor det er muligt at få et lækkert og nærende måltid.

Hvis du gerne vil booke en tid til en facilitet, læse mere om Frederiksberg hallerne eller se hvilke andre events der bliver tilbudt, kan du finde mere information på Frederiksbergs hallernes egen hjemmeside her: https://www.frederiksberghallerne.dk/
Ellers kan du kontakte Frederiksberg hallerne direkte på
Telefon : 38 77 60 10
Mail : js@fiu-frederiksberg.dk