Motivu DGI logo

Træningen er ikke aktiv

Denne træning er ikke aktiv og er derfor ikke åben for tilmelding til prøvetræning.

Se alle Naturtræning træninger Se andre træninger i nærheden

Rolig motion i det fri

Invitér en ven

Sportsgren:

Naturtræning

Tidspunkt:

Aldersgruppe:

50+ årige

Køn:

Alle

Niveau:

Vi træner i et roligt tempo, og det er muligt at intensivere eller dæmpe tempoet efter behov.

Beskrivelse:

Har du lyst til at komme udendørs og opleve sensommeren? Dette hold er for dig, som har lyst til at holde dig i form på en alsidig og sjov måde i godt selskab. Vi træner i et roligt tempo, og det er muligt at intensivere eller dæmpe tempoet efter behov. Øvelserne er sammensat, så du får mange forskellige øvelser til at træne balancen. Desuden laver vi styrketræning med elastikker og med naturens "redskaber", og vi træner hjernen ved forskellige koordinationsøvelser. Desuden løsner vi stive led i skuldre og ryg med armsving og anden bevægelighedstræning.

Medbring et liggeunderlag, som godt må blive lidt snavset og drikkevand.
Desuden skal du have tøj på efter vejret. Vi aflyser ikke på baggrund af vejrudsigten, men er der risiko for storm, er det muligt, at der aflyses.
Har du træningselastikker, så medbring dem. Det bliver muligt at købe elastikker billigt, så hav evt. mobilepay med eller enkelte mønter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til underviseren: Gudrun Bach, 27389848

Adresse:

Rugårdsvej 3, 3400 Hillerød

Mødested:

Rågårdshus. Vi mødes på Parkeringspladsen ved Rågårdshus og ved Rågårdshus Lejrplads. Det er en sidevej til Gl. Frederiksborgvej (ind i skoven) lige efter Ny Hammersholt og lige før Brødeskov