Motivu DGI logo

Mandfolk på MTB

Sportsgren:

Mountainbike

Tidspunkt:

Søndage, kl. 10:00 - 11:00

Aldersgruppe:

16+ årige

Køn:

Drenge/Mænd

Niveau:

For mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt i landskabet. Her er der plads til ”Hr. Danmark”! Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende! Vi kaster os ikke ud på udfordrende single track, men kører rolige ture på skovveje, stier og steder, hvor vi alle kan være med. Vi vil have flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen og nyde fællesskabet sammen med en masse andre gode mennesker.

Beskrivelse:

For mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt i landskabet. Her er der plads til ”Hr. Danmark”! Hos os handler det hverken om at tabe sig eller tælle kalorier. Vi holder også gerne en ekstra pause undervejs for at fortælle et par gode røverhistorier 😃

Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum, og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod. Vi opfordrer folk, som er helt grønne, til at møde op og være med. Vi kører hverken hurtigt, langt eller udfordrende!

Vi kaster os ikke ud på udfordrende single track, men kører rolige ture på skovveje, stier og steder, hvor vi alle kan være med. Vi vil have flere helt almindelige mænd op af sofaen og ud i naturen og nyde fællesskabet sammen med en masse andre gode mennesker.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Er du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe, hvor du kan følge med i projektet https://www.facebook.com/groups/NAGymMandfolk/

Mandfolk på MTB træner søndage kl. 10.00.
Se mødested fra gang til gang, i holdets facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/NAGymMandfolk/

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.

Adresse:

Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev

Mødested:

Mødested aftales fra gang til gang i holdets facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/NAGymMandfolk/

Træner:

Michelle Jørgensen

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld gratis prøvetræning

ledige pladser

  • 27.06.2021 kl. 10:00 - 11:00
Tilmeld gratis prøvetræning