Motivu DGI logo

CrossGym Udendørs

Sportsgren:

CrossFit

Tidspunkt:

Lørdage, kl. 09:00 - 10:00

Aldersgruppe:

16+ årige

Køn:

Alle

Niveau:

CrossGym® er funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik. Konceptet bygger på principper fra mange forskellige træningsformer og giver mulighed for træning med høj puls og intensitet. Det betyder, at kredsløb og muskulatur bliver udfordret hver gang med stor variation, høj musik og godt humør.

Beskrivelse:

CrossGym® er for alle: Fra eliteidrætsudøveren til den overvægtige, fra teenageren til pensionisten. Det er funktionel og intens træning for alle uanset alder, vægt og fysik.
Hver træning er bygget op omkring en WOD (WorkOut of the Day) med udøverens egen vægt som modstand og derudover trænes der med ketllebells, slammerballs/medicinbolde, bokshop, håndvægte, pull-up bars, elastikker m.m.
Ifølge WHO og Sundhedsstyrelsen er det vigtigt at træne med høj intensitet og bevare muskelstyrken. Og det er lige præcis det CrossGym® kan. Konceptet bygger på principper fra mange forskellige træningsformer og giver mulighed for træning med høj puls og intensitet. Det betyder, at kredsløb og muskulatur bliver udfordret hver gang med stor variation, høj musik og godt humør.

Træningen foregår udendørs på Nørre Alslev Bevægelsespark (området mellem skole og hal).
Træningstiderne for udendørs CrossGym er som følger:
Tirsdage kl. 17-18
Lørdage kl. 9-10
Der trænes alle uger, til og med uge 25/2021.

Pris:
25 kr. pr. gang, som betales på MobilePay nr. 76160.

Der kan i løbet af sæsonen blive taget billeder under træningen til brug i forbindelse med foreningens markedsføring. Ønsker du ikke dette, bedes du give os besked.

Adresse:

Skolegade 3, 4840 Nørre Alslev

Mødested:

Nørre Alslev Bevægelsespark (det orange område mellem hal og skole)

Træner:

Michelle Jørgensen

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren

Tilmeld gratis prøvetræning

ledige pladser

  • 26.06.2021 kl. 09:00 - 10:00
Tilmeld gratis prøvetræning