Motivu DGI logo

Træningen er ikke aktiv

Denne træning er ikke aktiv og er derfor ikke åben for tilmelding til prøvetræning.

Se alle Multisport træninger Se andre træninger i nærheden

Leg, bevægelse og idræt for 2-6 årige og deres forælder

Invitér en ven

Sportsgren:

Multisport

Tidspunkt:

Aldersgruppe:

2 - 6 årige

Køn:

Alle

Niveau:

Alle 2-6 årige ledsaget af én voksen

Faciliteter & udstyr (inkluderet):

- Omklædningsrum

- Alt udstyr til aktiviteter

- Håndsprit

- Begrænset mulighed for parkering

Beskrivelse:

Åben Hal - Frederiksberg

Kom og hav det sjovt med leg, bevægelse og idræt i den gamle Hermeshal på Steenwinkelsvej på lørdage på Frederiksberg. Vi tumler og rumler, laver kolbøtter og (næsten) mælkebøtter, men før noget andet - smiler og griner, når vi leger sammen. Det er børn i alderen 2-6 årige og deres familier, og det er GRATIS. Der vil være instruktører - vi foretrækker at kalde dem legepiloter - som sætter aktiviteter i gang og giver inspiration til leg og bevægelse.

Åben Hal - Frederiksberg er forankret i Frederiksberg Idræt (FIU) . Legepiloterne er repræsentanter fra det lokale foreningsliv på Frederiksberg.

Hvad består Åben Hal af?
At man har mulighed som småbørnsfamilie at komme ned og have aktiviteter med sit barn. Intet er forpligtende ud over mødetiden. Man deltager I de aktiviteter, man har lyst til. Forælderen er en naturlig del af legen sammen med sit barn og bærer ansvaret for at deltagelse foregår sikkert og forsvarligt og udviser hensyn over for de øvrige deltagere.

Tilmelding er påkrævet
Deltagelse kræver forudgående tilmelding for at sikre, at der er plads til, at alle kan få en god oplevelse. Vi har plads til 75 børn i hver af de to omgange Åben Hal pr. lørdag.

Aktiviteter
Åben Hal foregår i to haller. I den ene vil der primært være mulighed for boldspil såsom badminton, tennis, fodbold, basket mm. I gymnastikhallen vil der være mulighed for at boltre sig i skumgraven, gå på line, løbe på airtrack mm. For dem, der har lyst, vil legepiloterne stå for fælles lege med faldskærm, balloner og andre fællesskabslege.

Hvad skal jeg have med?
Tøj til at kunne lege og bevæge sig i samt indendørssko. Dog er det ikke tilladt at have sko på ved leg i gymnastikredskaberne.

Hvem er Åben Hal for?
Det er for 2-6 årige og deres forælder/bedsteforælder.

Hvor og hvornår?
Det foregår hver lørdag i perioden 10. oktober 2020 frem til 19. december i Hermeshallen, Hal 1+2, Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg C.

Kl. 9.00-10.00 for de 2-6 årige
Kl. 11.00-12.00 for de 2-6 årige

For mere information, kontakt:
Henrik Løndal
Tlf. 6133 2043
hl@fiu-frederiksberg.dk

Adresse:

Steenwinkelsvej 19, 1966 Frederiksberg C

Mødested:

Udenfor Hal 1 - hvorefter vi fordeler os i de forskellige haller

Træner:

Henrik Løndal

Ved tilmelding får du
tilsendt kontaktinfo på træneren